perjantai 16. tammikuuta 2015

Lukijat hoi!

Toivoisin teiltä kysymyksiä ja kommentteja. Jos on kysyttävää,kysykää,tämä merkintä on sitä varten. Vastaan rehellisesti kaikkiin järkeviin kysymyksiin/mielipiteisiin. Ottakaa selvää minusta jos vaan kiinnostaa!

21 kommenttia:

 1. Hei! Kuinka vanha olet? Mikä olisi unelma-ammattisi isona?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olen 26-vuotias ja haluaisin olla ammatiltani päihdetyöntekijä.

   Poista
 2. Sä olet saanu paljon kokemuksia elämäsi aikana. Mikä on paras kokemuksesi? Mikä sai Sinut tuntemaan itsesi parhaaksi koskaan?

  Olet menettänytkin paljon. Mikä sattuu kaikkein eniten? Mikä viiltää syvimmältä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hmm.. paras kokemukseni.. rakastuminen nykyiseen mieheeni. mieheni on saanut minut tuntemaan itseni partemmaksi ihmiseksi. huumeiden tuoma paremmuudentunne ei ole niin aitoa. eniten minuun sattuu tekemäni virheet ja aiheuttamani ongelmat, ystävien murhat,itsemurat ja huumekuolemat, menetykset yleensäkin. syvimmältä viiltää tämän maailman pahuus. tämä maailma on niin julma paikka.

   Poista
 3. lueskelimme avopuolisoni kanssa tätä blogia ja mietimme miten rahoitat aineiden käyttösi? onko mahdollista samalla käydä töissä? miten kontrolloidusti aineita kykenee käyttämään? kykeneekö aineita käyttämään niin ettei se näy käytännössä ulospäin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rahoitan käyttöni rahalla. Teen sen eteen joskus jotain rötöksiä mut nyt ei oo ollu katukaupan aineille tarvetta kun pirit saa apteekista ja subut sairaalasta. Töissä käynti on mahdotonta ainakin mulle. Aineita on hyvin vaikee kontrolloida. Mä pystyn kuitenki jättää aina jotain aamulle. Ja aineiden käyttö ei aina näy päällepäin,ei varsinkaan alkuvaiheessa. Tunnen monta käyttäjää joista ei näe että käyttää. Mut pidemmän päälle Se Kyl yleisimmin alkaa näkyä. Kalpea iho,alipaino,heikko kunto.. Se riippuu ihan ihmisestä.

   Poista
  2. Kauanko olet ollut yhdessä poikaystäväsu kanssa? Jaksatko/haluatko/ toivotko saavasi olla hänen kanssaan seuraavat 50 vuotta, jos elätte niin pitkään?

   Poista
  3. Ollaanhan me jo jokunen kuukausi oltu. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Haluan olla hänen kanssaan lopun elämääni. En ole koskaan ennen omistautunut kenellekään näin. Tää on jotain niin ihmeellistä.

   Poista
 4. Hei, selailin kuviasi Facebookista. Olet tosi persoonallinen ja sulla on hienoja luonteikkaita kuvia. Oot myös taitava käsitöissä. Olen lukenut mielenkiinnolla blogiasi ja nyt yksi kysymys heräsi kuviesi perusteella. Sinulla on tosi siistit kyynärtaipeet. Olen aina luullut että huumeidenkäyttäjillä on elinikäiset jäljet kyynärtaipeissa, olenko väärässä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monilla on,mullakin,mut ne arvet on vaalentunu kun en oo pystyny vuosiin tykittää taipeisiin koska suonet on menneet. Olen sit joutunu tykittää jopa sormiin ja varpaisiin kun on suonet niin huonossa kunnossa. Mulla on pitkin käsiä ja jalkoja siellä täällä tykitysarpia,osa jo vaalenneita,osa näkyvämpiä,riippuu mihin tykittelen. En suosittele tykittämistä kenellekään.ei oo kiva kun joutuu ompelemaan tuntikausia kun suonet on hukassa.

   Poista
 5. Oletko miettinyt hankkivasi lapsia? :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä ole. Musta ei ole äidiksi kun on tämmönen elämäntilanne.

   Poista
 6. Niin oot Pieksämäeltä vai muistanko väärin? :) Terveisiä Varkaudesta!
  -V

  VastaaPoista
 7. Pahin rötöksesi? Oletko ikinä satuttanut ketään ihmistä fyysisesti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahin rötös oli tapon yritys. Olen satuttanut muita ihmisiä,tosin en ilman syytä. Nuorempana olin todella väkivaltainen..

   Poista
 8. Miten ihmisestä tulee narkkari? Onko taustalla aina jotain masennusta, traumoja, ahdistusta kun aletaan vetämään kamaa, vai voiko ns. kenestä vain tulla huumeidenkäyttäjä? Miten ihminen ylipäätään ajautuu siihen tilaan, että päättää kokeilla huumeita? Niitähän on tosi vaikea saada ja ne maksaa, joten sen eteen täytyy nähdä aika paljon vaivaa, toisin kuin esim. viinapullon jonka voi hakea kaupasta noin vain... Ja miten ihmiset uskaltavat kokeilla huumeita, kun joka paikassa kuitenkin toitotetaan miten vaarallista se on?
  Ps. Oon lukenut sun jotain edellisiäkin blogeja ja nyt seuraan tätä ja sun sitä tarinablogia innolla. Tykkään kovasti, nää on tosi mielenkiintoisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihminen joko päätyy käyttämään tai sitten ei. Jokainen voi sortua. Yleensä taustalla on mt-ongelmat ja traumaattiset kokemukset. Itse ajauduin käyttämään koulukiusaamisen,ADHD:n ja masennuksen takia. En vaan kestänyt ja aineet toi helpotuksen,hetkellisen. Monet kokeilee huumeita senkin takia kun ne on laittomia, kaikki kiellettyhän monia kiinnostaa. En osaa sanoo muista, itse aloin käyttää siks että saisin helpotusta elämääni ja aineethan auttoi. Aluksi. Nykyään ne tekee vaan normaaliksi. Kiva että blogini kiinnostaa :) Lupaan kirjoitella myös katkolla ollessani.

   Poista
 9. Onko poikaystäväsi huumeiden käyttäjä? Jos on, mitä hän käyttää? Miten hän tukee sun katkoa? Aikooko itse katkolle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei hän käytä. Tukee hyvin mua kun oon tääl katkolla. Ikävä on mut Kyl me selvitään.

   Poista