sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Viides päivä katkolla

Oon vaan nukkunut koko päivän. Ikävä omaa rakasta mut onneks pari viikkoo menee nopeesti. Minkähän takia mua vaan koko ajan väsyttää? Ei jaksais mitään. Ihme kyllä ei oo ollu kamahimoja paitsi hyvin vähän aamulla. Sekin kesti vaan jokusen sekunnin. Outoa. Aina ennen katkoilla on ollu hirveet himot mut nyt ei. Jännä juttu. Tääl on ihan hyvä porukka. Välillä vaan aika matelee. Pitäis keksii jotain järkevääkin kirjotettavaa eikä pelkkiä kuulumisia. Huomenna voisin koittaa kehittää jonkin tekstin mun menneisyydestä,traumoista tai jostakin. Jos tulee ideoita niin kysykää pois vaan! Jatkan täällä lepäilemistä ja lueskelen kumnitusjuttuja :D Toivottavasti Tää blogi vielä kiinnostaa teitä kun koitan taas kerran tehdä parannuksen. Katotaan miten käy. Tääl tekee koko ajan mieli tupakkaa! Palaa röökiä niin perkeleesti. Ja jotain huume unia oon nähny viime aikoina Ym painajaisia. Miten niistäkin pääsis? Huoh.. Paljon töitä ja huolia..

6 kommenttia:

 1. Kiva kuulla sun kuulumisia! :) Anna ajan madella ja fiilistele hitaita päiviä! Venyttele, kuuntele musiikkia ja suunnittele tulevaisuutta! Päivä kerrallaan, mutta haaveita pitää olla mitä tavoitella. Hirveesti tsemppiä sinne! Kyllä se sun rakas jaksaa odottaa niin kauan, kun vaan tarvitsee! Katkasu on pitkä prosessi, joka jatkuu vielä kotiin paluun jälkeenkin. Kotiin paluu on se rankin vaihe, kun kaikki houkutukset on saatavilla. Nyt vaan lepäät ja keskityt seuraaviin taisteluihin!

  VastaaPoista
 2. kiinnostaa kiinnostaa! :) mulle ainakin periaatteessa ihan sama että kirjotteletko kuulumisia vai jotain aihekeskeisempää juttua, mut kirjota vaan miltä susta tuntuu. väsyttää sua tietty sen takia kun kehos palautuu pitkältä rasitukselta mitä amfetamiini on sille aiheuttanu. noi huumeunet on kyllä tosi ärsyttäviä jos koittaa pysyä erossa huumeista. ne menee ihan kokemuksesta ajan kanssa pois tai no vähenee ainakin paljon... mäkin näin viime yönä taas. kandee vaan levätä kunnolla ja syödä hyvin tää koko eka viikko nyt ainakin niin hyvä tulee. kohta puolet oltu jo ja eka viikko on tokaa paljon pahempi. :)

  VastaaPoista
 3. Mikä on suhtautumisesi tauteihin, siis HIV:iin ja C-hepatiittiin? Tunnetko taudinkantajia? Ovatko he välinpitämättömiä asiaa kohtaan, miten sairaudet ovat vaikuttaneet heihin? Mm. näistä olisi mielenkiintoista lukea postaus :)

  Voimia sinne katkolle, pystyt siihen!

  VastaaPoista
 4. Kirjoita pahimmista asioista mitä on tapahtunut sulle huumeiden takia. Ehkä saat lisämotivaatiota katkollekin :) Tsemppiä!

  VastaaPoista
 5. Lueskelin tuossa yksi ilta koko blogisi läpi ja voin sanoa että oli kyllä rankkaa luettavaa. Nyt kun sinulla on aikaa, voisit ehkä itsekkin lukea blogisi läpi ja miettiä haluatko todella palata sellaiseen elämään josta olet kirjoittanut vai onko sinulla ehkä joitain unelmia ja haaveita joita olet jo pitkään halunnut toteuttaa? Tsemppiä kovasti sinne !

  VastaaPoista