keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Matkalla katkolle

Olen nyt matkalla katkolle. Vaikuttaa ihan mukavalta paikalta. Keskityn nyt hoitamaan itseäni. Motivaatiota löytyy. Piti kyllä ottaa rohkasuks 10 dexamfetamiini tabua. Vähän vielä jännittää. Toivottavasti saisin oikean avun ja ADHD lääkityksen. Vähän pelottaa että tuleeko viekkareita ja silleen. Mut panostan nyt päihteettömään tulevaisuuteen ja oikeaan lääkityksen saamiseen. Katotaan josko hulttiotyttökin oppisi elämään kunnolla.

7 kommenttia:

  1. Järvenpäähänkö matkaat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En enää sinne mene,nyt oon kangaskartano nimisessä paikassa.

      Poista
  2. hahahaa luuletko saavas jonkun adhd lääkkeen. stratteran korkeintaan :D onnex en oo lääkäri mut tästä oon kyl aika varma, narkkarilla pitää olla putsii aikaa kauan ennenkuin stimu lääkkeitä voi saada jos saa silloinkaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sain Lisdexamfetamiini lääkityksen. Eli ei mitään hahahaha stratteraa kuten kuvittelit.

      Poista
  3. Hirveesti tsemppiä sulle vieroitukseen! Ihmiset ajautuvat usein myös itsestään täysin johtumattomista syistä väärille poluille elämässä. Toivon, että löydät jostain tahtoa ja voimaa selvitä vieroituksesta. Elämä odottaa ja kaikki muuttuu vielä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tässä kova taistelu on käynnissä. Tänään iski viekkareiden todellisuus mutta en luovuta. Pahempaakin on koettu!

      Poista
  4. 10 tabua? Huh. Toivottavasti saisit nyt apua.

    VastaaPoista