lauantai 3. lokakuuta 2015

500 000 ja subu

POKS! 500 000 kävijää tuli täyteen :) Siinä on jo niin paljon numeroita mun aivoille etten meinaa lukua käsittää :D

Mulla on nyt tossa jemmassa maanantain subuannos. Jännää ettei ole aikomustakaan vetää sitä ennen aikojaan. Olen muuttunut. Ennen tää ei ois ollu mahdollista. Eilen ne sain, ja ennen oisin jo vetäny ne aikoja sitten. Mut nyt.. Siinähän ovat subut. Ei huvita alkaa nykii niitä taipeeseen mikä tuntuu vähän kummalliselta. Tää on varmaan monille pikku juttu mut mulle se on suuri harppaus.

9 kommenttia:

  1. Eksä käy joka päivä sulattaa subuja? Vai miksi vain maanantain lääkkeet? Onko Pieksämäellä käytössä filmit vai tabut? Onkos siellä paljon ihmisiä korvaushoidossa? Kuinka iso annos sulla on? Terv.Yks korvaushoidossa oleva tyttö kuopiosta

    VastaaPoista
  2. Käyn joka päivä. Sain kotilääkkeet maanantaina kun Sillon on Mikkelin reissu. Tääl on tabut, ei nää ees tienny mitään filmistä kun kysyin et millin se tulee! Tääl on aika monta korvaushoidossa, tarkkaa määrää en tiedä.

    VastaaPoista
  3. Okei �� Täällä on osalla porukasta filmit käytössä, itse en ehkä haluaisi siirtyä niihin, olen liian ennakkoluuloinen niitä kohtaan.Tsemppiä ja hyvää syksyä sinulle! Tekisitkö enemmän videopostauksia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu onhan Se kullekin uus juttu mut ois kiva Kyl kokeilla edes. Pitää taas kuvata videoo kun uskaltaudun. Siihen on aikamoinen kynnys, kuvaamiseen.. Jotenki kuulostan ja näytän tyhmältä :D

      Poista
  4. Kuinka paljon asteikolla 1-10 polttelee ne kotilupalääkkeet ottaa räpylään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Asteikolla 1. Ja yllätyin. Kerran kävi mieles mut en innostunu ajatuksesta. Tänä aamuna sulatin ihan normisti niinku pitikin. Ei vaan huvita alkaa käyttää väärin noita enää.

      Poista
  5. Tosi hieno asia, voit olla ylpeä itsestäsi! Hyvin harva tuossa korvaushoidossakaan onnistuu, itse ollut jo lähemmäs 10 vuotta ja loppua ei näy..Kai tää on koko loppuelämän lääkitys.Itselläkin todettu adhd mutta lääkitystä siihen en ole saanut kuin joskus vuosia sitten hetkeksi aikaa, kyllähän sen tietää että kun ei hoideta niin takapakkia tulee ja kunnolla, mut nää lääkärit on täällä tämmössii. Et sinä näytä tai kuulosta rumalta! Pidä lippu korkeella! Jatketaan taistelua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi ettet oo saanu lääkitystä tohon ADHD:seen. Se auttas varmasti paljon! Jatka taistelua, tiedän lääkärin joka on erikoistunu asiaan, se on yksityinen, mut todella hyvä lääkäri! Jos sul on diagnoosi, se varmasti kirjottaa sulle lääkkeet. Se paikka on NeuroMental Helsingissä, löydät varmasti netistä. Kannattaa kokeilla.

      Poista
  6. Hei Jenna sun gooletilillä on käyty yli miljoona kertaa! :)

    VastaaPoista