tiistai 20. lokakuuta 2015

Paska matka

Kerran painoin mäntää pohjaan. Laivan vessassa. Sit olinkin jo Virossa kahden kaverin kanssa. Tutkalla. Sato koko ajan räntää. Ostettiin viinaa, tupakkaa, sähkölamauttimia, pippurisumutteita ja muuta mukavaa. Jumittiin laivaa odotellessa. Kaikki oltiin sekasin. Oli ihan perseestä vaan istua ja odottaa. Totesin että Viro on perseestä jos joutuu odottamaan. Me tylsistyttiin täysin. Ja sit mulla välähti. Meillähän oli mm sähkölamauttimia. Halusin vähän leikkiä. Lamauteltiin toisiamme siinä odotellessa ja se oli hauskaa. Vaikka se vähän täräytti. Sit tuli laiva ja valuttiin sinne. Yö meni rauhallisesti. Aamulla oli laskut mut ei kauan. Tultiin takas stadiin ja tullissa jänskätti. Turhaan, ei siellä ollu ketään. Sit lähdettiin ajaa takas Pieksämäelle. Kuski nukahti rattiin ja oli onnettomuus helvetin lähellä. Vittu että säikähettiin kun melkein osuttiin vastaantulevaa autoon joka onneks väisti. Se oli vitun lähellä. Oli pakko pysähtyä hengittämään kun melkein henki meni. Selvempi kuski rattiin, vedot, ja go go. Himassa totesin että olipa paska reissu. Ei jääny mieleen kun räntäsade, sähkölamauttimet ja se miten pienestä kaikki on kiinni.

4 kommenttia:

  1. Mulle on ihan sama jos joku narkkaa en tuomitse mutta vittu että ärsyttää ku ajalette tuola ihan vitun huonos kunnos. Jos joku joka on vetäny jotain ajais jonku mun pikkusiskon päälle voi ku mä kidyttaisin sen kuoliaaks! Toi on todella itsekästä ja epäkunnioittavaa. Saat kyllä kiittää luojaas että et oo ajellut kenenkään päälle. Mieti ny totanii juttua, sielä autos olis voinu olla joku perhe menossa kotiin, joku raskaana oleva, isä ja pieniä lapsia!! Ja te saatana ajalette tuola huumeiden vaikutuksen alaisena ja melkeen pilaatte viattomien ihmisen elämän. Tai melkeen Tapatte jonku, ihan sama jos ite olisitte ajanu puuhun tms. Se oli teidän valinta ajaa tuola tossa kunnossa, mutta että veisitte viattomien ihmisten perheenjäseniä ja rakkaita ihmisiä mukana niin se on sairasta. Toivottavasti häpeät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ollu minä onneks ratissa ja sanoin kyllä että kuskin pitäis olla selvänä. Pelkään jo muutenkin autossa olemista. Mut jääräpäitä olivat eivätkä mun varotuksia kuunnelleet.

      Poista
    2. No sehän onkin hyvä... Kaikki syyt viritetty omilta niskoilta! Olet säki ajanut aineissa. En ymmärrä miks joku menee tollaseen tilanteeseen... h u o h

      Poista