lauantai 1. elokuuta 2015

400 000

Jee! 400 000 kävijää tuli täyteen! Kiitos lukijat :) En ois ikinä uskonu että tää blogi on näinkin suosittu. Kävijämäärä jokapäivä 1500-2500. Olen aina iloinen kommenteista ja tykkään vastailla niihinkin, sekin on tosi terapeuttista kun niin moni tsemppaa ja on hengessä mukana ja uskoo muhun. Onhan niitä vihaajiakin (vitunko väliä, tekevät mut kuuluisaks :D), mut suurin osa kommenteista on positiivisia mistä olen yllättynyt. Niin moni jaksaa kannustaa ja moni avautuukin mulle, se on mahtavaa kun saa lukijoilta sähköpostiakin. Arvostan teitä lukijani :) Toivottavasti blogini viihdyttää jatkossakin.

6 kommenttia:

 1. Löysin sun blogin hetki sitten, tämä autta esim tulevassa ammatissani.. mielenterveys ja päihde kasiakkaiden parissa. On hienoa lukea aitoa ja kaunistelematonta tekstiä päihteisiin ja alamaailmaan liityen. Saatat olla monelle "ongelma" tapaukselle silmiä avaava esimerkki tapaus, enkä tarkoita pahalla varmastin itsekin toivot että muut eivät joutuisi kokea tuollaista. Saatat olla myös monelle huonossa jamassa ja huumeisiin koukkuunjääneelle toivoa antava! Siitäkin suosta on mahdollisuus nousta. Ja sitten vaikka itse en ole kumpikaan edellämainituista tykkään blogistasija se on mielenkiintoinen. Ja olen aidosti onnellinen että olet päässyt jo tuohon pisteeseen elämässäsi. Kaikkea hyvää sinulle ja onnea naimisiinmenon johdosta!
  T: Uusi lukija!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Toivon todella että tää blogi vois auttaa muita käyttäjiä ja päihdealan ammattilaisia. Moni onkin sanonut että blogini on auttanut ja avannut uutta ymmärrystä. Sehän tän blogin tarkotus onkin: saada ihmiset ymmärtämään.

   Poista
 2. Todellinen LUKIJAmäärähän on murto-osa siitä, mitä laskuri ilmoittaa. Se laskee kaikki , kuten robotit, jotka ovat mainostarkoituksessa liikkeellä. Bloggeri estää ne mutta laskuri naksuttaa.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kaunis blogista..oon ite käyttäny 20vuotta ja oon 35 (ja hengissä) ..tää on taas tosi ajankohtanen yhteiskunnallinen aihe kun taas on käyttö ruvennu räjähtää käsiin..oon jo vuosia halunnu itekki auttaa jotenki toipuvia ja kertoo pennuille kuinka kivinen tää tie on ja mitkä on vaaranmerkkejä..jos sopii niin rupeen antaa tätä osotetta a-klinikoiden työntekijöille ja muille 'noviiseille' ja sit niille tekopyhille paskoille jotka on niinpaljon parempia kuin me nipat kun juo vaan viinaa ja hakkaa naisia..kiitosvieläkaunis..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, linkitä vaan eteenpäin tätä blogia. Meillä on sama tavoite, mäkin teen tätä siks että voisin auttaa muita ja valaista millasta tällanen elämä oikeesti on. Voimia paljon sulle!

   Poista