perjantai 9. tammikuuta 2015

Haukkumiseni muuttuikin tappouhkaukseksi

eräs henkilö dissasi minua ja minöä vastasin hänelle että hän on lapsellisella haukkumisellaan nolannut itsensä. sitten tuleekin jo tappouhkaus. olen kuulemma uusi kohde hänelle ja vitun kuollut. Se oli pitkä teksti,kaikki pelkkää uhkausta siitä miten hän toteuttaa tapponsa. Vastasin hänelle vielä huumorimielessä,en sanonut hänelle mitään niin pahaa että hänen pitäisi minut tappaa,mutta hän on toista mieltä. Elämästäni tulee kuulemma helvettiä. Ihan kun se joj ei sitä olis. Aikuinen mies,kehuskeli armeija osaamisellaan kovasti pelottelumielessä ja tuntui olevan täysin tosissaan. Millainen mies alkaa noin rajusti uhkailemaan heikossa hapessa olevaa narkkaria joka ei tarkoittanut sanoillaan pahaa,kerroin vain mielipiteeni tyhjänpäiväisestä haukkumisesta ja vihan lietsomisesta minua kohtaan. Miksi näin? Olen kertonut blogissani vain elämästäni ja saanut siitä vain paskaa niskaani. Miksi juuri minua pitää vihata ja haukkua kuinj viimeistä päivää ja vielä uhata tappaakin?  Näinkö suomen armeijassa opetetaan hoitelemaan narkkarit sun muut yhteiskunnan loiset?

4 kommenttia:

 1. Hei Hulttiotyttö! Sain ylilaudalta linkin blogiisi ja olet tosiaan kokenut kovia. Ylilaudasta ei kannata välittää. Miksi et ottanut kuntoitusjaksoja tosissaan ja laittanut elämääsi parempaan kuntoon? Mikä sinusta oli niin huonoa hoitopaikoissasi, että et pystynyt pääsemään irti huumeista? Kaikkea hyvää sinulle ja pidä itsestäsi huolta.

  VastaaPoista
 2. Poliisiin yhteyttä vaan! Voimia!

  VastaaPoista
 3. No huh huh! Mikset julkaisisi tuota henkilöä, ainakin jos tuollainen vielä jatkuu. Hänen olisi pahempi tehdä mitään, koska olisi heti epäilty ja olihan hänkin sinua dissannut. Saattaisi itse muutenkin saada paskaa niskaan, vaikka en kostoa kannatakaan. Kyllä tuollainen on häpeäpilkku Suomen armeijalle.

  VastaaPoista
 4. Kirjoituksesi avaa mielenkiintoisen näkökulman elämään, josta en itse tiedä mitään. Jatka kirjoittelua, on todella mielenkiintoista lukea tekstejäsi.
  Mutta palaahan aina välillä takaisin todellisuuteen, äläkä tuommoisia hömpötyksiä ota todesta.
  Kaikkea hyvää sinulle!

  VastaaPoista