maanantai 2. helmikuuta 2015

Vitutusta katkolla

Mä hajoon täällä vaan entistä enemmän. Oon tosi yksinäinen ja mulle vittuillaan,kuittaillaan ja syrjitään. Oon ihan yksin. Ja hajalla. Miks mua vihataan ja vähätellään? Onneks pääsee ylihuomenna pois. Tästä katkosta ei oo ollu apua. Mut pakotettiin tänne kiristämällä et "joko Sä Meet katkolle tai sun korvaushoito lopetetaan". Jee Jee. Yritän kyllä pysyä irti katulauppa paskasta, dexamfetamiinilla lääkitsen ADHD:ni siihen lekuriaikaan asti. Jos saan lääkityksen,narkkaaminen loppuu. Ei noi dexutkaan ole mulle mitää narkkikamaa vaan lääke. Kuten subukin. Ja pamit. Muuhun paskaan en enää sekaannu. Mut täälläkään en ole saanut tarvitsemaani hoitoa,kuten en missään muuallakaan. Toivottavasti Se ADHD lekuri osais hoitaa mua oikein. Se on ainoa toivo. No,toinen toivo on kuolema,mut sitä en Kyl toivo. On vaan niin vittuuntunut ja epäonnistunut olo. Tunnen itteni niin huonoja. Enkä kerjää mitää votun sääliä,kerron vaan miltä musta tuntuu. Haluan olla rehellinen. Ja olen nyt paskalla fiiliksellä.

10 kommenttia:

  1. ei millään pahalla mut voin lyyä pääni pantiks ettet tuu stimulanttilääkkeitä saamaan...no mut eipä yrittäminen mitään maksa mutta valmistauvu pettymään

    VastaaPoista
  2. Voi hulttiotyttö! Toi on sitä samaa paskaa, mitä jokainen narkki itselleen uskottelee, että se kaikki paska mitä ne vetää menee "lääkkeeksi". Toiset on muka masentuneita tai käsittelee rankkoja ongelmiaan, osalla on "viihdekäyttöä" ihan vitusti lainausmerkeissä :D ja sä näkojään kuvittelet itse kirjoittavasi itsellesi reseptit. Juuuu, kuuden vuoden yliopisto-opinnot lääketieteestä eiks vaan? Toivoisin, että sä myöntäisit itselles olevasi riippuvainen edelleen. Ihan liian lyhyt aika katkaisua sulle, kun oot käyttänyt niin paljon ja kauan. Ei se paska lähde kuukausiin sun kropasta vielä. Kyllä ammattitaitoiset ja vuosia opiskelleet lääkärit tietää, milloin kuuluu lääkettä määrätä ja milloin potilas sitä tarvitsee.

    Oikeestaan kaikki lääkkeet on huumeita. Mitään ei kannattais käyttää, niin pysyis terveempänä ja kunnossa. Voi perse. Mutta kaikkea hyvää valitsemallasi tiellä! Toivottavasti saat vitun hyvin pääsi jatkossakin sekaisin.

    VastaaPoista
  3. ADHD-lääkkeenä käytetään Concertaa. Se ei ilmeisesti ole sinua auttanut? Jos ei, niin aika paska juttu koska ei siihen paljon muitakaan lääkkeitä ole. Just jotain Rivatrilia ja bentsoja vain. Et sä voi ajatella, että sun kaikki ongelmat johtuu ADHD:sta ja että kun siihen löydetään lääkitys niin maagisesti katoaa myös päihdeongelma. On monia ADHD-ihmisiä joilla on sairauteensa lääkitys ja hoito mutta narkkaavat silti. Kyllä se katko ja huumeista vieroittautuminen ois sulla nyt ensisijaisen tärkeetä, se ei lopu vaikka kuinka saisit Concerta reseptin.

    Miten ne muut sua kiusaa? Sanoit edellisissä merkinnöissä, että siellä on ihan kivaa porukkaa? Mitä ne sanoo/ tekee sulle? Aika perseestä että jopa tollasessa paikassa on niitä kusipää kiusaajatyyppejä. Kokemuksesta tosin tiedän että niitä on jopa mielisairaalassa. Sairaat tyypit juoruaa, puhuu paskaa ja naureskelee toisten sairaiden kustannuksella. Itseäni oksetti se meno ..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eilenkin kiusasivat kun möläytin et ex mies heitti mut alas rappusista niin kaikki repes nauramaan! Sit Yks aina kommentoi vittuilevaan sävyyn ihan sama mitä sanon. Mut on monet kerrat naurettu ihan lyttyyn ja mua syrjitään.

      Poista
  4. Sä varmaan käytät niinku kuuluu jos saat adhd lääkityksen?

    VastaaPoista
  5. Noin se helposti menee. Sut kiristetään katkolle, kukaan ei osaa hoitaa sua -koska et saa oikeanlaisia lääkkeitä tai tarpeeksi niitä.

    Jos kasvat tuosta hieman ylös ja opit katsomaan asioita hieman eri perspektiivillä, oivallat miten paljon Sinun eteen tehdään töitä. Et vaan halua ottaa vastaan sitä, koska koet ainoastaan lääkkeiden auttavan. Ilman niitä et muka pärjää. Se on se narkomaani Sinussa. Surullista kuulla, että tahtotilasi on olematon. Jos sua voisi auttaa, tekisimme sen mieluusti.

    VastaaPoista
  6. On kyllä vittumainen homma, jos on jäänyt kiinni huumeidenkäytöstä ja yrittää hankkia AD/HD- lääkitystä. Käyttää piriä koska lääkitsee sillä itseään, koska on käyttänyt piriä ei saa lääkitystä ja sitten täytyy käyttää sitä vitun piriä. Toisaalta ymmärrän, mikseivät lääkärit halua määrätä. Varmaan moni hankkisi lääkereseptin ilman mitään syytä. Mutta kurja juttu meille/niille, jotka tarvitsisivat oikeasti lääkityksen, eivät saa ja joutuvat käyttämään piriä tai ostamaan katukaupasta lääkkeitä. Ja jos lääkärit kysyvät että mistä tiedän, että amfetamiini ja sen johdannaiset parantavat mun keskittymiskykyä? "Koska olen ostanut niitä kadulta ja kokeillut". Jep jep.
    T. ADD-diagnoosi, ei lääkitystä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oot oikeessa. Mut yritän kuitenkin. Enemmän menettää jos ei yritä. Voimia!

      Poista