perjantai 27. helmikuuta 2015

Kuvia

Tässä kuva katkolta jossa olin. Tuo koira oli mun hyvä ystävä. Tuli aina viereen kun olin yksin omissa oloissani. kuten aiemmin kerroin niin mua syrjittiin ja kiusattiin siellä. Ajattelin nyt laittaa tähän jokusen kuvan mitä oon piirrelly.
Tän kuvan piirsin yhtä lehti projektia varten. lehti käsittelee huumeita niin aihekin on sen mukainen.
Tässä vähän vanhempi tuotos viime vuodelta kun piripäissään innostuin piirtämään pitkästä aikaa.



6 kommenttia:

  1. Karvakuonojen Riku mutta vaan musta :) .

    Tuo susi-piirros olisi hyvää tatuointiainesta, kuka sellaisia vaan harrastaa. Tuon psykedeelisen osuuden kanssa tai ihan kokonaan kuten tuo vasen puoli. Thumbs up.

    VastaaPoista
  2. Pakko kommentoida tuosta huumeita esittävästä kuvasta,ihan hieno on en sillä sano. Olet vain onnistunut täysin epäonnistumaan viestissäsi tässä kuvassa. Minulle ja monelle muullekin hipille olet kuvannut piirroksessasi jotakin ihan muuta kuin huumeita,tuossa on luonnon antimia eikä suinkaan huumeita. Kannabis lehti kuvaa kannabista joka on yrtti? Ja käytetään mm kivun ja hermostokivun hoitoon? Toinen kuvaelmasi luonnontuote on kärpässieni,joka on myrkkyllinen,mutta kuvaelmasi voidaan myös yhdistää psilosiini sieniin aka taikasieniin,jotka taas parantavat niin hortonin päänsärkyä kuin mielenongelmia. T.kapi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se onkin luonnon antimia kuvaava teos. Taikasieniä ja parasta yrttiä (kuten sanoit).

      Poista
  3. Parasta yrttiä kommenttisi on ristiriidassa huumevastaisuutes kanssa. Muutenkin blogisi heikkenee päivä päivältä. Sisåltö on tätä samaa huumeylistystä.

    VastaaPoista
  4. Typerää ja musta-valkoista puhua huumeista yleistäen. Kaikki päihteet erilaisia eikä niitä voi todellakaan niputtaa samaan kategoriaan. Päihteiden laillinen status ei perustu millään muotoa järkeen tai logiikkaan nykypäivänä, vaan perinteisiin ja tottumuksiin sekä poliitikkojen omien etujen tavoitteluun. (Kts. Sota huumeita vastaan.) Voin vahvasti veikata että hulttiotytölle on eniten ongelmia aiheuttaneet lääkeyhtiöiden myrkyt kuten opiaatit, benzot ja amfetamiini joka sekin lääketeollisuudesta lähtenyt. Myöskin lähes jokainen päihe on turvallinen jos sitä osaa käyttää oikein. Mukaanlukien nuo äsken mainitsemani. Se ei vaan aina näytä olevan niin helppoa ihmisille. Kannabis, psykedeelit ja mm. Mdma äärimmäisen turvallisia oikein käytettynä ja tämän voi jokainen nennä toteamaan itse tieteellisistä artikkeleista näin internetin ihme aikana.

    VastaaPoista