maanantai 12. tammikuuta 2015

Hulttiotyttö sijalla 2

Kuuma lista

Kuumalle listalle on koottu blogeja, jotka ovat juuri nyt pinnalla. Blogin kuumuusasteeseen vaikuttavat blogin tuoreus, päivitykset, tilaajat, lukijat ja linkit. Korkeimpia astemääriä keräävät yleisöä kiinnostavat uudet blogit.

sivustolta blogilista.fi

2 kommenttia:

  1. kommentoin tähän kun en keksi muuta paikkaa. kiinnostaisi tietää että miten hoidat laskut ja miten koet laskut? onko sulla sunmielestä pahemmat laskut kuin muilla vai selviätkö helpommalla? miten koitat varautua ja mitkä ratkaisut toimii omalta osaltasi parhaiten (mielellään myös muita konsteja kuin laskuvarjojen vetäminen!)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm. Anteeksi myöhäinen vastaus. Laskuista. Ne on aika hirveitä mulle. OOn vetäny jo niin paljon et mä meinaan jo seota pelkissä laskuissa. Hoidan laskut laskuvarjoilla tai nukkumaan käymällä ottamalla paljon jotain väsyttävää mielipidelääkettä. Mun laskut on aika paljon pahemman oloisia kuin mun kavereilla, en tiedä miks, ne vaan on. Ja iän myötäkin lasskut muuttuu pahemmiks. En oikeen muuten varaudu kuin itteeni psyykkaamalla että tästä selvitään,mikä on itse aiheutettu,se kärsitään. Turvallinen paikka on kyllä hyvä olla.

      Poista