keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Radiojuttu

Alan jo toipua leikkauksesta. Kipee on suu edelleen mut särkylääkkeet auttaa kyllä. Tikit on jo melkein irronnu. En vaan oo Ton leikkauksen jälkeen Oikeen syönyt mitään muuta kun pari mehujäätä päivässä. Sen verran sattuu ettei pysty syömään. Mut eiköhän Tää tästä. Hyvin paranee vaikka aikaa menee.

Eilen oli kiva päivä. Yle puhe radiokanavan toimittaja kävi meillä ja nauhotettiin radiohaastattelu. Oli yllättävän helppo puhua vaikka nauhotettiinkin. Ja toimittaja oli tosi mukava ja ymmärtäväinen. Oli hyvin perillä näistä päihdeongelma asioista. Annoin sille toimittajalle mun virkkaaman huivin. Ajattelin vaan et ois varmaan kiva Sellanen.
Puhuttiin siitä kun aloin käyttää, huumevuosista, hoitopaikoista joissa oon ollu, korvaushoidosta, suurimmista tekijöistä joiden takia aloin käyttää (koulukiusaaminen, äidin hylkääminen, masennus, ADHD), paranemisprosessista ja lääkityksen tärkeydestä, niin ja mun Blogista. En vielä tiedä millon ohjelma tulee ulos mut ilmotan kyllä heti täällä blogissa kun tiedän.

1 kommentti:

  1. Innolla odotan haastattelua! Mielessä pyörisi yksi kysymys johon ehkä osaat vastata... Otin eilen yöllä 108mg consertaa kuuden tunnin sisällä kahdessa eri erässä. Sen jälkeen leposyke on ollut 120-130, rintaa on ahdistanut viimeiset 12h ja hengästyn pelkästä tuolilta nousemisesta. Otin muutaman pampulan ja 30min jälkeen leposyke oli 95. Taitaa mennä ohi eikä ole aihetta huoleen? Otin yksinkertaisesti liikaa, tiedän sen, mutta nuo sivuoireet huolettavat.. Kauanko ne yleensä kestävät?

    VastaaPoista