sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Testilabra - Lyrica

Testilabra esittelee eri lääkkeitä eri vaikutuksineen joita Hulttiotyttö käyttää ja on käyttänyt.

Tällä kertaa vuorossa on monitoimilääke Lyrica, vaikuttava aine bregabaliini. Voimakas kipulääke jota voidaan myös käyttää mielenterveysongelmien hoidossa, yleisimmin käytetty hermosärkylääkkeenä.

Vauikutus: Alussa olo alkaa rentoutua ja tulee humalamainen olotila, joka on kuitenkin parempi kuin alkoholihumala. Lihakset rentoutuu, kivut helpottuu, tulee sekava olotila ja estot katoaa. Hyvä fiilis, aina alussa. Tulee mieleen toteuttaa erilaisia ( varsinkin tyhmiä) ideoita ja käytös on holtitonta, puhe sammaltaa, samankaltaista kuin alkoholihumalassa. Tekee mieli ottaa koko ajan lisää ja lisää vaikkei tarviis. Koukuttaa nopeasti. Askeleet horjuu, heittelee, tipahteluja ym koordinaatiohäiriöitä ilmenee,mutta joskus paikoillaan ollessa olo tuntuu selvältä joten tulee halu ottaa lisää. Monesti tapahtuu myös tipahtamisia elikkä taju lähtee tai sammuu kuten känniläinen eikä siitä tahdo millään jaksaa herätä. Se on jo vaarallinen tila. Alkoholin ja muiden lääkkeiden kanssa erittäin vaarallinen (olen itsekin meinannut kuolla lyricoihin parikin kertaa), mutta sitä ei tajua. Lisää ottamisen himo on hyvin voimakas ja se saattaa johtaa övereihin. Tajunta alenee, omatunto katoaa, tulee sekoiltua, sitä tekee kaikkea tyhmää joka silloin tuntuu siistiltä. Elikkä tämä lääke on tehty itsensä nolaamisen :D Lyrica tekee ihan idootiksi, eikä sitä itse edes tajua. Sekavuustila maximus ja silti otettava lisää. En suosittele tätä lääkettä kenellekään!

Haittavaikutukset: Lihasten krampit ja nykiminen, puheen sammaltaminen, tajunnan lasku, tajuttomuus, muistikatkokset, harha-aistimukset, sosiaaliset häiriöt (idoottimaiset teot..), älykkyyden laskeminen, koordinaatiohäiriöt, kouristukset, sätkiminen, himo ottaa lisää eli yliannostusvaara, onnettomuusvaara, riippuvuus, nopea toleranssin nousu, äkkikuolema, kaikki paskat vaikutukaset yhdessä kapselissa. Eli haittavaikutuksia riittää.

Oma mielipide lääkkeestä: Alussa tykkäsin, kovastikin. Mutta mitä enemmän näitä käytti, sen enemmän ne alkoi vituttaa. Täyttä paskaa! Sekoittaa pään niin pahasti ettei mitään rajaa missään. meinasin kuolla näihin pariinkin otteeseen kun olin kiskonut ja kiskonut lisää niin kauan että oli mennytkin jo koko paketti 300millisiä. Sitten tipahdin, olin tiedottomassa tilassa, nousin ja lensin maahan. Eli sain jonkun oudon kohtauksen missä löin pääni pahasti ja tulin tajuihini vasta kun lanssi oli olluyt paikalla jo yli puoli tuntia. Lyrica sai minut jopa yrittämään itsemurhaa. Laukaiseva tekjijä oli sekavuustila maximus, kimmokkeena pieni riita ja tuloksena itsariyritys josta ei muistikuvia. ÄLKÄÄ VETÄKÖ TÄTÄ PASKAA!!!

8 kommenttia:

 1. Nää testilabrat on ehkä parasta sun blogissa! Tykkään tästä blogista muutenkin ihan hirmuisesti. Toivottavasti et koskaan lopeta tänne kirjoittamista! Paljon tsemppiä sulle tähän elämään ja yleensäkin kaikkeen. Oli kiva lukea sun toisiksi(?) uusimmasta postauksesta, että sulla menee hyvin. Mullakin on luultavasti adhd ja aattelin hankkia ne lääkkeet siihen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kiva että tykkäät blogistani. En todellakaan lopeta bloggaamista, nou hätä. Toivottavasti saisit diagnoosin ja lääkityksen jos sul ADHD on. Eka se vaan pitää diagnosoida että saa sen lääkityksen. Siinä onkin sit paljon kaikenlaisia testejä, mut kannattaa kyllä.

   Poista
 2. Ahh lyrica, rakkauteni <3 Hyvä lääke jos annostus on kohdillaan (itsellä max. 300mg vuorokauudessa)! Helpottaa ahdistusta ja hermosärkyjä, joita mulla on. Vittu vaan kun ei lääkärit tätä mulle määrää...

  VastaaPoista
 3. Mun on kyllä pakko vähän haukkua tota ADHD lääkitystä sen hyvistä vaikutuksista huolimatta! Siis ihan kauheeta, miten masentuneeks ja veltoks se saa olon. Vaikka jaksaa keskittyä erihienosti nykyään, niin vittu sit muuten. Ei kiinnosta syödä eikä nukkua, tai siis mikään ei kiinnosta.

  Oon ite alkanu kokeilee oireiden hillintää just ruokavaliolla. Vielä en tiedä onks tästä mitään hyötyä, mut vittu kaikki keinot käyttöön, koska oon sitä mieltä, että kaikki laboratorioissa kehitetyt lääkeaineet on loppujenlopuks perseestä ja aiheuttaa jotaki haittavaikutuksia ja varmaan jotai syöpääkin, kuka tietää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta.Onhan noissa ADHD lääkkeissä ne huonotkin puolensa, just noi mitä mainitsit. Ilman niitä ei jaksa ja sillonkin kun vaikutus alkaa hiipua niin tulee jaksamattomuus ja turhautuminen. Mut mielummin syön niitä kuin olen ilmman.

   Poista
 4. Lyrica pelasti oman elämäni. Vuoden söin ja päösin ns. Pahimman kriisivaiheen yli. Paskaahan tuo on. Se on totta, mutta oikein käytettynä joillekkin ihmisille oikeasti apuatuova lääke! Vieroitusoireet olikin sitten asia täysin erikseen. Kaikissa on omat haittavaikutuksensa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, oikein käytettynä se auttaa, mut koukku on paha, ja ne reflat..

   Poista
 5. Moikka! Tää blogi on tosi hyvä, kiitos siitä. Oon käyttäny ite Lyricaa hermosärkyyn ja mietin et miten tällasii reseptilääkkeitä saa ns viihdetarkoitukseen?

  VastaaPoista