maanantai 22. kesäkuuta 2015

Kärsivällisyys koetuksella

Käyn siis joka päivä sairaalalla hakemassa subut. Viikonlopun subu sulatuksissa sattu ja tapahtu. Ekana mä jouduin jonon hännille kun huusin "nyt vauhtia!" hoitajille ja suutuin kun ne tuli lässyttää. Siihen tuli yks mieshoitajakin ja oli niin kovana ja muka pelottavana siinä ja sano "onks tääl joku ongelma?", mä sit siihen "sulla täs on ongelma" ja räyhäsin ja meinasin käydä riehumaan kun jouduin odottelee niin pitkään. Odottelu ei oo mun vahvimpia puolia, en vaan jaksa odottamista ja siks sitten kilahin. Aika tyhmää, mut minkäs sille voi kun oon niin tulinen luonne. Kaveri sit sai mut rauhotettua onneks. Muuten oisin alkanu riehuu, jääny ilman subua ja joutunu putkaan häpeämään. Se ois kyl ollu mulle ihan oikein. Olin tyhmä kun suutuin noin pienestä. Meni vaan hermot siihen odottamiseen jota kesti tunnin. Sit eilen kun ne puhallutti mut, mitari näytti 0,6 promillee vaikken ollu juonu tippaakaan alkoholia. Ne puhallutti mut 3 kertaa ja aina sama lukema. Sit ne puhallutti toisen, silläkin näytti promilleja. Sit ne hoitajat puhalti, niilläkin näky promilleja. Se alkometri oli siis paskana. Mut mua ennen se oli toiminu vielä. Ja sit jouduin taas odotamaan helvetin pitkään ennen kun sain subut. Vitun alkometri. Just mun kohalla sit kävi noin. Säikähin jo et jään ilman subua. Onneks ne usko mua ja hakivat toisen alkometrin. Se sentään toimi ja nollat puhalsin. Loppu hyvin kaikki hyvin, mut tonkin takia jouduin taas odottaa sairaalalla tunnin. Ja hermonikin meinasin menettää kun se mittari näytti omiaan, mut onneks pysyin kuitenkin rauhallisena. Aina käyn ihan hiilenä kun joudun odottaa. ADHD on yks osatekijä siihen. Mun pitäs vaan opetella odottamaan kaikesa rauhassa, mut ei se niin helppoa ole. Mut mä oon vasta nuori, eiköhän mulla oo aikaa opetella odottamaan. Perseestähän se on. Olkoon, mä opettelen sietämään sitä. Ainakin yritän.

9 kommenttia:

 1. Mäkin vihaan odottamista etenkin kaupassa jonottamista. Arhg!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on perseestä, mut koitetaan kestää :)

   Poista
 2. Hei, Jenna!
  En olisi uskonut, että olet noin sisukas akka. Hitto vie, sä todella taistelet sun riippuvuuksia vastaan! Hatunnostoni. Tarjoan kahvit joskus, jos suhun jossain törmään.. Ja hei, ajatteles hetki. Muutama kuukausi sitten sä bloggasit ohi menneistä pistoksista, aseista, turpiinsaamisesta ja putkareissuista. Nyt aiheena on "miten pidän hermoni jonossa". Susta on ihan mihin vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mahtavaa saada tällaista palautetta :) Kiitos! Tämä antaa lisää voimia jatkaa taistelua.

   Poista
 3. Voi helvetti mitä tekstiä, kuulostat aivan 13-vuotiaalta murrosikäseltä.. tajuatko että noi hoitajat tekee upeeta duunia tollasten natkkien eteen surkeella palkalla? Tajuutko että me veronmaksajat maksetaan sunkin subut, hoidot, putkareissut ym sekoilut? Ootko yhtään kartalla tästä maailmasta?

  Noi rahat mitä sun itseaiheutettuun ongelmaan (kyllä, kukaan muu ei ole sua pakottanut narkkaamaan) käytetään, kuuluisi paljon enemmän niille hoitajille jotka tollasta työtä jaksaa tehdä.

  Pointtini on, että nyt vähän kunnioitusta niille tahoille jotka sua yrittää auttaa. Sä oot aikuinen ihminen ja vastuussa tekemisistäs. On muillakin ollut vaikka mitä vaikeuksia, mutta harva vajoaa noin alas kuin sä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä kunnioitan hoitajia. Ihmisillä kun vaan ei aina hermot kestä. Vai etkö itse ole koskaan menettänyt hermojasi? Ja mua ei kiinnosta teidän veronmaksajien valitukset. Itsepähän niitä maksatte. Voin olla vajonnut alas, mutta ehkä vielä alempana on noin vähästä valittava tyyppi.

   Poista
  2. Jennahan juuri otti vastuun ja myönsi menettäneensä hermonsa liian helposti ja riehuneensa turhasta, ilman että hoitajat sitä ansaitsi! Haloo!

   Poista
 4. miks poistuit alaston suomesta?

  VastaaPoista