maanantai 20. huhtikuuta 2020

Hulttiotytön VideoBlogi - Maaliskuu 2020 5v selvänä

Tämmöinen. Uusi video. Pahoittelen, että tulee vähän myöhässä. Mut parempi myöhään, kuin ei milloinkaan, eikö?

17 kommenttia:

  1. Mahtavaa,oot oikee malliesimerkki että asiat voi järjestyä! Nyt lähti itsellä kolmas viikko ilman subua. Piriin retkahdin (taas), mies psykoilee ja oli nyt viimeinen kerta. En vaan kestä sitä kun ei pääse ylös sängystä, tiskit haisee ja mitään ei jaksa tehdä. Mutta nyt saa typeryydet jäädä, en halua leikkiä hengelläni enempää. Ahdistaa vain kun ei masennus tunnu hellittävän, varsinkaan miehellä, käyttänyt 8v ja itse 5v. Ehkä se joskus kun jaksaisi odottaa. Kiroan sen päivän kun tähän aineeseen koskin, mitään muuta ongelmaa mulla ole pitkään aikaan ollut.

    -97

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi hieno saavutus tuo 3 viikkoa!! Arvostan!! Retkahdukset on yleensä aika tyypillisiä tuossa vaiheessa, älä silti luovuta! Yritä pysyä lujana ja kannattaa ottaa etäisyyttä kaikkiin käyttäjiin. Muuten ei lopettaminen onnistu. Aineet ei auta masennukseen, ne pahentaa sitä, joten kannattaa välttää retkahduksia. Ei ole varmasti helppoa sulla/teillä, mut älkää luovuttako. Toivoa on aina ja asiat kyllä järjestyy kun pidätte päänne ja tavoitteenne ja toimitte niiden mukaan. Muistan rukouksissa ja mulle voi laittaa sähköpostia osoitteeseen aivotukaani@gmail.com. Siunausta!!

      Poista
    2. Nyt menee 26. päivä, jee! Mies retkahti jokunen päivä sitten, mutta jatkaa nyt projektia. Pitkittiköhän se paljonkin viekkareita? Ajattelin kans kysyä että paraneeko nuo pistokohdat ikinä täysin, kun olen sen 5 vuoden aikana lyönyt pelkästään yhteen kohtaan (mitä äkkisiltään laskin niin about 10000 iskua on tullut). Siinä on parin sentin pitunen arpi joka on osittin kuopalla ja tuoreempi osa koholla. Siihen särkee ja mietin aiheutinko pysyvää haittaa sille :( kun on toisen käden päälaskimo. Mutta nyt jätin lyricat pois, tänään gaboja ja huomisesta eteenpäin vain omia rauhottavia jotka on reseptillä. Olo edelleen heikko ja kilsan kävelyn jälkeen syke on 160. Lihaksia särkee, oksettaa, väsyttää jumalattomasti ja vatsa kuralla. Ehkä tämä kohta helpotta, onhan se jo helpottanutkin. Laitan jossain vaiheessa s-postia. Kiitos tsempeistä <3

      -97

      Poista
    3. Oikeasti olen todella ylpeä susta!! Aivan mahtava suoritus! Hienosti oot selvinnyt, vaikka ei varmasti ole ollut helppoa! Oot jo voiton puolella, joten pysy lujana. Hyvä, että liikut ja toimit, kannattaa olla paljon mielekästä tekemistä, se auttaa sua jaksamaan. Mulla on pistokohdat parantuneet täysin, arvet jäi, mutta ei niitäkään niin helposti näe. Niitä vaan on joka puolella, käsissä, jaloissa, sormissakin.. kierrätin pistokohtaa, joten ehkä siksi ne ei näy niin selvästi. Jos samaan kohtaan pistää jatkuvasti, se voi tuhota suonen ja jättää pysyvän ja näkyvän arven. Anna sen parantua rauhassa ja kannattaa hankkia arvenpoistovoidetta apteekista. Mut vasta sit, kun se on kunnolla parantunut. Mä muistan sua ja sun miestä rukouksissa. Jos miehes retkahdus oli kertaluontoinen, ei sen pitäisi pitkittää viekkareita pahasti. Koittakaa vaan pysyä erossa aineista, älkää olko tekemisissä käyttäjäkavereiden kanssa, jooko? Jos niiden kanssa pyörii, ei varmana pääse irti. Se on tuskallinen juttu jättää ne vanhat kaverit, mut teidän tulevaisuuden kannalta se on välttämätöntä. Mulla oli sama tuska kun jouduin jättää vanhat kevrit, mutta ne ymmärsi sen ja moni on jopa iloinen, et oon saanut elämäni kuntoon. Surullista on, kun ne jäi siihen maailmaan. Mut se on jokaisen oma päätös, jos lopettaa ja toisten pitää sitä kunnioittaa. Pysykää lujana, älkää antako periksi! Ootte mun rukouksissa!💗

      Poista
  2. Hienoa,terve pelko ei ole koskaan turhaa

    VastaaPoista
  3. Olet korvaushoidossa ja syöt lääkärin määräämiä stimuja adhd:seen edelleen? Mä oon itse korvaushoidossa ja en mä koe todellakaan olevani raittiina. Mun mielestä se on todella vääristynyt kuva raittiudesta, jos käyttää samoja aineita, kun narkatessa ainoastaan se erona, että ei rännää niitä ja sulla on lääkärin lupa.
    Tahtoisitko perustella sun kannan jollain tapaa, että miten sä oot ollu selvänä 5 vuotta? Määrittele raittius ja mieti sitten oletko ollut raittiina. Mielestäni olet ollut 5 vuotta ilman laittomia päihteitä ja onhan sekin toki saavutus, mutta viiden vuoden raittiudella voit vasta leuhkia sitten, kun olet vieroittautunut buprenorfiinista. Puhutaanhan klinikallakin täydestä raittiudesta vasta siinä vaiheessa, kun korvaushoito loppuu ja on oikeesti täysin raitis.

    Tarkotus ei ole vittuilla vaan puhua aiheesta faktoina niinkun ne tässä tapauksessa on näin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en pidä lääkettä itsessään huumeena. Jos lääke itsessään olisi huume, täällä olis vanhukset ja lapsetkin narkkareita. Mun käsitys on, et lääkkeestä tulee huume vasta väärinkäytettynä, oikein käytettynä lääke hoitaa sen oireen, mihin se on määrätty. Ei se tee musta narkkaria, jos mulla on adhd-lääkitys ja korvaushoito, ne ennemminkin parantaa mun elämänlaatua. Näiden avulla mun valtava ongelmakäyttö on loppunut. Vaikka ne on huumeeksi luokiteltuja lääkkeitä, ei ne oikein käytettyinä ole huumeita. Lääkkeestä tulee huume vasta väärinkäytettynä, enkä mä käytä niitä väärin, en ole ollut pää sekaisin 5 vuoteen, ja musta se on kyllä on selvää elämää, kun ei ole sekaisin eikä narkkaa. Jos lääkityksen perusteella tuomitaan narkkarina, vaikka elää normaalia elämää, se on väärin. Tolla perusteella Suomi olis täynnä narkkareita. Mun elämä on nykyään aivan toisenlaista mitä se oli käyttöaikoina, eikä kukaan mun lähipiiristäkään pidä mua enää huumeidenkäyttäjänä. Ilman adhd-lääkitystä ja korvaushoitoa en olis päässyt siitä helvetillisestä narkkaamisesta eroon. Ne hoitaa niitä oireita, vaivoja, ongella tms joiden takia vedin kamaa käsin käsin ja kun ne ongelmat on saatu hoidettua, olen voinut elää normaalia elämää ja päässyt eroon huumemaailmasta. Jos mä olisin edelleen sekaisin ja käyttäisin läänikseni väärin, silloin en olisi selvänä enkä raittiina. Mutta koska en ole sekaisin enkä käytä lääkkeitäni väärin, mun mielestä se on selvää elämää. Tää on mun kokemusmaailmasta peräisin oleva käsitys.

      Poista
    2. Perhanan ennakoiva tekstinsyöttö vääristää mun sanoja😠

      Poista
    3. Kommentti mieheltäni.


      Jepulululita niinnikkäin.


      Se semmoinen päihdekäyttö tarkoittanee päihdyttävien mömmöjen käyttöä, jossa on tarkoitus~vapautua/ rentoutua tai muuten sumentaa arkiahdistusta tai päästä sisäisen piiskurin kahleista. Kaipa douppinkikin saadaan sopimaan samoihin gaterioihin.

      Päihteiden käyttö lienee viisasta pitää erillään riippuvaisuudesta. Paitsi jos todella haluat keskustella vaikkapa Maslowin tarvehierarkioista.

      Jennalla ei ole ollut päihdehakuista käyttäytymistä vuosiin. Ja hän on ihmisenä kasvanut henkisesti niin hurjasti, ettei hänen lähimmätkään ihmiset oikein voi vieläkään uskoa sitä minkä aistit todistaa.

      Niin päihteiden käyttöä...  Jenna nauttii maan parhaiden neurologien hoidossa amfetimiiniä. Voi hirveätä!

      ADHD on aluksikin kehno yleistys erilaisista autismin ryhmään laskettavista häiriöistä. Lievinä semmoiset menee ville vallattomina. Mutta sitten on niit, joita ei mikään pidättele. Eivät kerkeä edes tajuamaan mitä muka taas tein. Ja olo ei itselläkään heillä ole lähimainkaan siedettävä. Jenna nyt tosiaankin oli sellainen.

      Joten mita varhaisemmin Jenna olisi päässit stimulantti hoitoon, sitä pienemmät yhteiskunnan kustannukset olisi olleet. Ja Jennan koettelemukset. Opareita ei olisi mahdollisesti tullut kuvioihin.

      Mistäkö tiedän? Lääkityksen alettua hörhöilyt loppui itsestään. Ja Jenna on todellakin selvinpäin. Jos tiedät opiaattikorvauksestä, on melko sama sanooko sitä miksikä. Se mahdollistaa normaalin raittiin elämän.

      ~85 -95% kunnon herskan, eli pollen, siis kalkin avulla prosessoidun unikkolatelksin pitkäaikais käyttäjistä selviää lopulta kokonaan normaalihkoon raittiiseen elämään. Ja korvaushoito ei ole päihteilyä. Vaikkakin pallo jalassa... Mutta ehkä vielä, kunhan ollaan kärsiväisiä, sekin kahle katkea.


      Poista
    4. Ps. Ja mitä enemmän ikää mummoille ja paapoille tulee, sitä enemmän hekin taipuvat lääkeriippuvaisiksi. Tai huomio-hutsut.. ja ihan luonnollisemmatkin tarpeet..

      Poista
    5. Entä ne jotka joutuvat käyttämään koviin kipuihin bubrea, ihan lekurin määräämänä? Tai kontteja tai lyricaa? Tai rauhottavia? Onko ne "nistejä" eikä selviä? Nuo ovat oikein käytettyinä lääkkeitä, huumeita niistä tulee vasta väärinkäytettynä. Ei eroa mitenkään jennan tilanteesta.

      Poista
    6. Onneksi täällä on ihmisiä, jotka tajuaa tän asian. 👍

      Poista
  4. Oikein käytettynä lääkkeet ei tee kenestäkään nistiä, jos tekis niin mun kohta 90v mummukin olis nisti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on! Tuo valistusajattelu on ihan perseestä. Jos valistus sanoo et lääke on huume itsessään ja jos käytät jotain kolmiolla varustettua lääkettä, olet muka narkkari. Koko ajatus on aivan järjetön ja leimaa turhaan ihmisiä kaikista ikäkategoriosta narkkariksi. Ei ole järkevää eikä hyödyllistä tollainen ajattelu.

      Poista