maanantai 8. kesäkuuta 2015

Kuulumisia ja suunnitelmia

Kesä on tullu sit vihdoinkin. Eka selvä kesä meikäläiselle. Jännittävää. Oon voinut hyvin, olin tossa viikon verran vaan tosi tosi väsynyt ja voimaton. Nyt on vireystila palannut ja olen siitä iloinen. Ollaan tässä mieheni kaa suunniteltu häitäkin. Tänä kesänä ois tarkotus mennä naimisiin! Jännittää. Kävin liittymässä kirkkoonkin jo. Tänään tilataan mulle korsetti häitä varten ja ens kuussa hame sitten. 7.7.2015 ollaan ajateltu että meidät vihittäisiin. Laitan sitten kuvia kun sen aika tulee. Toivotan nyt vaan että kaikki menee putkeen että häät onnistuu. Ekaa kertaa elämässäni olen aidosti onnellinen. Ei huumeita, ei väkivaltaa, ei rikoksia.. Alan päästä kiinni normaaliin elämään. Oon virkannu taas, monta projektia meneillään :) Ja mun Hulttiotytön Tekeleet blogiin oli tullu pari tilaustyötäkin! Mahtavaa! Tosiaan oon toivonu että noita tilaustöitä tulis. Virkkaan niin mielelläni. Narkkaaminen on vaihtunu virkkaamiseen. Niinkun tossa yks päivä naurettiin mun uudelle ammatille: narkkari-virkkari-bloggari :D Saas nähdä miten tää kesä etenee. On jotenkin ihanan outoo olla ilman aineita ja ilman sitä kaikkee säätöö mikä siihen touhuun liittyy. Se on raskaampaa kuin luulis. Mut onneks se on ohi. Vihdoinkin!

11 kommenttia:

 1. Mä oon tosi onnellinen sun puolesta :) muista että mitä raskaamman polun kulkee sitä hienommat näkymät huipulla on! Onnea sinulle ja puolisollesi tulevien häiden johdosta

  VastaaPoista
 2. Mä oon alkanut vasta lukemaan blogias. Tosi rankkoja juttuja oot käyny läpi, mut niistä oot selvinny. Mä en osaa ees kuvitella millasta sun elämä on ollut aineiden kans. Ite en ole koskaan ees hamppua polttanut.. asun pienessä kaupungissa missä näkee nuita aineiden käyttäjiä joka nurkilla kaupungilla, monesti yritetty tuputtaa mutta aina olen kieltäytynyt. Tsemppii ja kovasti voimia tulevaisuuteen :) oot hirmusen vahva nainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Pysy vaan erossa kaikista huumeista. Älä ota vaikka miten tarjottais, se on tie helvettiin kuten varmaan tiedätkin. Arvostan sitä että oot pystyny olla erossa aineista! Mahtava juttu :)

   Poista
 3. Oot silti nisti ku vedät kokoaja kaikkee paskaa ni älä liikaa hehkuta ittees

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitennii vedän koko ajan kaikkee paska? Haha :D Kuvittele mitä kuvittelet. Totuus on toisenlainen.

   Poista
 4. Vau! Onnea! Ja tsemppiä selvempään elämään. Itse päätin luopua huumekokeiluistani, ihan vaan lukemalla sun , ei niin hyviä mutta rehellisesti kerrottuja, kokemuksia. Käyn säännöllisesti tsekkaa tän sun blogin. Löysin tän av-palstan kautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mikä on av-palsta? Pysy vahvana, älä ota kamaa, se ei todellakaan ole kokeilemisen arvoista, kuten varmasti tiedät. Tsemppiä!

   Poista
  2. av- palsta on vauva.fi -sivuston Aihe Vapaa -palsta :)

   Poista
 5. Kiva kuulla susta hulttio! Olinkin jo odotellut kuulumisiasi :) Nauti kesästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! :) Mukavaa että mun kuulumiset kiinnostaa :)

   Poista