tiistai 25. lokakuuta 2016

Painajaisia

Oon viime aikoina nähny paljon painajaisia yhestä ex-miehestä joka hakkas mua. Siitä on jo yli neljä vuotta kun pääsin siitä eroon ja vieläkin Se paska kummittelee.
Yleensä niissä unissa Se kiduttaa mua ja yrittää tappaa. Ihan niinkun tosi elämässäkin. Ne on hirveitä unia. Se vaan aina ilmestyy ja käy kiinni, kuristaa ja mä näen aina sen kamalan katseen mikä sillä oli kun Se mua hakkas. Välillä taas pakenen sitä henkeni edestä kaupungilla, ihan niinkun tosielämässä. Inhottavaa.
Nyt ne unet on alkanu muuttua. Se edelleen vainoaa ja hakkaa, mut sit yhtäkkiä mä onnistunkin tappamaan sen. Se on kamalaa. Se tuntuu niin todelta. Sen tappaminen. Mitähän Se tarkottaa?
Sillon kun oltiin yhessä, mä toivoin sen kuolemaa. Välillä harkitsin jopa sen tappamista. Niin pahasti Se mua nöyryytti. Mut noiden unien jälkeen musta tuntu kauheelta. Tajusin etten mä enää toivo sen kuolemaa. Se tyyppi ite ei ole mulle mitään, sen teot mut traumatisoi. Tunnen itteni niin heikoks kun tollanen paska vieläkin vaikuttaa muhun.

17 kommenttia:

 1. olen lukenut traumojen työstämisestä; toi tappaminen on hyvä merkki;alat muokkaamaan muistojasi uudelleen unien kautta, se kertoo siitä että alat päästä traumojen yli. kyseessä on toki vuosien työ, mutta tuo on hyvä merkki! Traumaterapiassa harjoitellaan muistojen uudelleen muokkausta esim siten että jos vaikka saat takauman jossa olet sidottuna jossain, niin kuvittelet sen tilanteen ja sen jälkeen kuvittelet jonkun tulemaan katkomaan köydet...mielenkiintoista.

  VastaaPoista
 2. ps. et tietenkään oikeessa elämässä haluis tappaa sitä...sitä se uni tuskin tarkoittaa, vaan juurikin tuota muistojen uudelleen muokkausta. Kun on tarpeeksi kauan vastaanottanut muistoja, voi "siirtyä" uudelleen muokkaukseen...niin ihmismieli toimii, jännää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi kuulostaa ihan loogiselta. Oon saanu henkilöön itteensä etäisyyttä, mut ne teot mitä Se mulle teki, ne riivaa mua vieläkin. Onneks pääsin terapiaan.

   Poista
 3. Ajan kanssa opit paremmin elämään kokemustesi kanssa. Taitaa kuulua osaksi elämää vaikeiden asioiden käyminen läpi unissa, ainakin itse kokenut samaa. Tsemppiä pimenevään syksyyn ja päihteettömään elämään!

  VastaaPoista
 4. ehkä unissa sen tappaminen merkitsee sitä että alat pääsemään yli asiasta ja alat antamaan itselles ja sille anteeksi. ja itselleen anteeksi antamalla tarkoitan sitä että et enää syytä itseäs.

  VastaaPoista
 5. Oon jonkin verran tutustunut unien symboliikkaan ja tuo kuulostaa hyvältä. Vertauskuvallinen tappaminen tarkoittaa, että olet päästämässä irti siitä otteesta, mikä noilla muistoilla suhun on ollut. Noin se ihmisen mieli toimii. Eteenpäin ja voimia jatkoon! Oot hurjan vahva.

  VastaaPoista
 6. Olen lukenut jonkun aikaa blogiasi. Osaan samaistua, entinen nisti kun olen ja taustalla väkivaltaisia ex poikaystäviä..muutama vuosi kuivilla oloa takana. Samoilla seuduilla asutaan, jännä kun et ole koskaan vastaan tullut.

  VastaaPoista
 7. Unesi tarkoittaa tod.näk. että olet päässyt hänestä eroon eikä hän enää kummittele kuin ajatuksissasi.. hyvä niin =)

  VastaaPoista
 8. Voivoi... Pääsit sit retkahtamaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten tämä mitenkään liittyy retkahtamiseen? Kyseessä on painajaiset.

   Poista
 9. Kiitos kaikille kommentoijille! Olen samaa mieltä asiasta. Taidan päästä siitä tyypistä eroon mikä on mahtavaa.

  VastaaPoista
 10. Ei liitykään... Vaan pikkulinnut lauloi yläristiltä.

  VastaaPoista
 11. Ehkä ei kannata uskoo kaikkee mitä sanotaan. Mä en ole retkahtanut. Jos joku muuta väittää, Se puhuu paskaa. Ei oo Eka kerta kun joku väittää tollasta. En ymmärrä miks tollasta väitetään. Käyn viikoittain seuloissa ja ne on ollu puhtaat joka kerta. Pitoisuudet on pysyny normaaleina. Mulle on aivan sama mitä musta puhutaan, en oo missään tekemisissä käyttäjien kanssa, joten ne ei voi tietää mun asioista mitään.

  VastaaPoista
 12. Millon tulee uutta postausta? Kohta jo kuukausi ko viimeksi oot kirjottanu :(

  VastaaPoista
 13. Kuivilla olo haittaa myyjien bisneksiä. Retkahtamunen tarkoittaa myös aineen kysynnän kasvua. Moraaliton myynnin edistämiskeino epäsuorasti painostaa entistä käyttäjää takaisin aineen pariin. Pidä vain pääkylmänä, hyvä siitä tulee! Tulet nauttimaan päiväpäivältä enemmän olostasi selvinpäin. Reflat painaa pitkään, mutta sieltä montusta pääsee kurkkaamaan päivän paistetta, niin tähän herkkuun jää koukkuun.

  T. Blogiasi pitkään seurannut, 1. kertaa kommentoiva. 9vuotta käyttöä 4 vuotta kuivaa kautta takana. Mukavaa joulun odotusta

  VastaaPoista