perjantai 9. tammikuuta 2015

Eri päihteiden vaikutuksia

kannabis
Auttaa kun ahdistaa ja on levoton olo. Vie kipuja pois ja rentpouttaa mukavasti mieltä parantaen. Itse käytän kannabista viihteellä ja ahdistukseen,myös hyvä laskuvarjo pirilaskuihin.

Amfetamiini
Auttaa psyykeen ja toimintojen hallinnassa hyvin. Tekee mielen ja kehon virkeäksi jolloin jaksaa touhuta paljonkaikkea ja fiiliskin on mahtava. Itse käytän amfetamiinia juurikin näihin oireisiin ja helpottamaan ADHD oireitani. Laskuvarjoja olisi hyvä hankkia koska laskuissa kaikki muuttuu helvetiksi. Parhaita laskuvarjoja on bentsot,sirkat,pilvi,norpat,maaseutu,oma rauha,oopium ja muut opioidit

Ekstaasi
Auttaa tamppaamaan koko yön amfetamiinin lailla. Nostaa tunteet pintaan ja tekee empaattiseksi. Överit saa pelkäämään kuolemaa todella. Itse käytän ekstaasia viihteellä enää hyvin harvoin koska ne on niin pelottavia kun ei tiedä koskaan vahvuuksia/sisältöä varmaksi. Parhaat laskuvarjot samat kuin pirissä. Ekstaasia EI PIDÄ ottaa SSRI eikä muidenkaan mielipidelääkkeiden kanssa koska silloin voi henki lähteä.

Opiaatit (buprenorfiini, oopium, heroiini, morfiini, oksikodoni...)
Auttaa kipuihin ja tekee hyvän pumpulimaisen euforian joka koukuttaa TODELLA nopeasti. Annos kasvaa huomaamatta ja tauon pitämisen jälkeen tulee överit. Hengenvaarallinen sekakäytössä. Aiheuttaa voimakkaan riippuvuuden ja rakkauden aineeseen. Irti pääsy lähes mahdotonta. Itse käytän opiaatteja koska olen buprenorfiinikoukussa ja väärin hoidettu. toimivat myös hyvänä laskuvarjona. En suosittele kenellekään!

Hallusinogeenit (sienet,LSD,salvia divinorum,meskaliini....)
Auttaa tajunnanlaajentamiseen. Halpa ulkomaanmatka josta ei koskaan tiedä onko se hyvä vai huono. Voi olla joskus hyödyllistä itsetutkiskeluun,mutta heikko psyykeisille en suosittele koska matka voi jäädä pälle. Pidemmän päälle heikentää psyykettä ja aiheuttaa mielenterveysongelmia sekä itsemurhia. Vaarallista settiä. Itse en uskalla enää käyttää näitä koska pääni ei enää kestäsisi.

Muuntohuumeet (MDPV,etyylifenidaatti,2CT7,PZP...)
Auttaa samoihin vaivoihin kuin amfetamiini,mutta vaikutus on voimakkaampi ja laskut pahemmat. Vaikutukset ovat ennakoimattomissa koska näitä on todella paljon. Porukka on tappanutr itsensä näiden seurauksena ympäri maailmaa. Voi saada helposti överit koska annostelu on niin pientä muihin verrattuna. Tuhoaa laskuissa mielen ja kehon täysin. Näitä on niin paljon että yleistäminenkin on vaikeaa. Itse käytin näitä paremman puutteessa,mullehan meni kaikki mitä eteen tuli. Hyvät nousut,lyhyt vaikutus ja tappolaskut joka kestää pitkään. Kuolemanvaarallisia aineita,en suosittele.

Imppaaminen (eetteri,butaani,bensa,liimat..)
Auttaa aivojen tuhoamisessa. Täysin tyhmää toimintaa joka johtaa riippuvuuteen ja jopa äkkikuolemaan. Eetteri on turvallista,kaikki muu tappaa aivosolut tehokkaasti. Voimakkaita hallusinaatioita. Pikainen vaikutus ja halpa hinta,mutta ei ole sen arvoista. Yleensä hallutkin ovat ikäviä. Itse käytin epätoivoissani silloin kun ei ollut muutakaan,enää en ottaisi mistään hinnasta.

Bentsot yms (Diapam,Opamox,Xanor,Tenox...)
Auttaa ahdistuneisuuteen,unettomuuteen,pelkotiloihin,paniikkihäitriöön jne. Voi aiheuttaa myös aggressiivista käytöstä varsinkin sekakäytössä. Muisti menee ja säännöllinen käyttö aiheuttaa voimakkaan riippuvuuden ja toleranssi kasvaa. Itse otan näitä tässä lueteltuihin oireisiin ja päihtymiseen + laskuvarjona.


Nukahtamislääkkeet (Stella,Stilnoct,Imovane...)
Auttaa samoihin oireisiin kuin benmtsotkin. Suurilla määrillä hallusinaatiot mahdollisia,mutta niitä tuskin muistaa koska muistikin pätkäisee. Näitä käytetään paljon raiskauksissa. Riippuvuus on mahdollinen säännöllisellä käytöllä. Itse otan näitä päihtymiseen ja lueteltuihin oireisiin,mutta harvoin.

1 kommentti:

  1. heppaa, mul on sama lista taustalla, ainoostaa muuntohuumeet ja koksu jääny pois. Muuntoja en kaipaa ees, ja törä on kivaa, ei tuu ongelmii :)

    VastaaPoista