maanantai 4. toukokuuta 2015

Hellou!

Anteeks kun en oo hetkeen kirjotellu enkä ole ehtinyt vastata kommentteihin. Teen sen mahdollisimman pian. Nyt on vaan puhelimen netti käytössä niin on hankalaa kirjotella ja vastailla. Lupaan panostaa tähän hommaan enemmän jatkossa. Mulla on menny hyvin, oon pysyny omissa lääkkeissäni eikä kamahimojakaan ole ollu niin paljon. Oon virkannu yhtä mekkoa, siinä on vielä työtä. Laitan siitä sitten kuvia harratus blogiini kun Se on valmis. Nyt on tosiaan menny aika rauhallisesti. Oon vaan ollu tosi väsyny ja jännitän ylihuomista koska silloin on helsingissä aika ADHD lääkärille ja Yks taide projekti mikä toivottavasti toteutuu. En paljasta siitä enempää vielä koska Se on niin vaiheessa vielä. Pitäkää peukkuja että kaikki menee hyvin. Tänään en käytä. Sillä periaatteella mennään. Enkä ottais vaikka tarjottais, pystyinhän jo aiemminkin kieltäytyy niin miks en jatkossakin pystyis? Nyt näyttää siltä et asiat menee hyvin. Fiiliskin on hyvä. Toivottavasti sama jatkuu. PS. Koitan vastata kommentteihin ASAP. Hulttiotyttö kuittaa.

6 kommenttia:

 1. Mukava kuulla että sinulla menee hyvin. Kiitos Herralle! Olet ollut mielessä. Siunausta tuleviin toimintoihisi ja elämääsi!

  VastaaPoista
 2. Mahtava kuulla susta! Oon tuore seuraaja, jaan jollain tasolla saman vieroitustien päihteistä kuin säkin. Mä kunnioitan sua todella paljon, uskallat puhua asioista niiden oikeilla nimillä, et epäröi "panna itseäs peliin" ja mikä hienointa, et nuole kenenkään persettä. Mä leijun täällä taka-alalla ja toivon et pysyt omana vahvana itsenäsi <3 J.N.

  VastaaPoista
 3. Oletko lukenut Riku Rinteen nuortenkirjan Kadonneet sankarit? Vaikka tarina itsessään on fiktiivinen ja huumemaailman kuvaus varmaan naurettavan kaunisteltua, nuo henkimaailman asiat, joita olet kokenut (Lusifer), on kuin suoraan tosta kirjasta. Saat ladattua sen ilmaiseksi Rikun nettisivuilta. Olet rukouksissa! Tsemppiä jatkoon!

  VastaaPoista
 4. Kannattaa lopettaa myös kuivanarkkaus eli esim. kannabiksen lehden kuvien piirteleminen/virkkaaminen (myös muut huumeet ja sienet), aineiden nimien kirjoittaminen, aineiden muisteleminen ihannoiden, aineista puhuminen ihannoiden.. Jos välttämättä haluat kertoa jotain hyvää huumeista, lisää siihen LOPPUUN myös aineen huonot puolet.. Näin saattaa himotki häipyä tai vähentyä! :)

  VastaaPoista