maanantai 26. tammikuuta 2015

Katko uutiset

Tänään oon nukkunu ja oksennellu. Osallistuin kuitenkin päivätoimintaan. Meillä oli tunneryhmä jossa piti valita miellyttävä kuva,väri ja sen hetkinen olotila. Mulla oli hoitajan mielestä synkimmät kortit. otin jonkun piripään näkösen tyypin kuvan,mustan värin ja hymiön joka oksenti. Sellanen fiilis oli ja on vieläkin. Hyviä uutisiakin on: tänään oli amfetamiini negatiivinen (marraskuusta asti joka vko oli positiivinen) ja huomenna nousee subuannos 16mg ja siitä sit takas 20mg. Se 20mg on mun perus annos mut sitä annosta laskettiin positiivisten seulojen takia. Nyt kohti parempaa, huomenna jo varmaan on parempi olo kun saa isomman annoksen.

11 kommenttia:

 1. Kovimnat ihmiset selättää riippuvuutensa oli se sitten kama, alkoholi, rööki tai peliriippuvuus. Kovimpia on ne jotka tajuaa että nyt alkaa loppuelämä. Sä kuulut kovimpiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Toivottavasti selviän. Kyllä mä pystyn tähän. Ainakin tuntuu siltä.

   Poista
 2. Voimahali sinulle sinne.
  Lueskelin sinun aiempia tekstejä. Kirjoitit isästä kauniisti, mainitsit kummi tädin, ukin ja mummin, mutta missä on Äiti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutsi hylkäs mut jo vauvana. Eikä sitä kiinnosta vittuakaan mun elämä vieläkään. Pahaltahan Se tuntuu mut olen jo tottunut.

   Poista
  2. Aika rankkaa ! Toivon aina, että tollaset ihmiset ymmrätäis olla hankkimatta lapsia ja poistattais kohtunsa. Lapsi kärsii aina eniten.. saatana

   Onneks täällä pärjää huonommillaki eväillä! Kaikki on itsestä kiinni miten asiat ottaa :)

   Poista
  3. Niinpä! Mut onneks mul on rakastava isä ukko :)

   Poista
 3. Ei mitään järkeä tuossa että saat KATKOLLA subua. Vaikkei suonensisäisesti menekkään, olet silti koukussa siihen. Eikö sun pitäis siellä ollessas pyrkiä myös vähentämään subu annostasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen korvaushoidossa niin siks saan subua. En pärjäis ilman sitä. Se on mulle määrätty lääke ja otan sen oikeaoppisesti eli Nou hätä. Koukussa oon mut subun lopettaminen ei ole tämän hoidon tarkoitus

   Poista
  2. Korvaushoitoa tarkoitinkin. Mutta kaikkien oma asia jatkaako narkkaamista "luvan kanssa" vai lopettaako sitten kokonaa.. itse kannustaisin sinua lopettamaan myös subun. Puhun kokemuksella, vaikkei siltä kuulostakkaan. On vaan katsonut niin kauan kun ihmiset tuhoaa itseään. Antanut muiden katsoa kun tuhosin itseni..

   Poista
 4. Voimia! Uskon suhun kyllä! Hyvä Jenna. Mäkin olin pirinvedon lopettamisen jälkeen yllättävän pitkäänkin ihan koomassa. Ei jaksanut tehdä mitään ja koko ajan oli mieli maassa. Sitten kuitenkin alkoi pikkuhiljaa tulla pirteämpiä päiviä ja olo palautui jotenkin siedettävälle tasolle. Pikkuhiljaa!

  VastaaPoista
 5. Hienoa, että olet edelleen täysillä mukana. Luin jostain aiemmasta postauksestasi, että sinulle suositeltiin pidempää hoitojaksoa, mutta sinulla on ikävä miestäsi. Ymmärrän ikäväsi, kun olet viimein löytänyt hyvän miehen, mutta toivon kovasti, että olet pidemmän jakson siellä katkolla. Kuulostat olevasi nyt täysillä mukana vieroituksessa ja haluat kuiville. Yritä jättää ikävä taka-alalle ja jää pidemmäksi aikaa. Nyt aika varmasti tuntuu todella pitkälle, mutta ajattele mitä voit saada siitä "palkinnoksi". Miehesi on varmasti ylpeä sinun vahvuudestasi ja päättäväisyydestäsi ja haluaa ihanan elämän kanssasi. Sinulla on monia hyviä piirteitä ja toivon niin sinun onnistuvan. Olet vielä nuori ja sinulla mahdollisuus vaikka mihin tulevassa elämässäsi :) Toivon sinulle voimia ja parempia päiviä!

  VastaaPoista