tiistai 12. helmikuuta 2019

Kuulumisia ja ihmettelyä

Moro!
Viime aikoina on mennyt aikas hyvin. Paljon oon taiteillut ja touhunnut. Viime viikolla käytiin Hesassa ADHD-lääkärillä ja käynti meni hyvin. Lääkäri oli iloinen ja yllättynyt tästä muutoksesta, mikä reilun vuoden aikana meikäläisessä on tapahtunut. Moneen kertaan kysyi eri reittiä, et mitä ihmettä tässä on tapahtunut, kun muutos on niin suuri. :D
 Jenna on siis toipunut edelleen! En mä itse silleen niin sitä muutosta huomaa, mut kyl on moni asia mennyt parempaan päin. Iloitsen itsekin tästä muutoksesta.

Eilen kävin leffassa kattoo leffan, jossa mäkin esiinnyin. Oli outoo nähdä itsensä valkokankaalla! Erittäin omituinen kokemus. Vähänkö yllätyin, kun elokuvan ensi sanat oli mun. Leffa nineltä Toyota ja toppatakki kertoo Liisa kodin pomosta ja hänen työstään. Oli muuten hyvä leffa! Meikäläinenkin siellä jutteli asioista ihan asiallisesti. Mut hassua ja outoa oli itsensä nähdä leffassa! On kuulemma ajankohtainen elokuva. Sitä aiotaan levittää ulkomaille asti. Saa nähdä, kuinka asiat etenee. Asiallinen elokuva ja koskettava myös.

Nyt täytyy lähtee kuntouttavaan työtoimintaan jatkaa opintoja. Oon ollut jumissa 3 osion esseessä, ja nyt olisi tarkoitus se saada lopultakin valmiiksi. Jännittävää on opiskelu, en arvannut, et opinnoissakin voi jäädä jumiin.
 Erikoinen asia vaan on se, kun jäin jumiin opinnoissa, samalla jäin jumiin yhden sävellyksen teossa. Kun sain tehtyä sitä esseetä eteenpäin, pääsin eteenpäin myös sävellyksessä.
 Outoa!

Nyt täytyy mennä. Jenna lähtee opiskelee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti