torstai 11. tammikuuta 2018

Erikoinen näkymä

 Kävin tossa yhtenä päivänä oudolla planeetalla. Lähdin rukouskävelylle
 normaalisti ja Hengessä kuljin eteenpäin. Enpäs arvannut et tämmöiseen paikkaan päädyn. Olihan sitä valokuvattava kun näytti niin erikoiselta tuo outo maailma.

 Hämmästelin suuresti tätä ihmeellistä näkymää. Ja halusin jakaa sen rakkaiden lukijoiden kanssa. Joten valokuvasin tätä outoa planeettaa.

Siellä oli paljon neon valoja ja jotain mikä vaikutti ihan lumelta. Mut lumi ei ollu valkoista.

 Tykästyin tähän värikkääseen lumeen. Se piti ikuistaa. Aika hauska ilmiö. Valokuvat ovat kännykkäkameralla otettu, ei ole muokattu, kunhan vaan kuvasin puheelimella hämärässä.

Kovasti hämmästelin ja jäin ihmettelee tätä outoa näkymää. Sit mä menin googleen ja paikansin tämän planeetan sijainnin.
 Ja hämmästyin.

Tää planeetta on Maa. Ja paikannus ilmoitti vielä tarkemman sijainnin: Pieksämäki, paikallinen Sale kauppa tahiniemessä.

Hei! Mähän asun siinä lähellä!

3 kommenttia:

  1. Sulla on kyllä silmää kaikenlaiselle ihmeelliselle sun ympärillä. Ihan mielettömän hienoja kuvia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Moni on sanonu samaa. Mä tykkään kävellessä katsella ympärilleni ja bongaan usein kaikenlaista erikoista. Ennen kuljin katse maahan päin, lannistuneen oloisena. Nyt katselen ympärilleni ja iloitsen kaikesta näkemästäni suuresti! :) Valokuvaan aika paljon. Pitäis laittaa niitäkin näkyviin, niitä kuvia vaan on ihan älyttömästi. Mutta, jos saisin aikaseks koota ne parhaista parhaimmat niin se olis hyvä.

      Poista
  2. Hei tää oli ihanasti kerrottu juttu! Kiitos! Sai hyvälle tuulelle! Mutta mikä parasta, huomaat pieniä, kauniita asioita sun ympärillä, sillä niitähän meiän jokaisen elämässä on, kun vaan avataan silmät niitä katsomaat❤️

    VastaaPoista