perjantai 16. tammikuuta 2015

Elämän arvosta

En ole ylpeä itsestäni enkä elämäntyylistäni. Mutta osaan kunnioittaa elämääni vaikka Se vaikeaa onkin. Jos ei kunnioita elämäänsä, on todella hukassa. Vaikka olisi millainen, elämää pitää kunnioittaa ja arvostaa. Lukuisien itsemurhayritysten jälkeen tajusin elämän arvon. Ehkä mun kuuluu kokea kaikki Tää paska. Uskon että selviän tästä. Enää en aio luovuttaa. Sekin etten ole saanut itteeni hengiltä kertoo että mun kuuluu vielä olla täällä. Ihan sama mitä muut ajattelee, oma on elämäni ja aion elää elämäni täysillä ja suuntaan kohti parempaa. Toista tilaisuutta ei tule, elämä on ainutlaatuinen oli Se sitten millaista tahansa. Moni toivoo että kuolisin (nekin jotka ei edes tunne mua), mutta sen aika ei ole vielä. On tyhmää toivoa toisen kuolemaa varsinkin jos ei edes tunne toista. Jokaiselle Pitäis antaa mahdollisuus näyttää millainen ihminen on. Moni on saanut minustakin täysin väärän kuvan. En ihannoi nistimaailmaa, vaan elän tätä kuten parhaaksi näen. Yritän lopettaa aineet ja saada elämästä kiinni. Sanokaa mitä vaan, ette saa mua hajoamaan. Jos kysymyksiä herää,kysykää älkääkä tehkö omia johtopäätöksiä. Sellainen on tyhmää. Mitä toinen on arvostelemaan toisen elämää kun ei siitä tiedä vittuakaan? Ottakaa selvää ja miettikää sitten.

5 kommenttia:

 1. Hei Jenna.Elämäsi vaikuttaa aika rankalta joten voimia sinulle kovasti!Olet varmaan kuullut surkutteluja ja voivotteluja ihan tarpeeksi...joten ei siitä sen enempää.Seuraan kirjoituksiasi mielenkiinnolla.Jos haluat lukea toisenlaista mutta myös kyseenalaista tekstiä käy blogissani.t.disaka(hei beibi anna mulle piiskaa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mikä on blogisi osoite? voit linkittää minunkin blogia jos vain haluat.

   Poista
  2. Blogini on siis tuo www.disaka.blogaaja.fi ja se on nimeltään beibi anna mulle piiskaa ja kertoo siis juuri siitä eli bdsm seksistä....tein sen provokaatiomielessä alkuun(harrastan tuota bdsm:ä) ja siksi kun suomessa seksistä ei puhuta,mutta ihme kyllä sitä ei vielä ole poistettu vaikka on aika rumaa tekstiä....lukijoitakin näkyy olevan.yst.terv.Disaka

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiva että pidät aihetta hyväksyttävänä...kerro mitä pidit.
   t.disaka

   Poista