lauantai 1. elokuuta 2015

Hulttiotytön VideoBlogi 4 - Kesän kuulumisia

Tässä nyt pitkästä aikaa videopostaus. Kun näitä on toivottu niin yritän näitä myös tuottaa. On vaan aikamoinen kynnys tohon kuvaamiseen, mut tässä nyt tämmönen pätkä.

24 kommenttia:

 1. Jenna<3 Oot kaunistunut paljon.....Tsemppiä ja jaksuhali<3

  VastaaPoista
 2. Heippa!
  Ihan ens alkuun haluun sanoa, että ootpas rohkea tyttö! Löysin sun blogin keväällä ja oon lukenu sen kokonaan läpi ja seurailen mitä sulle kuuluu. Mahtavaa, että voit noin hyvin ja elämä näyttää taas valosalta. Kauhean vaiheen oot joutunut käymään läpi ja ihan hirveitä asioita joutunu kokemaan. Mietin, että ootko saanu terapiaa tai käyny ammattilaisen kanssa sun kamalia kokemuksia läpi? Kaikki nuo sun kokemat pahoinpitelyt on ihan hirveen traumatisoivia ja varmaanki koko sun huumeaika on ollu traumatisoivaa. Kerroit, että pelkäät vielä jos joku korottaa ääntä tai hermostuu, luulen että saatat kärsiä post-traumaattisesta stressistä kaiken kokemas jälkeen. Toivon, että saat tukea ammattilaisilta sun elämänmuutokseen, tietysti sun läheisten lisäks. Mahtavan elämänmuutoksen oot tehny ja toivon sulle koko sydämestäni oikeesti hyvää loppuelämää, oot jo varmasti elämäs kärsimykset kokenut niin ansaitset pelkkää hyvää sen jälkeen. Kauheesti voimia huumehimoja vastaan ja kaiken sun kokemusten käsittelemiseen. Ota rohkeesti keskusteluapua vastaan, jos sellasta saat ja nauti elämästä. Kaikkea hyvää sulle Jenna <3
  P.s Näytit tässä videolla todella kauniilta ja sun ääni lempeän ja kauniin kuulonen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) oon mä päihdetyöntekijän kaa jutellu noista traumatisoivista asioista, mut eipä se oo tulosta tuottanu. Enempi oon saanu tukea ja apua kavereilta (nää jotka ei käytä) ja tietenkin mieheltäni ja läheisiltä. Helpompi käydä läpi noita asioita tuttujen kaa kuin puhua tuntemattomalle joka vaan tekee työtään. Varmasti mul on ti post-traumaattinen stressi kuten sanoit. Toivottavasti pääsen yli kaikista karmeuksista vielä.

   Poista
 3. Minusta nämä videot on mukavaa vaihtelua, hymähdin ihan ääneen nuille lopun "oon muutenkin ihan tyhmä" -jutuille, kun et oo :D Aika huikeaa ollut seurata blogia pidempään ja ulkopuolisenakin nähdä muutos. Toivottavasti tulevaisuudessa itsekin katselet joskus näitä videoita ja mietit että tästäkin on jo niin kauan ja vuodet on menneet hyvin ja oot pysynyt kuivilla. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit :) Tää blogi on mulle eräänlaista terapiaa ja päiväkirjaa ja musta on hienoo että saan näin hyvää palautetta. Kiitos :)

   Poista
 4. Sulla on tosi kauniit siniset silmät.

  VastaaPoista
 5. Et ole tyhmä!:) Lueskelen sun blogia ja kiva kun teet myös videoo!:) Hyvää syksyä!:)

  VastaaPoista
 6. mitä sun hampaille on tapahtunu O___O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikset jo korjauta? Sosku varmasti antaa maksusitoomuksen hammaslääkäriin.

   Poista
  2. Mul on hirvee hammaslääkäripelko.

   Poista
 7. Sulla on kyllä kauneimmat silmät, mitä oon kellään nähnyt. Jotenkin surullisen kauniit.

  On tehnyt pitkään mieli kysyä, et miten olet yhdistänyt Black metallin ja sun uskonnollisuuden? Eikö ne ole "vähän" ristiriidassa keskenään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Onhan black metal ja uskon asiat ristiriidassa. Enpä olekaan aikoihin bläkkistä pystyny kuuntele kun tule siitä huumeet mieleen. Nykysin kuuntelen kaikenlaista musaa. Taitaa tuo bläkkis jäädä taka-alalle nyt kun huumeetkin on jääny. Se musa on kyllä mahtavaa, mut en vaan pysty sitä kuuntelee kun himot aineisiin iskee. Musiikkina se on mahtavaa, mut sanat onkin sit ihan toinen juttu.

   Poista
 8. Kiva nähdä sut noin freesinä! Oot vahva :)

  VastaaPoista
 9. Jenna sä oot tosi kaunis! :) löysin tän sun blogin tuolta suomi24 sivustolta. Oon tosi ilonen kun oon lueskellu tätä blogia että sulla menee nyt hyvin ja korvaushoidonkin jätät sit pois kun varmasti tuntuu siltä.. pohdiskele rauhassa sitä päätöstä, niin kyllä sulle sit valkenee mitä pitää tehdä, jatkatko vielä hoitoa vai jätätkö jo sen pois. Oman käsityksen mukaan siitä ei kuitenkaan kannata liian nopeasti luopua... Monille se on vuosien prosessi. En tiedä kauan sä nyt sit siinä korvaushoidossa oot ollu? ja mikään tyhmäkään et oo, tosi kiva et teit myös videon! :) ja onnittelut naimisiin menosta. :) - mariel

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Oon ollu korvaushoidossa kohta 2v. En vielä kyllä varmaan pysty lopettaa sitä.. Tuntuu että se on liian aikasta.

   Poista
 10. sä oot tosi nätti ja oikeesti ihanat siniset silmät!! oot jotenkin tosi kulturellin oloinen persoona, kirjailija-tyyppinen taiteilija :) tykkään sun teksteistä tosi paljon: oot hyvä kirjoittamaan. muuten sua vois kyllä auttaa psykologin juttusilla käyminen, siin voi vaan olla alkuun kova etsiminen, et löydät itsellesi sopivan henkilön, heissä kun on eroja, niinkuin ihmisissä yleensäkin. Toiset saa avautumaan, kun taas toisten kanssa juttu takkuaa. Tsemppiä jatkoon ja muista, et oo missään nimes tyhmä!! päinvastoin oot mahtava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh, kultturelli :D hauskasti sanottu :) Kiitos. En oikeen tiedä noista kallonkutistajista.. Oon nuorempana käyny mut eipä niistä apua ollu..

   Poista
 11. Sulla on tosi kauniit silmät!

  VastaaPoista
 12. Olet suloinen! Tsemppiä.

  VastaaPoista