sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Nisti-info

Nisti-info

                                          Tervetuloa narkomaanin arkeeen
Huomio! Kuvat saattavat olla rankkoja joten en suosittele heikkohermoisille.
                                                                     Ruiskuhelvetti.

Ruiskuista

Mukavan kokonen värkkikasa joka päätyi vinkkiin tottakai,ei roskikseen aiheuttamaan vaaraa muille ihmisille. Pidä aina huolta värkeistäsi ettei muut niihin käsiksi pääse,koska ne on henkilökohtasia. En voi käsittää niitä jotka jättää käytetyt tautiset värkkinsä esim lasten leikkikentille jne.. Äly hoi. Käyttäkää aina vain omia! Älä tartuta kavereitasi,älä vaaranna ympäristöäsi ja toimi järjellä kun hävität vehkeet. Vinkkiin mars! Siellä voi asioida anonyymisti eikä poliisit seuraa niitä. Tuhoa värkit näin: 1. irrota neula ja laita se terä ylöspin ruuttaan 2.paina mäntä pohjaan 3.laita ruisku esim tölkkiin,johonkin suojaisaan paikkaan minne ei helpolla pääse. Ajattele ympäristöäkin!


 Suuret nousut ja mahtava fiilis!

Kuositus on suositus,vai?

Sitä haluaa olla mahdollisimman sekaisin,niin ettei tajuaisi mitään. Kova kuosittelu on itsetuhoista ja tyhmää,mutta pitäähän sitä harrastaa. Aamulla herätys,piikki. Piikkiin päättyi illatkin. Mitä enempi päihteitä ja mitä laajempi skaala aineita veressä on,aina on otettava lisää. Mikään ei riitä. Jopa övereissä moni vetää lisää ihan uhallakin tyyliin et katotaan kuka kuolee. Onko kuositus sun suositus? Onko järkeä vetää niin ettei muista mistään mitään? Kaikki nautinto menee vaan hukkaan kun eihän niistä edes muista tuon taivaallista. Ja rahatkin katoaa.

                                     
                                                           Kytät otti talteen jälleen kerran..

Rötökset

Turhaa touhua poliisilta on huumeiden käyttäjän perässä juosta ja laittaa koppiin. Ei kannata rötöstellä pahasti. Jos on pakko niin ritsaa kaupoista ja ne tavalliset huumerötökset pääasiassa. Kannattaa pysyä mahdollisimman "viileänä" tapauksena niin ei joudu kärsimään refloja kopissa. Järki mukaan toimintaan omaksi eduksi. Kuka tahtoo tieten tahtoen vankilaan? Ja älä koskaan vasikoi. Se on vihoviimeinen teko,poliisi ei ole ystävä. Vaikka olisit miten heikkona,älä murru niille koskaan! Vasikointi on kuolemantuomio. Poliisit ovat kieroja kusipäitä,ne valehtelee (laillisesti,paskiaiset) ja yrittää johtaa harhaan,älä lähde mukaan niiden juttuihin. Jos et tiedä mitä sanoa,älä puhu. Ne ovat sitkeitä pirulaisia. Älä vaan puhu. Ja me ollaan aina askel edellä!
 

                                                               Laskut. Mieli romahtaa taas.

Tuska

Vaikka olisikin aineissa ei siitä todellakaan voi kauaa nauttia. Kaikki unohtuu. Laihtuu olemattomiin ja kroppa huutaa hepreaa. Sitä ei vaan aina huomaa. C-hepatiitti,rankka päihteily,suonien huononeminen,yleiskunnon laskeminen,todellisuudentaju,paskakulttuuriin samaistuminen.. Sitä elämää alkaa pian vihata. Pian on loppuunpalanut ja psyyke alkaa pettää muun ruumin mukana. Mutta edelleen on lopettaminen kaukana vaihtoehdoista.

                                               
                                                          Amfetamiinipsykoosi ja uudet nousut.

Viha ja pelko


Sitä alkaa olla niin täynnä vihaa itseään,huumeita ja koko elämää kohtaan että päättää luovuttaa. Kysymys kuuluukin: kuolema vai lopettaminen? Oma päätös. Kun ei ole valmis,viha vaan kasvaa. sitä myös pelkää vaikkei sitä myöntäisikään. Moni on kuitenkin päättänyt kuolla aineisiin. Toiset yrittää katkoa/lopettamista. Jotkut jopa onnistuvat. Pahimpia pelkoja on että kuinka pitkään se touhu vielä jatkuu,entä jos ei kuolekaan vielä pitkään aikaan? Onko toivoa?


                    MDPV:tä vihan turruttamiseen. Tässä näkyy mun pimeä puoleni joka aika ajoittain tulee esiin.

Huumeisiin rakastuminen

Joskus sitä kulkee pupillit lautasina,silmät mustina pitkin katuja välillä iloisesti hypellen ja välillä tappolaskuissa raahautuu viimeisillä voimilla kotiin piriputken päätteeksi. Toisinaan taas vedetään opiaateilla itsensä ihanan pehmeään pumpuliin josta lopulta putoaa ja se sattuu. Sitten vielä kaikki muut on vaan kivaa ekstraa pakkotarpeisiin. Mutta se on varmaa,jokainen löytää oman rakkaansa ennemmin tai myöhemmin. Se rakkaus on niin sokeaa ettei huomaakaan kun riipuvuus syntyy. Ja sitten sitä alkaa vielä vihaamaankin.


                                                    Suu täynnä Gabapentinejä,Lyrican serkku-lääke.

Riemu ja rakkaus

Onhan niitä hienojakin hetkiä kun olot on kohdallaan ja meno ihan älytöntä. Välillä seteissä sitä tuntee itsensä niin moninkertaiseksi ja onnelliseksi. Euforiaahan sitä metsästetäänkin. Välillä vaan oli yksinkertaisesti älyttömän mukavaa vetää kunnon töötit ja sekoilla ilman huolia. Riippuvuus vaan kovenee, ei voinut olla ottamatta niitä seuraavia tasureita,koukku oli niin kova. Sekaisin kaikki oli niin helppoa ja letkeää. Sitä vaan jatkaa todellisuuden pakenemista pikki piikiltä ja nappi napilta. Toinen jalka syvällä haudassa,tietää ettei toivoa ole ja silti nauttii vaikutuksesta,niin sairasta toimintaa. No,riippuvuus on sairaus. Se ei ole tervettä.

                                                         170cm/43kg ennen korvaushoitoa.

Järki ja terveysMolemmat menetetty. Sitä on luuta ja nahkaa,heikossa hapessa. tila näyttää anorektiseltä. Ja itse vielä kuvittelee olevansa "hyvässä" kunnossa. Näyttääkö hyvältä? Niinpä. Järkyttävää. Miten todellisuuskin voi sumentua noin pahasti. Sitten on vielä kalmankalpea ja on vähän väliä tipassa sairaalassa ja katkoilla. Ja omasta mielestä on fyysisesti ihan okei,riippvuutta lukuunottamatta. Kyllä vääristy todellisuus todella rankasti. Ja vauhti jatkuu..                                   Katkolta karannut ja juuri nauttinut ensimmäisen Temgesicin neljään päivään.

Katkojatkot

Katkojakin tulee kierreltyä pajon. Turhaan. Melkein kaikki katkot keskeytyy. Piti lähteä jatkoille. Aineet kutsuu,huutaa orjaansa tuhoamaan itsensä. Vetämisen tarve katkolla on suuri ja vierotusoireet vielä suuremmat. Se oli kamalaa. Kysymys herää että ketä katko on auttanut pääsemään lopullisesti eroon? En tunne yhtäkään. Kun reflat iskee,iskee todellisuskin mikä on hirveämpi mitä osasi edes kuvitella. Sitä ei pysty edes käsittämään. Ole sitten niissä oloissa jossain suljetulla osastolla missä koko ajan kuivanarkataan ja ihannoidaan huumeita ja samalla ollaan muka lopettamassa. Bullshit! Katko on täysin hyödytön "apukeino". Täysin epäonnistunut yritys saada narkkareille apua. Se vaan pahentaa vierotusoireiden pelkoa ja epävarmuutta kun ei tiedä itsekään haluaako irti vai jatkaako samaa rataa. Paussina se toimii.


                                                                      Reflatirallaa!

Reflat

Pahin pelko. Hirvitys. Olo on niin kamala että pelkää kuolevansa. Ei se mitään,sama vaan jatkuu koko ajan pahempana ja sitä alkaakin toivoa että kuolisi. Reflat on asia jota minäkään en ole voittanut kokonaan. Niitä on koettu eri aineista samaan aikaan ja ne olot on vaan estettävä keinolla millä hyvänsä. Mieli ja ruumis ovat aivan paskana,se kestää ikuisuuden ja samalla mielessä pakottava tarve,himo aineita kohtaan. Sitä on valmis myymään sielunsakin pienenkin annoksen takia. Se on hyvin riskialtis tilanne koska silloin on arvostelukyky nollassa,on vain saatava,hinnalla millä hyvänsä. Epätoivo ja kauhu ovat huipussaan. Refloissa ollaan heikoilla.

                                                              Temgesicillä terveeksi.

Helpotus

Jo tieto siitä että pian saa huumetta helpottaa mieltä. Jo pelkkä tieto helpottaa. Siihen vielä itse aineet päälle. Se jo kertoo jotain riippuvuden kovuudesta. Kun saa männän pohjaan tulee vaistomainen huokaus helpotuksesta ja taas jaksaa. Oravanpyörä pyörii. Reflat,helpotus,reflat,helpotusta vielä enemmän... Jos on fiksu,säästää pienen siivun seuraavalle aamulle että jaksaa paremmissa voimissa metsästää seuraavia annoksia. En päässyt sängystä ilman piikkiä,aamulle oli jätettävä apua. Sekin tieto toi turvaa kun tiesi että aamulle on vähän helpotusta säästössä.

                                                                Rentoutunut piripää.

Toleranssi

Kun kamaa vetää,toleranssi tottakai kasvaa ja huimaa vauhtia. Sitä ei huomaa kun vasta liian myöhään että kuinka isoja määriä aineita meneekään. Fiksuinta olisi hitaasti tiputtaa toleranssi minimiin,selviää halvemmalla ja pärjääkin. Toleranssi on narkkareiden kirous. Aina vaan enemmän ja enemmän. Kaikkea sekaisin + isot määrät = hengenvaara kokeneellekin käyttäjälle. Toinen paha on kun toleranssi on reflojen aikana laskenut ja sitten ottaakin vanhasta tottumuksesta saman suuruisen annoksen kuin tavallisesti ja tervetuloa överit. Hengenvaarallista peliä. Vaakakupissa on oma henki mutta ei se paljoa paina tällä elämäntyylillä. Ei sitä pahemmin tule ajateltua.

                                                                  Akuuttiin hätään.

Överit

Övereistä yleensä selviää,mutta se tila on kuitenkin hengenvaarallinen. Hengityslama, rytmihäiriöt, nestehukka, sydänkohtaus, oksentelu, krampit ja muut mukavuudet on arvaamattomia. Ei koskaan pitäisi vetää yksin. Övereissä yleensä tarvitsee apua kun on niin heikkona ettei pysty edes liikkumaan ja henki on kyseessä. Sitä vähätellään, mutta kun se iskee, sitä tilaa itse yleensä vähättelee pelon laannuttamiseksi. Se on psyykkistä. Säikähtäähän sitä vähemmästäkin. Sillon kavereiden vastuu korostuu, pitää osata auttaa ja olla ambulanssille rehellinen, muuten ei saa oikeaa apua!

                                         
                                         Paskana katkolla jälleen kerran.. Mielenterveys pettää.

Vajarit

Kun ei saakaan ainetta riittävän olotilan saavuttamiseksi,se vituttaa ja paljon. Kun odottaa kunnon nousuja ja aine onkin miedompaa kuin luulit niin koko tilanne lässähtää. Yritäpä siinä olla sitten tyytyväinen. Ja tämä monesti johtaakin övereihin. Yleinen annostelutapa on "mielummin överit kuin vajarit" ja hutilointia tapahtuu. kiihtyneessä tilanteessa annostelukyky heikkenee ja vitutus voikin muuttua övereiksi. Miten sitten saa tasaiset vedot? Kysyy myyjältä paljon kannattaa ottaa ja noudattaa sitä ohjetta myöskin. Tuossa tilanteessa vain vastuuton kusipää valehtelee aineen vahvuuden. Asioi siis järkevässä seurassa äläkä yliarvioi toleranssiasi.

                            Korvaushoidossa suht kuivilla. Pelastuin pahimmasta,sain mahdollisuuden elää.

Korvaushoito

Pelastus. Kaksipiippuinen juttu. Sitä on kuitenkin edelleen koukussa,saa joka päivä ainetta joka pitää terveenä ja tavoitteena on minimoida muiden aineiden käyttö. Ilman korvaushoitoa en olisi selvinnyt näinkin pitkälle ja onnistunut reippaasti vähentämään. Mutta se sairaalalla juokseminen,seuloissa käynnit,retkahdukset,pelko että kusee hoidon ja päihdetyöntekijöiden käytös. Ne pompottaa ja kiristää,melkeinpä uhkailevat jos seulat ei ole puhtaat. Korvaushoito on aikamoinen pallo jalassa varsinkin kun ei saa kotilääkkeitä syystä tai toisesta. Ja itse ongelma,riippuvuus jää taka-alalle,sitähän on edelleen koukussa kun käyttää korvaushoitolääkkeenä joko suboxonea (olisi edes subutexiä) tai metadonia. Riippuvuus säilyy ja annos (mulla ainakin) nostettiin ihan katton (20mg). Se että ei pärjää ilman on selvä asia. Vielä ei uskalla lopettamista ajatellakaan,mutta loppu taitaa olla lähellä kun niin monet positiiviset seulat on tullu peräjälkeen. Jatkuvaa retkahtelua,se pitäisi hyväksyä koska totaalikieltäytyminen (ainakin minulle) on liian vaikea vaatimus. Hyvä että pari viikkoa voi olla ilman amfetamiinia jolla lääkitsen ADHD:ni. Ja subukin on yhtä tärkeää. Ehkä vielä joskus pystyn olemaan ilman,ajattelen asiaa vakavasti. Jos subusta eroon pääsen,en enää siihen paskaan koske! Subu syrjäytti heroiininkin,riippuvuuskin on kovinta luokkaa. Vittumainen aine. Todellakin.11 kommenttia:

 1. Tosi hyvää lukemista vaik on suht rajua settiä :) terv demoni

  VastaaPoista
 2. Rehellistä settii.

  VastaaPoista
 3. Moi Jenna. Mitä sinulle kuuluu tänä päivänä? T: Pasi

  VastaaPoista
 4. Mites Hulttiotytön eteneminen on sujunut?..ootko pysyny erossa aineista? Olet kaunis ja nuori neitokainen ja elämä on vielä oikeasti edessä..toivottavasti saat taisteltua itsesi eroon huumeiden kurimuksesta! Tsemppiä!

  VastaaPoista
 5. Hoida itsesi kuntoon, askel kerrallaan. Älä tuhlaa ainoata elämääsi tuohon joka tuo vain tuskaa. Elämässä on muutakin, on harrasteita ja joskus jopa rakkautta jos jaksaa etsiä.
  T. entinen samanmoinen.

  VastaaPoista
 6. Onko noi kuvassa näkyvät lääkkeet, Panacodit, opot, pamit ja muut, määrätty sulle vai ootko hommannu ne kadulta? Mikä auttaa parhaiten refloihin?

  VastaaPoista
 7. Moro saisko looraa ku vaihtoehdot aika vähissä

  VastaaPoista
 8. Ei voi muuta sanoo ku tsemii.

  VastaaPoista
 9. Hei!
  Meneekö hampaat samaan kuntoon, kuin korvaushoitoasiakkailla temgesicistä?
  Lääkäri määräsi niitä ja en haluaisi samanlaisia hampaita 🤔

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu varmaankin siitä, kuinka kauan ja kuinka paljon niitä käyttää. En usko, että normaalin kuvun tms hoidossa kävisi huonosti hampaille.

   Poista