lauantai 21. toukokuuta 2016

Asiakaspalvelu pelaa

Tuli mieleen yks apteekkikäynti. Olin ostamassa ruiskuja naarajärven apteekista. Siellä myyjä katto mua tosi halveksuen ja kun annoin rahat, niissä oli ylimäärästä joka ois pitäny saada takas.
Myyjä vaan ei meinannu antaa.
Sanoin että siitä Pitäs saada rahaa takas ja Se tuijotti mua vihasesti ja sano ivaillen että "ai Sä osaat vielä laskee!". Sain rahat takas ja lähdin pois.
Vaikka käytinkin Sillon aineita niin ei tollanen kohtelu ole oikein.
Kaikkien Pitäis muistaa että Se piikkiä kiskova käsi vois olla aivan hyvin sun.
Kuka tahansa voi sortua huumeisiin, ihan kuka tahansa.
Mut jokainen silti ansaitsee ihmisarvoisen kohtelun.

9 kommenttia:

  1. Jenna,tulee mieleen että oletko nyt vaarassa jäädä oman itsesi vangiksi pyöriskelemään negatiivisissa asioissa.Sinä olet selviytynyt vaikeista asioista ja kuulostat fiksulta tytöltä. Mieti kannattaako enää muistella kokemiasi vääryyksiä, päästä niistä vähitellen irti, kun sinulla on nyt asiat ilmeisesti suht hyvin. On rakastava mies jne. Kulutat voimiasi piehtaroimalla menneissä. Kesä tulee, käännä kasvosi aurinkoon, niin et näe enää varjoja ja huomaat voivasi vielä paremmin. Tsemppiä sinulle, elämä on ihanaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot oikeessa. En mä aina niissä piehtaroi, välilä vaan tulee ikäviä takaumia. Osaan mä olla positiivinenkin. Tsemii sullekin :)

      Poista
  2. Ei herranjestas ihmiset osaavat joskus olla ilkeitä!

    VastaaPoista
  3. Kerro perustelut väitteellesi "kuka tahansa voi sortua huumeisiin". Voin täysin rehellisesti sanoa etten ikinä voisi sortua huumeisiin koska en ikinä kokeilisi mitään huumausainetta. On täysin turhaa hakea omalle tilanteelle hyväksyntää uskottelemalla ikään kuin että olisi joku olisi ajanut huumaiden käyttäjäksi. Ensimmäisen kerran kokeilu on kuitenkin oma valinta jolla saattaa olla suuri merkitys tulevaisuuden kannalta.

    Blogisi on mielenkiintoinen ja toki zemppaan taustalla sinua ja muita huumeista eroon pyrkiviä mutta en pidä hyväksyttävänä käyttää hyväksi myötätuntoa ja ihmisten kannustusta jonka blogisi on saanut aikaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuka tahansa voi sortua, ei ole määrättyjä tyyppejä jotka alkaa käyttää vaan se voi olla ihan kuka tahansa. Koskaan ei voi tietää mitä tulee eteen. Enkä tarkota huumeita vaan että eteen voi tulla jotain niin hirveetä mikä voi johtaa huumeisiin. Mäkin ajattelin etten ikinä vois alkaa käyttää mut niin vaan kävi kuitenkin. Kukaan ei voi tietää mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

      Poista
    2. Kuka tahansa voi sortua huumeisiin. Itse olin kympin tyttö, hyvässä lukiossa, ihana perhe ja ystävät. Sitten sairastuin syömishäiriöön ja sitä kautta masennukseen. Päihteillä yritin "hoitaa" masennusta, lopulta koukutuin opiaatteihin. EN OLISI IKINÄ, SIIS IKINÄ ETTÄ OLEN JOSKUS TÄSSÄ TILANTEESSA. Ihmiset muuttuu, sanoin tilanteet, ympäristö, elämä, kaikki. Et voi tietää mitä elämäsi on viiden vuoden päästä .

      Poista
  4. Oot aivan oikeessa... Päihderiippuvaisia potkitaan joka paikassa päähän. Ihmiset ei tajua että se on sairaus. Oikein hyvä esimerkki on että sain yli puoli vuotta sitten PAHAN AIVOTÄRÄHDYKSEN. Pää ollut sen jälkeen päivittäin kipeä, lääkkeet ei auta ja lääkärit ei tutki. Syyt: Olen joskus käyttänyt piriä --> käytän vieläkin heidän mielestään --> nostaa verenpainetta --> päänsärky. Mulla on myös huono ryhti mikä on todennäköisesti syy päänsärylle, kehotettiin menemään hierojalle.. Että jes.

    Olin neljä päivää ilman buprea, mutta tänään sorruin... Huomenna taisto alkaa taas alusta. Toivotaan että menee paremmin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voihan vittu. Näin tämä vaan ikävä kyllä menee. Pistää niin vihaks!

      Poista
  5. Todella törkeää käytöstä tuolta työntekijältä... Ihan hyvä että mainitsit tästä tilanteesta blogissasi... Jätä tuo työntekijä omaan arvoonsa...

    VastaaPoista