tiistai 30. elokuuta 2016

Meitsi

Meikäläinen. Pitkästä aikaa.

Meininki ollu rauhallista. Virkkaan paljon. http://hulttiotytontekeleet.blogspot.fi/
Tossa onkin linkki käsityöblogiin. Laitoin sinne uusia töitä.
En nyt tiedä mitä kirjottasin, pää on tyhjä.

26 kommenttia:

 1. Näytät paljon terveemmältä kuin joissain aikaisemmissa kuvissa. Tsemppiä tosi paljon jatkoon

  VastaaPoista
 2. Hei ja jos sulla ei ole ideoita mistä kirjoitat, tykkäisitkö jostain haasteesta esimerkiksi lukijat ehdottavat mistä otat kuvia kotonasi ja sitten teet niistä postauksen tyyliin "turhin tavara talossa" , "meikkipussini", "suosikki cdni" , "suosikki astiani" jne :) olis varmasti mielenkiintoinen.

  VastaaPoista
 3. Toi on tosi hyvä idea! Ehdottomasti haluan kokeilla. Eli saa siis alkaa suosittelee et mitä kuvaan ja silleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensiksi pitää sanoa, että on hienoa nähdä kuinka terveemmältä ja eloisammalta näytät näissä viimeisimmissä kuvissasi. Olosikin lienee parempi; niin fyysisesti kuin henkisestikin. Vai?

   Mutta asiaan: ota kuva ja kerro mieluisammasta esineestä mikä kotoasi löytyy, eli siitä jonka pelastaisit ensimmäisenä tulipalosta. Kerro joku siihen liittyvä tarina jos sellainen löytyy.

   Voimia!

   Poista
  2. Kuvaa meikkipussin sisältö?:D

   Poista
 4. Parempihan se on ku pää on tyhjä,kun täynnä. Laitappa ekaksi kuvaa lankojen säilytyspaikastasi.

  VastaaPoista
 5. Muutama päivä siinä meni, mut luin sun blogin kokonaan. Oli sen verran mielenkiintoista luettavaa ettei kesken voinut jättää. Itselläkin on/on ollut ongelmii päihteiden kanssa. Oot tosin sympaattisen ja ihanan oloinen ihminen eikä sulle halua toivoa kuin pelkkää hyvää. Ja söpökin olet(jopa niissä kuvissa ku oot aineis). Olis kiva kuulla jossain postauksessa et minkä ikästä se nistijengi oli sun ympärillä esim. sillon ku olit vaikka 18-20 wee. Minkä ikäsiä oli nuorimmat ja mitä vanhimmat? Ja oliko enemmän poikia/miehiä vai tyttöjä/naisia? Vedittekö kamaa aina jossain kämpissä vai esim. kesäaikaan puistoissa tai rannoilla? Paikkakunta josta olet kotoisin on ilmeisesti aika pieni, niin tieskö siellä melkein kaikki et käytät kamaa ja kattoks ne jotenkin pahalla sitä? Paikkakunnan kytät tuli varmaan tutuiksi? :) Tässä muutama ajatus mistä voisit joskus kirjotella. Laitoin sulle privaviestiäkin, olis pitänyt laittaa sähköpostiin, mut meni facebookiin..se on varmaan siellä "muut-kansioissa"...lueskele ja vastaa jos ehdit/haluat. Voimia paljon sulle ja iloista alkavaa syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista :)
   Nistikaverit oli aikalailla mua vanhempia. Ne oli reippaasti mua vanhempia. Miehiä enemmän. Useimmiten olin ainut nainen joukossa. En hirveesti kehhtais näistä kavereista tarkasti kertoo kun haluan säilyttää heidän anonymiteettinsä.

   Poista
  2. Ja tyyliin kaikki ties et mä käytin Sillon. Jopa sellaset joita en edes tuntenu. Missä kuljinkin niin päät kyllä käänty.

   Poista
 6. Näytät paljon terveemmältä mitä aikaisemmin! Ja kauniilta. Pidä tsemppi päällä ja kirjoita kun siltä tuntuu. En tiedä otatko ehdotuksia vastaan, mutta tässä olisi muutama asia mitkä itseäni kiinnostaisi.

  - Adhd. Itsellä diagnosoitiin juuri. Mitä eri lääkkeitä olet kokeillut ja mikä niistä on ollut paras? Itselle määrättiin aluksi kuukaudeksi kokeiluun concerta 18mg kolme kertaa päivässä, mutta lääkkeet loppuivat jo ensimmäisen viikon aikana (t. päihderiippuvainen). Millainen lääke concerta oikein on? Miten oma elämäsi on muuttunut lääkkeen myötä? Miten muut reagoivat sairauteesi?

  - Vinkkejä miten päästä eroon subukoukusta.

  - Kokemuksia ja mielipiteitä katkopaikoista, osaatko suositella jotakin? Onko mahdollista mennä aviomiehen kanssa yhdessä?'

  - Myday postaus!

  - Parisuhde kuulumisia ;)

  - Onko sulla jotain tavoitteita elämässä? Jos on, mitä? Oletko miettinyt milloin lopetat korvaushoidon (esm. vuoden, kahden, kymmenen päästä)? Mitä sen jälkeen? Palaatko kouluun ja onko mitään unelma-ammattia?

  - Mitä mieltä olet niistä jotka myyvät omia korvaushoitonappejaan?

  - Neuvoja miten käsitellä vanhat traumat. Tiedät varmasti, että huumemaailma on raaka nuorelle, kokemattomalle tytölle. Ja mitä tytön pitää tehdä saadakseen kamaa. Miten oppia elämään virheidensä ja niiden asioiden kanssa mitä on joutunut kokemaan? Miten päästää vihasta, katkeruudesta ja etenkin häpeästä eroon?

  - Parisuhdevälivalta. Jos mies on äkkipikainen luonteeltaan ja on säännöllisin väliajoin kamapäissään väkivaltainen, miten toimia (katuu tekojaan, vihaa itseään sen vuoksi ja tavoite raitistua yhdessä puolison kanssa)? Mistä apua miehelle ja puolisolle?

  Siinä jotain. Kirjoita jos nappasi! Haleja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hyvistä vinkeistä. Kirjottelen kunhan ehdin. Ja kiitos muillekin.

   Poista
 7. Esine,mikä on kulkenut mukanasi pisimpään ja miksi? <3

  VastaaPoista
 8. Kämpänesittelyki ois kiva :)

  VastaaPoista
 9. Kuva ehdotuksia:

  - suosikki paikka talossa
  - hajuvesi tms suosikki tuoksu
  - huulipunat
  - kiva asetelma
  - suosikki kotivaate
  - suosikki kynsilakka

  VastaaPoista
 10. Kuvia olisi kiva nähdä: lempiruoka kotona, kuva mihin sopisi "omg" kuvateksti, arkinen tilanne, jokin mitä näkyy ikkunasta, vessan peili, suosikki meikki, kuva varpaista

  VastaaPoista
 11. Minua kiinnostaisi nähdä jäljet mitä narkkaamisestasi on jäänyt kehoosi.

  VastaaPoista
 12. Hei ei kukaan jaksa kiinnostua jatkuvasta virkkaamisestasi vaikka oletkin kai kuivilla. Vieläkö saat subua? Toivon että pysyt kuivilla. Ulkonäkösi on tosin vieläkin narkkarin. Koita ymmärtää, että olet vaimo etkä enää mikään kakskymppinen. Toivon kaikkea hyvää. Ota yhteyttä lapseesi.

  VastaaPoista
 13. Olen koukussa subutexiin (menossa katkaisuun muutaman kuukauden sisällä). Aloitin juuri concerta lääkityksen, miten nämä lääkkeet reagoivat toisiinsa? Heikentääkö esm. bupre concertaa? Sain concerta reseptin ja diagnoosin yksityiseltä, jolle en kertonut suburiippuvuuden laajuudesta. Päihdeongelmaa hoitaa julkinen puoli. Arvelisin että sulla saattaisi olla tietoa tästä, en googlettamalla oikein löytänyt kunnon vastausta. Kiitos ja tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kato täältä Blogista testilabra, siellä tais olla concertasta. Ei sen bubren Pitäis concertaa heikentää. En ainakaan oo huomannu Sillon kun sitä söin.

   Poista
 14. Millanen lääke opamox on? En oikein luota suomi24 tai vauva.fi sivuihin ja kaipaisin tietoa asiasta jolta kulta kellä on käytännön kokemusta. Sain juuri reseptin ahdistukseen. Päihdetausta löytyy ja siksi vaikea pysyä kohtuudessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opamox on bentso, rauhottava. Pieninä määrinä vaaraton, pitkään käytettynä voi tulla riippuvaiseks eli taukoja kannattaa pitää. Ihan hyvä lääke Se on. Mul on tääl blogissa testilabra jossa on bentsot osuus. Lukase sieltä.

   Poista
  2. Itellä ainakin purkki tyhjenee huomaamatta ja annokset nousee, et en todellakaan suosittele. Mut no sit taas jos vaihtoehto on kuolema/satut ittees/tai muuta "tyhmää" tai otat Opamox, niin... Mut koittaisin keksiä muita vaihtoehtoja ensin. Ja siis rakastan sitä lääkettä!

   Poista
 15. Hei. Ollaan yli puoli vuotta sitten vaihdettu sähköposteja ja muutama viesti. Tilanteeni tuntui paranevan mutta keskustelu ns. kuihtui kasaan. Nyt ollaan tultu kohtuullisen rajua alamäkeä alas ja tuntuu että kaikki räjähtää käsiin. Toivoton ja väsynyt olo. En tiedä mitä tehdä. Voiko sulle lähettää s-postia? Netissä on ties mitä vertaistukipalveluita, mutta haluaisin jutella ihmisen kanssa joka OIKEASTI ymmärtää ja on käynyt samat asiat läpi. Mietin vain, että onko sulla aikaa tai jaksamista sellaiseen, tiedän että vaikka sulla menee paremmin niin niitä harmaitakin kausia on milloin jaksaminen on lähellä nollaa. En haluaisi kuormittaa sinua ja viedä vähiä voimavarojasi jotka kuuluisi käyttää parantumiseen... Tai sitten laitan viestiä ja vastaat jos jaksat tai siltä tuntuu. En loukkaannu jos et vastaa, ymmärrän sen, ja haluan että pidät oman jaksamisen ja tervehtymisen etusijalla ja käytät ylimääräiset voimat muihin asioihin kuten muiden auttamiseen. Haleja ja punaisia pusuja poskille, olet kaunis ja vahva nainen.

  Yksi tyttö vain

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laita ihmeessä mulle sähköpostia. Tottakai olen sun tukena jos niin haluat. Äläkä mueti että kuormittaiait mun jaksamista, mulla menee hyvin ja jaksan kyllä keskustella.

   Poista
 16. Sun auttamisenhalu on kunnioitettavaa! Olet hyvä ihminen ♥

  VastaaPoista