Rukous sivuHaluatko että puolestasi rukoillaan?
Jos on joku asia, johon kaipaisit apua, niin voin rukoilla asian edestä. 
 Rukous ei ole vain huutoa tuuleen, on olemassa elävä Jumala, joka kuulee rukoukset. Ja vastaakin niihin vielä!

 Kun mä vielä narkkasin, mun puolesta rukoiltiin paljon, ja mä itsekin rukoilin. 
 Ja ajan myötä asiat alkoi muuttua parempaan päin. Jeesus kuuli rukoukset ja vastasi niihin! Hän pelasti minut huumehelvetistä. Hän pelasti minut kuolemasta elämään! 
 En minä ole yhtään sen ainutlaatuisempi, kuin kukaan muukaan, Jeesus voi auttaa aivan jokaista! Sinuakin.

Raamattu sanoo rukouksesta:

"Anokaa, niin teille annetaan; 
etsikää, niin te löydätte; 
kolkuttakaa, niin teille avataan.
 Sillä jokainen anova saa, 
ja etsivä löytää,
ja kolkuttavalle avataan."
 Matt. 7:7-8

"Älkää mistään murehtiko, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi, ja Jumalan rauha joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa."
 Fil. 4:6-7

"Ja tämä on se uskallus, joka meillä on Häneen [Jeesukseen], että jos me jotakin anomme Hänen tahtonsa mukaan, niin Hän kuulee meitä.
 Ja jos me tiedämme Hänen kuulevan meitä, mitä ikinä anommekin, niin tiedämme, että meillä myös on kaikki se, mitä olemme Häneltä anoneet."
 1.Joh. 5:14-15

Jos tahdot, että rukoilen sun puolesta, jonkun läheisesi puolesta, jonkun asian edestä, niin jätä tänne rukouspyyntö.
 

14 kommenttia:

 1. Mahtavaa että olet tullut uskoon! Kiitos Jeesus! Luin noita testilabroja ja ajattelin mielessäni että tuntispa tää tyttö Jumalan! Ja kaboom!! Wau!! Teet hyvää duunia! Siunausta ja jatka samaan malliin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitetty olkoon Herramme Jeesus! Ei voi kuin hämmästellä ja kiittää Jumalaa ja Hänen hyvyyttään, kun Hän minunkin kaltaisen hulttion omakseen otti. Ihmisille olin toivoton tapaus, jota ei voi auttaa, mut Herralle Jeesukselle en ollu toivoton tapaus. Eikä muuten ole kukaan muukaan. Ja siitä mä riemuitsen ja tahdon ihmisille kertoa Jeesuksesta. Ahdas portti blogin tein just tätä tarkoitusta varten.
   Siunausta sullekin!

   Poista
 2. Hei, huomasin vasta nyt blogisi ja youtube sivusi. Mahtavaa kuulla, että löysit Jeesuksen. Sairastuin muutama vuosi sitten masennukseen ja samaan tulivat ahdistukset ja muut möröt elämään. Söin temestaa ja opamoxeja ja en ole koskaan jäänyt riippuvaiseksi muusta kuin temestasta. Törkeä ahdistus lopetus ja vähennys vaiheessa. Ei varmasti mitään mitä si olet käynyt läpi, mutta tämä avasi minua ymmärtämään aineidenkäyttäjiä, edes ruohonjuuri tasolla. Mutta asiaan, näistä olen selvinnyt, mutta olen kadottamassa Jeesuksen elämästäni, toivon että rukoilisit että Herran tahto tapahtuisi elämässäni ja etenisin tarkoitettuun suuntaan. Kiitos jakamisistasi ja siunausta sinulle.

  VastaaPoista
 3. Mä rukoilen sun puolesta. Aika ajoin kustakin joskus tuntuu, kuin Herra olis kaukana. Mut oon huomannut, et kun tuntuu, et Hän on kaukana, Hän onkin lähellä. Muista, ettei kuolema, eikä elämä, ei enkelit eikä henkivallat, ei nykyiset eikä tulevaiset, ei voimat, ei korkeus eikä syvyys, eikä mikään muu luotu voi meitä erottaa Jumalan rakkaudesta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa. Room. 8:38-39.
  Pysy Hänessä, vaikka mikä tulisi. Herra ei hylkää eikä jätä. Muistan sut rukouksissa.💕

  VastaaPoista
 4. Moi Jenna! Olen lukenut tarinaasi sivuiltasi - upeaa, että jaat kokemuksiasi. Olisin kiinnostunut kirjoittamaan elämästäsi ja kysyisin siihen liittyen, voinko ottaa sinuun yhteyttä esim. meilillä? Terveisin Elina

  VastaaPoista
 5. Mahtavaa etta olet uskossa <3 Itsekin olen saanut tulla alamaailmasta uskoon <3 12 vuotta raittiutta. Please muista rukouksin mun ystavia, jotka vielakin 20v jalkeen jatkavat narkkausta. <3

  VastaaPoista
 6. Olen tosi rikki ja elämäni on täysin perseestä, enkä tiedä miten selviydyn tästä enää. Taistelua on jatkunut yli puolet eliniästäni, joten voimani ovat lopussa. Uskon Jeesukseen kyllä, mutta en vaan jaksa tätä touhua enää kovinkaan kauaa. Ole ystävällinen ja rukoile puolestani. Nimim. Fear, Emptiness, Pain, Despair

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä rukoilen sun puolesta! Älä luovuta! Olen itsekin kokenut tuon, mitä mainitsit, ja jos mä voin sellaisesta helvetistä selvitä, niin kyllä voit sinäkin! Olet rukouksissa ja olen hengessä mukana.

   Poista
 7. Miksi kaikki narkkarit hurahtaa uskoon? Itseäni vituttaisi ajatus siitä, että rämmin läpi helvetin omin ja, sitten kunnian ottaisikin joku jumala. T. Nimim. Huumehelvetistä normaaliin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kaikki narkkarit tuu uskoon. Mutta eikös kunnia kuulu Jumalalle? Jo ylipäätään siitä, että ollaan olemassa. On ilmiselvää, että Jumala on olemassa, ja me kaikki kyllä sen tiedämme. Ne jotka väittää, etteivät muka tiedä, elävät itsepetoksessa kusettaen itseään, etteivät tiedä asiaa, joka on ilmiselvä. Itsekin tein niin aikoinaan, mutta vaikka kuinka kielsin Jumalan olemassaolon, en päässyt eroon siitä tietoisuudesta, että Hän on olemassa. Kaikki mitä näin ympärilläni huusi olemassaolollaan, että niillä on tekijä, ei mikään sattuma voi saada aikaan mitään tällaista. Kun kieltää ilmeisen tosiasian, sitä sokeutuu pikkuhiljaa enemmän ja enemmän, eikä pian huomaa enää missään mitään merkitystä, kaikesta tulee turhaa.
   Vaikka et ilmeisesti uskokaan Jumalaan, et selviäisi päivääkään ilman Häntä. Jos Jumala lakkaisi pitämästä huolta sinusta, sä kuolisit. Kaikki hyvä tulee Jumalalta, elämä, koti, perhe, ruoka, elatus, vaatteet, työ, Hän antaa sinullekin kaiken sen hyvän mitä elämässä on. Vaikka et usko Häneen, Hän pitää sinusta huolta siitä huolimatta. Niin paljon Hän sinua rakastaa. Hän on pitkämielinen, ja hyvyydellään vetää sinuakin puoleensa. Ei Hän tahdo, että sä hukut, Hän tahtoo sut pelastaa. Rakkautta on sekin, että Jumala on antanut meille tahdon vapauden valita itse, menemmekö Hänen luokseen taivaaseen, vaiko helvettiin, jossa on ikuinen tuska ja kärsimys niille, jotka ei halunneet pelastua. Jeesus on sovittanut kaikki synnit, sinunkin. Ainut kadottava synti on se, ettei usko Häneen, joka on antanut oman henkensä meidän edestämme, ettemme joutuisi kadotukseen, vaan saisimme ikuisen elämän, se on, Jeesukseen Kristukseen. Kuoleman jälkeen ei voi enää muuttaa mieltään, joten kannattaa ajatella ja tutustua asiaan ennen kuin on liian myöhäistä. Muistan sua rukouksissa!

   Poista
 8. Rukoile kanssani, että Herra auttaisi minua tekemään parannuksen myös lähimmäisiäni kohtaan.

  VastaaPoista
 9. Pyytäisin rukousta, että mieheni pääsee huumeista eroon. Meille on syntymässä poika toukokuussa ja hän ei ole ryhdistäytynyt vieläkään... :( pyytäisin myös rukousta että poikamme on terve ja saa kaiken rakkauden meiltä, että olemme paras rakastava perhe hänelle ja saa meiltä kaiken tuen. Olen itse ollut kuivilla heti kun sain tietää raskaudesta, toivon myös että pystyn olemaan synnytyksen jälkeenkin... Kiitos paljon... <3

  Voitaisiinko puhua lisää vielä sähköpostilla...?

  M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan rukouksissa!! Hienoa, että oot pystynyt irrottautuu kamasta raskauden vuoksi. Se on arvostettavaa. Todella rukoilen, että te molemmat pääsisitte eroon päihteistä ja voisitte elää normaalia perhe elämää. Jutellaan vaan sähköpostilla ! Mun osoite oon aivotukaani@gmail.com
   Paljon siunausta, voimia ja jaksamista!!

   Poista