maanantai 11. toukokuuta 2015

Uusi lääkitys

Kävin Tossa keskiviikkona stadissa ADHD lekurilla ja Concertat (löytyy testilabrasta) vaihdettiin Elvanseen (löytyy testilabrasta), eli lisdexamfetamiiniin. Oon tosi Ilonen kun sain paremman lääkkeen. Annos on 70mg mikä on aika tuju setti, mut auttamaanhan Se on tarkoitettu. Kerroin sille lekurille kaiken mun aineiden käytöstä, aloittamisesta 11-vuotiaana ja siitä tähän päivään. Lekuri meni hiljaseks. Se järkytty vaikka on nähnyt paljon. Eikä ihmekään, onhan mun tausta järkyttävä. Onneks pahin on jo takana. Oon pysyny kuivilla ja fiiliskin ollu ihan hyvä. Kyllähän tuo menneisyys kummittelee (paljon) niin sen kaa on vaan opittava elämään. Toivoisin teiltä lukijoilta kysymyksiä ja aihe vinkkejä. Mitä haluatte tietää minusta? Sivut osiossa on alue mihin voi kirjotella lukijoiden kysymyksiä ja vastaan niihin kyllä.

10 kommenttia:

 1. arkipäiväiset jutut kiinnostaa! Joku 10 "tätä et tiennyt vielä minusta" -faktaa --postaus olisi hauska! tai niitä semmosia kysymyksiä, mitä on aina lasten "ystäväkirjoissa" tyyliin mikä susta tulee isona ja mikä on lempiväri jne :D jotaki hauskaa peruskauraa!

  myös postaus, jossa esittelet sun asuntoa olis jännä! monilla bloggaajilla on minun asuntoni postaus! uskon, että sulla olis ainaki virkistävän massasta poikkeava. Ei pelkkää valkoisia huonekaluja valkeassa huoneessa valkeiden kukkien ympäröimänä vaan rehellistä ja oikeeta!

  ja hmm, mitäs vielä!

  tiiätkö yks päivä pyykkituvassa mietin ääneen, että mitäköhän hulttiotytölle kuuluu, kun en oo työkiireiltäni ehtinyt tänne lukemaan ainakaan viikkoon :D hahha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hyvistä ideoista :) Taidanpa toteuttaakin noita. Hulttiotytölle kuuluu hyvää tällä hetkellä :)

   Poista
 2. Moikka! ♥

  Löysin sun blogin aikoinaan vauva.fi - sivuilla olevan keskustelun kautta, jossa keskusteltiin susta. Nyt vasta päädyin laittaa sit kommenttia. :)

  Musta on TOSI HIENOA että sä uskallat näinkin avoimesti kertoa sun päihdeongelmasta. Tämä blogi voi auttaa paljon muita samassa jamassa olevia ja avata sitten niillekin ihmisille jotka eivät käytä huumeita, niin erilaisia näkökulmia tähän huumemaailmaan ja kirjottaminen auttaa ehkä itseäsi myös hyvin paljon? :) pystyy kirjottamaan ne mielessä olevat asiat jonnekin.

  Ihan älytöntä on, että tuolla vauva.fi sivustolla haukuttiin sinua noin kovasti! IHAN PÖLJIÄ NE ON ja ehkä tuo pöljä on liian lutunen sana kuvaamaan niitä, täysiä paskiaisia ovat, on osuvempi ilmaus! Ajatella että noidenkin monien ihmisten pitäisi olla ihan yli 30v aikuisia varmasti, niin kirjottavat silti jotkut tuommosia ihan hirveitä ja järjettömiä kommentteja... Mä oon 19v ja en itse ole koskaan käyttänyt mitään varsinaisia huumeita, mutta ei tulisi mieleenkään haukkua ihmistä jolla on ongelma niiden kanssa! Se arki huumeiden kanssa on varmasti ällöttävää ja järkyttävää, mutta se ei tee silti _sinusta ihmisenä ällöttävää ja järkyttävää_ , sulla on sairaus, riippuvuusongelma ja varmasti koet tuskaa aina siitä itsekin, et haluaisi elää sellaisen kanssa. Joten ihan hirveää että jotkut ihmiset vielä haukkuu ja lyö lyötyä!. Ja syitäkin kun siihen voi olla monia, miks ihminen aloittaa huumeiden käytön, ei kaikki alota vaan uteliaisuudesta ja kokeilunhalusta... Vaan kuten sullakin, sulla on henkisesti kaikkia rankkoja kokemuksia taustalla ja kun jokaisen ihmisen sietokyky on rajallinen, niin sitten kun tapahtuu LIIAN PALJON kaikkia rankkoja juttuja siihen sietokykyyn nähden, niin minusta se on ihan ymmärrettävääkin et ihminen alkaa lievittää pahaa oloansa päihteillä ja kohta sitä helposti voidaankin olla aikamoisessa kierteessä...

  Sun ei todellakaan tarvii hävetä ittees tuon ongelman takii, vaikutat hirmu mukavalta kuitenkin tän sun blogin perusteella muuten, lukuunottamatta tuota sun ongelmaa ja niissä youtube videoissakin vaikutit kivalle. :) ja oot myös ihan nätti. ♥

  Toivottavasti tää kommentti piristää sun päivää. :)

  Ja jos ihmettelet mistä tää mun ymmärrys sua kohtaan johtuu, kun välillä varmaan vähän näyttää/tuntuu siltä et tosi moni ihminen on paskamainen ja haukkuu vaan ihmistä jolla on esimerkiks huumeongelma. Niin itelläni on kans aika rankat taustat. Tuun perheestä jossa molemmat vanhemmat on ongelmaisia, mielenterveysongelmaisia ja toinen myös alkoholisti. On takana kiusaamista, omaa sairastumista, huonoja ihmissuhteita. Niin sitä jotenkin alkaa ymmärtämään ja tuntemaan myötätuntoa myös toisia ihmisiä kohtaan, joilla on ollu rankkoja ongelmia elämässään. Vaikka ne ongelmat ei oiskaan täysin samanlaisia. Ja kai mun luonteessa muutenkin, on aina ollut tämmöinen ymmärtäväisempi puoli. Olin myös joskus tosi rakastunut yhteen mieheen, joka käytti noita samoja aineita iv:nä mitä sinäkin, mut se on nyt kuollu, mut ei miulla ollu tarvetta tuomita sitäkään sen ongelman takia.. Päinvastoin. Tukea, auttaa, rakastaa. Vaikka jokainen narkomaani tekeekin itse sen työn paranemisensa eteen. Tää mies on nykyisin kuitenkin kuollu, niin monen ihmisen vie liian nuorena tuo huumemaailma turhaan pois. :/ ja onhan mulla kuollut muitakin ystäviä huumeisiin... Se kuullosti myös tosi surulliselta kun kerroit siinä yhdessä videossa jostakin sun ystävästä, joka oli ollu sulle hyvä tuki ja turva, eikä käyttänyt aineita, mutta kun oli alkanut pyörimään sellasissa porukoissa sitten, niin retkahtanut itsekin käyttämään.. Onneksi mä en koskaan retkahtanut, enkä pahemmin tuollasissa porukoissa pyöri enää, suojelusenkeileitä ollu matkassa mukana.

  Mutta kaikkea aurinkoa ja iloa elämääsi, kesäkin on nyt tulossa!! 8)) ja tsemppiä paranemisen tiellä ja sille että pysyt kuivilla. <3

  - Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Mahtavaa että sinkunkin kaltaisia ihmisiä on olemassa! Tekstisi sai mut hyvälle mielelle ja antoi rohkeutta ja motivaatiota jatkaa tätä hommaa. Sentäs joku ymmärtää.. Tosiaan ne vauva.fi tyypit.. huh huh mitä paskiaisia ja aikuisia vielä! :D En voinu kun nauraa niitä juttuja lukiessani. Suakin on elämä koetellut, ikävää. Mut me ollaan tosi vahvoja just niiden ikävien kokemustenkin myötä. Vähempikin kasvattaa. ne jotka mua haukkuu eivät tiedä vittujakaan mistä edes puhuvat. Kiitos että ymmärrät mua, ja kiitos kannustavasta tekstistä :) Hyvää tulevaa kesää sinnekin :)

   Poista
 3. Särähtää aika paljon toi että oot ollu "kuivilla", kun kuitenkin vedät noita sun amfislääkkeitäs ja ilmeisesti myös jossain korvaushoidossa olet. Mutta ei siinä, jatka vain itsellesi valehtelemista. Joku vähän vahvempi ihmisen voisi vaikka yrittää olla selvinpäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on mulla laillisia lääkärin määräämiä lääkkeitä, ihan sama juttu kuin esim sydänlääkkeet. En vedä niitä liikaa, otan annoksen mukaan, ei väärinkäyttöä. Ja sekö musta tekee käyttäjän kun mulla on kova lääkitys? Mun näkökulma käyttämisestä on se ettei pysty hallitsee sitä ja että ottaa aineita vääriun ja liikaa. Mä en tee niin.

   Poista
  2. Se että ne on laillisia ei tee niistä yhtään vähemmän huumaavia.

   Poista
  3. Ne ei minua huumaa koska en käytä niitä väärin. Ne auttaa mua elämään normaalia elämää.

   Poista
 4. Toivottavasti tämä ei loukkaa. Mutta en olisi ikinä uskonut sun pystyvän näin hienoon muutokseen. Mä oon oikeesti ollu positiivisesti yllättynyt sun puolesta. Ei oo enää näkyny suo kylillä aineista sekasin. Mä oon pari ilkeätä juttua susta kirjottanut aijemmin. Mutta ihan tosi, nyt ne hävettää. Oot tosi hienosti muuttanut elämääs. Ja vaan hyvään suuntaan. Toivottavasti moni nuori ihminen ottaa susta mallia! Toivottavasti edes itse luet tämän :) Oot mahtavan duunin tehny sen eteen että oot ollu ilman. Toivottavasti putki jatkuu ja saat elämäsi kuntoon. Mikä vaan on mahdollista sulle kun niin päätät. Oot upea :)♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kova työ tässä onkin ollut. Mutta näin jatketaan. Kommenttisi antoi voimia jatkaa samaan suuntaan. :)

   Poista