perjantai 20. maaliskuuta 2015

Itsemurhayritys

Hengissä ollaan, vielä jotenkin. Ajattelin nyt kirjotella kuulumisiani. Ihan suht rauhallisesti on menny, paitsi tossa yks päivä yritin hirttäytyä. Iski vaan niin hirveet olot ja alla oli vielä Lyricaa, Concertaa, Pameja ja silleen. Eli sekosin. Onneks ei käynyt pahemmin.. Siinä kun roikuin niin joku auto tuli siihen ja sieltä juoksi pari jätkää pelastaa mut. Suojelusenkelit näköjään pitää musta huolta. En todellakaan halua kuolla, mut jokinj paha vaan meni muhun. Oli ollu riitaa rakkaan kanssa ja mä olin niin sekasin. Jokin vaan naksahti mun sisällä. Kamalaa. Vetää sanattomaks... Ois ollu ihan hirveetä mun läheisille jos oisin kuollut. Vittu mä olin IDIOOTTI!!! Mikä muhun meni? MIKS? En tajua. Muuten on menny ihan hyvin. Oon pääasiassa vaan lueskellu Vares dekkareita ja ollu rakkaan lähellä. Onneks mulla on näin ihana ja ymmärtäväinen mies. Kukaan ei oo niin hyvin mua ymmärtäny kuin hän. Järkyttyihän rakkaani tästä mun suikkari tempauksesta mut siitä onneks selvittiin. Ei enää tollasia tekoja, ei enää Lyricoita. Niistä kun menee niin pihalle että hoi joi.. Vaarallista settiä. En suosittele kenellekään. Ja lupaan etten enää tee mitään tällaista. Pidän itteni sen verta järjissäni ettei toi pääse toistumaan. Hulttiotyttö kuittaa.

15 kommenttia:

 1. Olinkin jo huolissani kun susta ei ollu viikkoon kuulunu mitään täällä blogissa. Onneks selvisit hengissä! Käytätkö nyt muutakin kun vaan noita lääkkeitä mitä sulle on määrätty? Ja toinen kysymys vielä,että riitako sut ajo tohon ahdinkoon vai mikä? Mua oikeesti ihan pelottaa sun puolesta,että mitä sulle käy jos teille tulee ero? Ja toivottavasti ei mitään ruusunpunasta vastausta,ettei ikinä eroa tuu,koska mahollistahan se on aina,mutta ei tietenkään missään nimessä toivottavaa. Ja ei sillä,että sulla ois tapana jotenki ruusunpunasia vastauksia antaa,en sitä tarkota. Oikeestaan päinvastoin,avoin ja rehellinen tää blogi on ja siks tätä tulee itekin luettua! Iso kiitos sulle blogista ja paljon voimia ja tsemppiä tulevaisuuteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kiva että tykkäät blogista. Tohon itsariyritykseen mut ajo tolkuton lyrica humala. Riita oli vaan kimmoke. En oo tän tapauksen jälkeen käyttänyt mitään muuta kun omia lääkkeitäni. Olo tuintuu paljon paremmalta kun on kuivilla :)

   Poista
 2. Tiedän tunteen.En oo nisti mut sun ikänen muija,täys alkkis.Kuinhan monta diagnoosia mulla on siitäki?! Anyway äijä jätti ku taas 3 viikkoa putkee ja lopetin syömästä adhd:tä.Voi hyvin :-)

  VastaaPoista
 3. Tiedän tunteen.En oo nisti mut sun ikänen muija,täys alkkis.Kuinhan monta diagnoosia mulla on siitäki?! Anyway äijä jätti ku taas 3 viikkoa putkee ja lopetin syömästä adhd:tä.Voi hyvin :-)

  VastaaPoista
 4. Tiedätkin varmaan että matka alhaalta ylös ei mee ilman notkahduksia. Tsemppiä...

  VastaaPoista
 5. Ethän sä oikeasti roiku siinä miehessä niin kovin että tapat ittes jos menee huonosti? Ei pahalla, mutta mieti jos miehelläsi menee joskus huonosti ei hän uskalla sulle avautua kun pelkää että tapat itses. Älä pakota tuolla tavoin miestä olemaan sun kanssa, ei ole reilua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En roiku, se riita oli vaan kimmoke. Olin tuolloin niin sekaisin lyricoista että päässä pimeni. Sekavuustila ajoi mut siihen, ei se riita niinkään, se vaan laukas mussa jonkin pahan minkä lyricat päästi valloilleen. Pelottavaa. En enää ikinä syö niitä. Enkä yritä itsaria. Selvänä ei kävis mielessäkään. Asiat on nyt niin hyvin. Oon ollu kuivilla ja hyvin menee.

   Poista
 6. Eräs mielenterveysammattilainen24. maaliskuuta 2015 klo 12.55

  Tilanteesi kuulostaa todella vakavalta. Olethan psykiatrisessa hoidossa? Toivoisin sinun ymmärtävän, että tarvitset pitkäaikaista apua ja mielellään laitosmuotoista kokovuorokautista hoitoa. Olen todella järkyttynyt ja pahoillani puolestasi. Itssemurhayritys on erittäin vakava asia myös psyykeen kannalta pitemmällä aikavälillä, vaikka onneksi nyt selvisit fyysisesti hengissä. En pysty sanomaan sinulle muuta kuin, että toivon sinun saavan tarvitsemaasi apua ja pian. Päihderiippuvuus ja mielenterveysongelmat yhdessä ovat aivan kamala yhdistelmä sinulle itsellesi etenkin ja en usko sinun selviävän tästä kaikesta ilman kunnon apua ja tukea. T. Ammattilainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole psykiatrisessa hoidossa, päihdepolilla käyn kyllä. Oot ihan oikeessa. Toi mun itsariyritys oli tosi typerää. Olin vaan niin tutkalla etten edes tajunnu kunnolla mitä tein. Lyricat aiheutti koko paskan. Menin niistä niin sekasin. Nyt en oo ton tapahtuman jälkeen vetäny muuta kun omat lääkkeeni.

   Poista
 7. Oletko lopettanut blogin pitämisen? Vai oletko päässyt jonnekin hoidettavaksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole lopettanut bloggaamista. En lopeta sitä ennen kuin kuolen. Nyt vaan on ollu taukoo kun oli ADHD lääkkeet loppu.

   Poista
 8. yrität tapaa ittes mutta et halua kuolla? oukei. seuraavalla kerralla ota yhteyttä, lähetään yhdessä. hoida pyssyt.

  VastaaPoista
 9. syytäppä nyt lyricaa. se olit sinä joka tämän teki.

  VastaaPoista
 10. Sitä ne aineet teettää.. turha yrittää syyllistää.

  VastaaPoista