Hulttiotytön esittely


Hulttiotyttö alias Jenna Karjalainen aloitti päihteiden käytön 11-vuotiaana. Hetkessä rankasti koulukiusattu ja masentunut ADHD tyttö löysi rakkauden päihteestä, kuin päihteestä. Turvallinen nuoren tytön elämä muuttui helvetiksi. Huumeet, väkivalta, rikokset, laitokset, itsemurhayritykset, ym kasvattivat Jennasta pesun kestävän narkomaanin joka eli vain seuraavaa piikkiä varten ja oli valmis tekemään mitä tahansa sen piikin eteen. Monet kerrat Jenna meinasi kuolla yliannostuksiin, väkivaltaan tai oman käden kautta, mutta joka kerrasta hän selvisi vetääkseen lisää. Huumeet veivät Jennalta kaiken. Ainoa mikä jäi oli huumeriippuvuus. Joka aamu Jenna piikitti itseään itkien, ilman piikkiä ei päässyt liikkeelle. Kaikki pyöri piikin ympärillä. Kamaralli jatkui vuoteen 2015 asti, ja sen jälkeen kaikki muuttui. Nyt Jenna on saanut voimaa alkaa taistella riippuvuuttaan vastaan. Jenna pääsi Suboxone korvaushoitoon syksyllä 2013 ja 2015 Jennalla aloitettiin ADHD-lääkitys Elvanse. Niiden avulla Jenna on räpiköinyt kuivilla maaliskuusta 2015 asti ja yrittää muuttaa elämäänsä ensimmäistä kertaa tosissaan. Jenna kertoo tässä blogissa avoimesti elämästään ja kokemuksistaan. Hän ottaa esiin aiheen mikä on vielä tabu: huumehelvetti, ja kertoo siitä raatorehellisesti. Tavoitteena on että huumeiden käyttäjät saisivat enemmän ymmärrystä ja että asioista puhuttaisiin. Jenna panee näin koko elämänsä peliin jotta saisi ymmärrystä itselleen ja kohtalotovereilleen.

Kuka tahansa voi sortua, mutta jokainen ansaitsee ihmisarvoisen kohtelun!

13 kommenttia:

 1. hei! voiko sinuun ottaa jossain henk. kohtasesti yhteyttä? terveisin sairaan nopee tyttö. täällä yksi joka on koukussa nopeisiin. lasset ja pupuseksikin menee jos ei piriä ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja suhun uskaltaa ottaa yhteyttä, ettei jutut lähe kiertoon? :D varmistan vain, u know.

   Poista
  2. Kyllä. Mä pidän meidän keskustelut omana tietonani kuten tapana on.

   Poista
 2. Jeps omana pysyy miksei ystävät nähdä joskus, tänään Koska mää oonkovasti tän asian puolesta että aina yli puuuhuuu jtn. Joku

  VastaaPoista
 3. Olin sun kaa katkolla samaan aikaan, Jyväskylän Sovatekilla. Olin aloittamassa metadon-hoitoa ja sinä buprea. Muistatko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä oli aika monta tyyppiä, joten en voi varmaksi sanoa, muistanko oikean kaverin. Jotain hämärää muistikuvaa meinaa tulla mieleen.

   Poista
 4. Onko jotain missä voin olla suhun yhteydessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laita mulle sähköpostia osoitteeseen aivotukaani@gmail.com :)

   Poista
 5. Moikka! Oon siun blogia paljon lukenut ja meissä ja meidän elämässä ollut tosi paljon samaa.. Jopa etunimikin.. :) Siis oon niin ylpee siusta, ja oot hurjasti antanu miullekki voimaa kuivilla pysymiseen. ❣💯 Iso halaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mahtavaa kuulla, että minusta on ollut apua! En tee tätä turhaan, olen kiitollinen sanoistasi! Kaima☺️

   Poista
  2. Terve laitoin sulle @postia vastastko?:)

   Poista
  3. Moro! Ei oo tullut perille viestisi. Laita ihmeessä mulle sähköpostia osoitteeseen aivotukaani@gmail.com

   Poista