lauantai 30. tammikuuta 2016

Kirjottamisen vaikeus vol.2

http://hulttiotytontekeleet.blogspot.fi/  
Lisäsin tuonne blogiin 7 uutta työtä. ja laitan nyt pari kuvaa (pitkästä aikaa) tännekin. Oon jo pitkään ajatellu et alan ottaa enempi kuvia tekemisistäni ja olemisistani mut en oo muistanu ottaa niitä. Yritän tehdä parannuksen.

 Pikku-Jenna virkkaa mattoa.
Ja sitä on vitun kiva kattoa.
Kirjottelin tossa aikasemmin kirjottamisen vaikeudesta. jostakin syystä nyt on ollu sellanen kausi ettei oikeen ole kirjottaminen onnistunu. En oo saanu aikaseks. Ja joka ilta mä sitä murehdin kun en oo saanu aikaseks kirjottaa. Oon pettynyt itseeni. Niin on varmaan myös lukijat. Tänään kuitenkin otin ittee niskasta kiinni ja yritän jatkossa kirjotella useammin.
Puhelimen käytönkin oon unohtanu. En vastaa puhelimeen kun se soi. Unohdan sen aina kotiin kun lähden johonkin. En pyöri netissäkään. Oon erakoitunu.
Ja siihen tulee muutos. Ainakin yritän. Ehkä en vastaa puhelimeen mut yritän ainakin kirjotella useemmin. Ei oo kivaa aina iltasin miettiä sitä ettei oo saanu aikaseks kirjottaa. Ja se vaan vaikeuttaa hommaa enemmän. Mulla kerkes tulla ihan kunnon kynnys tälle hommalle.
En meinannu enää uskaltaa kirjottaa.
Ajattelen ettei siitä ole mitään hyötyä.
Pidän itteeni tylsänä.
Tunnen itteni ihan turhaks.
Pääkin tuntuu tyhjältä.
Yrittäppä sitten näissä fiiliksissä kirjottaa.

Mä yritän. Tosissani

13 kommenttia:

 1. Kiva kun kerroit kuulumisia pitkästä aikaa. Useamman kerran viikkoon tulee vilkaistua blogisi josko olisit kirjoittanut jotain. Älä ota stressiä jos kirjoitusväli venähtää. Tekstistä häviää sielu, jos teet sen pakolla. Kirjoita silloin, kun tuntuu, että haluat kertoa jotain. Pahatkielet epäilemättä tulee loputtomiin jauhamaan retkahduksesta, varsinkin jos menee aikaa, ettei sinusta kuulu, mutta jätä ne omaan arvoosi. Olet kulkenut uskomattoman tien huumehelvetistä irti ja sinulla on syytä olla ylpeä itsestäsi :)

  VastaaPoista
 2. Älä ota stressiä kirjoittamisesta,muuten se ei ole enää kivaa..juuri niin sinulle on nyt käynyt. Päivä kerrallaan ja kirjoitat kun siltä tuntuu! :) tsemppiä jatkoon!

  VastaaPoista
 3. Älä ol liia ankara itelles! :) kyllä se fiilis sieltä tulee jos on tullakseen. :) tärkeintä et sä voit ite hyvin <3

  $.£.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oot oikeessa. Eiköhän Tää tästä lähde taas etenee. Ei kiirettä ja on hyvä että te lukijatkin ymmärrätte.

   Poista
 4. Moi! Sä et oo tylsä! Älä ota ressii kirjottamisesta, siinä menee kaikki kiva tästä! En oo ikinä ymmärtäny ruikuttavia lukijoita, niinku just se ja se blogi ois ainoa viihdyke elämäs. Mä oon vaa ilonen aina ku joku on sattunu päivittään, ei siinä mee elämä perseelleen jos ei ookkaa vaikka pitkiin aikoihin.

  Mut joo tiiän ton fiiliksen, mtä kauemmin asiaa lykkää sitä hankalampaa on alottaa...

  Oonki vähä miettiny, että hiljeneekö blogi kun sun elämä ns. tasaantuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Tää kirjoittaminen on vaan mulle tärkeetä. Samoin te lukijat. Teistä on ollu mahtava apu ja tuki mulle. Kiitos.

   Poista
 5. Voi Ystävä hyvä, älä huoli! Jos sua ei huvita kirjottaa niin älä kirjota, ittes takia tätä käsittääkseni kirjotat joten mitä muista? Jos siitä tekee pakon niin se ei huvita senkään vertaa. Ota vapaata, pidä lomaa ihan just niin kauan kun tuntuu etkä luo itelles stressiä tms. vaan pidät pään kasassa, se on kuitenkin se tärkein juttu. Ihanaa päivänjatkoa Jenna, nauti auringosta ja linnunlaulusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mahtavaa saada näin positiivista palautetta!

   Poista
 6. Moi!Oon seuraillu tätä blogia jonkin aikaa.Heti ku tän löysin oli pakko lukee koko blogi kerral alust uusimpaa tekstii asti.Kirjotat hyvin ja rohkeesti kiinnostavast aiheest jost harva uskaltais puhua näi avoimest etenkää omal kuval.Pidän kirjotustyylistäs ja siit kui hyvi osaat ja uskallat kertoa välil vaikeist ja yksityisistki asioist kaunistelematta, todenmukasesti.
  Kuten tuol edellisiski kommenteis luki; kirjotat blogia käsittääkseni eniten itseäs varten, et niiden takia jotka ain valittaa ku sust ei pariin päivää kuulu, ois varmaa tyytyväisiä jos kirjottasit tänne pari kertaa päiväs.Älä välitä niist, kirjota sillo ku sä haluut.Tietyst haluisin lukee enemmä tekstejäs mut ymmärrän hyvi jos haluut pitää taukoo välil.Oot kuiteki todella lahjakas kirjottaja, osaat tehdä tekstistäs ain jotenki persoonallisen.
  Ja jotka kommentoi aikasempii teksteihi kuulleensa et oisit retkahtanu ja epäili pystytkö elämää ilman huumeit.Niitki idioottei näköjää löytyy ain jostai ketkä oottaa vaa et retkahtaisit.Mut uskon et täl kertaa ne joutuu pettymää, en usko sun epäonnistuvan tässä nyt, ainakaa ku sä ite oot valmis taistelee riippuvuutta vastaa.Ja sähä oot taistellu itses jo pitkälle!Oot tullu maanpäällisen helvetin läpi, kokenu matkal asioit mitä kenekää ei pitäs joutua kokemaa..Ja tän jälkee oot vielki pystys, ja vähintää toistaseks poissa siit kamahelvetistä.Sun pitäis onnitella itsees, oot selvinny pitkälle siit ku alotit tän taistelun.Yritä olla välittämät niist jotka väittää sun retkahtaneen, ei oo välii mitä ne sanoo.Oon blogias lukies saanu sust sellasen vaikutelman et oot henkisest todella vahva ja kestäny kuivil jo koht vuoden? Koska oot löytäny voimaa sisältäs.Lääkkeist on tosi suuri apu sulle mut jos et ois halunnu ite lopettaa kamankäyttöä et olis nyt täs.Ei tää oo kokonaa ohi mut oot pärjänny nyt tosi hyvi.Oot myös kuulostanu teksteis silt et haluut onnistuu ja pystyisit ehkä jatkoski elää ilman huumeit ku sul on sun rakas ainaki tuken, oikee lääkitys auttamas ja etenki oma halu muutoksee.
  Mä uskon suhu.
  Syyt miks ite aloin seuraamaa blogias oli ettei näist asioist rehellisest kertovii blogei usein löydä, lisäks oot hyvä kirjottaa.Oon ite nähny narkkaamist ja aika kaua on kertyny omaaki kokemust siit elämäst.En oo ainaka viel jääny pahast koukkuu mihikä mitä oon vetäny enkä toivottavast jää.Välil kaverit on sanonu et oon vetäny kamaa huomattavasti enemmä ja useemmi ku tavallisest, oon sit lopettanu ja alkanu miettii ystäviäni joist kaikki oli narkannu 2-30 vuotta ja kertonu kaikkii kauheit asioit mitä on joutunu tekee ja näkee, ne yritti opettaa ja auttaa selviämää yksin.Yks entine ystävä (ja kahen lapsen isä) teki kivuliasta kuolemaa puol vuotta.Sil on liian kamankäytön takia menny sisäelimiä vähitelle 30 vuoden todella rankan narkkaamisen takia paskaks.Se pakotti mut lupaamaa ennen ku kuoli, etten ikin vedä kamaa samal taval.Se ois halunnu oikeesti viel elää, olla lapsiensa kans.Ei tollast toivois kellekkää.Mulle tärkeimpien ihmisten jatkuva menettämine tuntuu joka kerta raskaammalt vaik on joutunu kestää kuolemaa jo kauan huumeitten takia.
  Mut blogistas on välil paljon apuu, oon voinu lukea sun kokemuksist ja kui vaikeet on päästä irti noi vaikeest riippuvuudest.Oon tosi onnelline sun puolest ku oot päässy näin pitkälle ja varmast tulet pääsemää viel paljo pidemmälle.Vaikutat ainaki tääl blogis tosi sympaattiselt ja ihanalt ihmiselt joka on jo täs vaihees elämää joutunu kestämää liikaa liian vaikeit asioit.
  Tää oli eka kerta ku uskalsin kommentoida blogiis ja se varmast näkyy täs kommentin pituudes, toivottavast jaksat lukee tän.Pahoittelut jos kirjotin liian sekavast ja toivon etten unohtanu tästä mitää tärkeet mitä olisin halunnu sanoo.Tähä lopuks viel yks tärkee asia; toivon et saisit jatkos elää sellast elämää ku haluat, ilman huumehelvettiä.Mun mielest ois vihdoin sun vuoros saada olla onnelline ja vapaa kaikist ongelmist, sun kohdalle on jo sattunu aivan liikaa vääryyttä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kun kommentoit :) Liikutuin kun luin. Arvostan. Mahtavaa saada näin hyvää palautetta :) En tiedä mitä sanoisin, veti ihan sanattomaks.

   Poista
 7. Sulla on ihanan pitkät hiukset. Mäkin haluun.

  VastaaPoista