maanantai 12. tammikuuta 2015

Tappouhkaus

Mitä vittua sanoit minulle, pikkuämmä? Sinun tulisi tietää, että olin luokkani paras Suomen laivaston rannikkojääkärikoulutuksessa, ja olen ollut mukana lukuisilla salaisilla tehtävillä Al-Qaidaa vastaan sekä nimissäni on yli 300 varmistettua tappoa. Olen koulutettu gorillasodankäyntiin ja olen koko Suomen armeijan paras tarkkuuskiväärimies. Sinä et ole minulle mitään muuta kuin vain yksi kohde lisää. Pyyhin sinut helvettiin maan päältä tarkkuudella, jollaista ei ole ikinä ennen nähty Maan päällä, sano minun vittu sanoneen. Luulet, että voit sanoa tuollaista paskaa minulle internetissä, ja selvitä siitä? Mieti uudestaan, runkkari. Tälläkin hetkellä otan yhteyttä salaiseen vakoojaverkkooni ympäri Suomen ja IP-osoitettasi jäljitetään parasta aikaa, joten sinun on parempi varautua paskamyrskyyn, pieni maan matonen. Myrskyyn, joka lakaisee pois sen säälittävän asian, jota sinä kutsut elämäksesi. Olet vitun kuollut, kakara. Voin olla missä tahansa, milloin tahansa, ja voin tappaa sinut yli seitsemälläsadalla tavalla, ja nekin vain paljain käsineni. En ainoastaan ole laajasti koulutettu aseettomaan taisteluun, mutta käytössäni on koko Suomen laivaston rannikkojääkäreiden arsenaali ja tulen käyttämään sitä sen kokonaisuudessaan, jotta saan pyyhittyä säälittävän perseesi pois tältä maanosalta, sinä pikkupaska. Jos vain olisit tiennyt, mitä ”nokkela” pikku kommenttisi tulisikaan tuomaan niskaasi, olisit pitänyt perkeleen kielesi kurissa. Mutta et pitänyt, et kyennyt ja nyt maksat hinnan, saatanan idiootti. Aion paskoa raivoa ympärillesi ja sinä tulet hukkumaan siihen. Olet vitun kuollut, kakara.


Hah. Sain tällaisen tappouhkauksen ylilauta.org sivustolla. Vastasin vain hänen (ja monien muiden) kiusaamiseen samalla mitalla huumorimielessä ja nyt joku kakara väittää tappaneensa jo 300 ihmistä,on muka suomen paras ampuja ja hän aikoo tappaa minut 700 kertaa :D ÄLY HOI :DDDD Jos joku kerran noin kovasti ottaa nokkiinsa siitä että saa palautetta toiminnastaan (ja on täysi pelle) niin silloin ei ehkä kannattaisi alkaa vittuilemaan. Kuka nyt jaksaisi lähteä suomen laivaston rannikkojääkäreiden koko arsenaali mukanaan tappamaan yhtä viatonta hulttiotyttöä joka vain sanoi tälle suorat sanat ja vielä LÄPÄLLÄ!! Ja asrvatenkin tämä sama tyyppi teki kytille ilmoituksen aseestani yrittäen saada minut ongelmiin. Ei onnistunut tämäkään yritys. En voi varmaksi sanoa kuka ilmoituksen teki eikä sillä ole kyllä väliäkään. Minunhan tässä pitäisi ilmoitus tehdä kun noin uhkaillaan. Jos ei osaa ottaa palautetta vastaan,ei kannattaisi edes vittuilla muille kun ei kerran kestä palautetta. Naurettavaa toimintaa. Ja tästäkin tekstistä lähtee varmasti ylilauta.orgiin suuuuri vittuilu/uhkailukeskustelu :D eikö niillä ole muuta elämää?

19 kommenttia:

 1. On jollakin elämä taas kun jaksaa nähdä noin paljon vaivaa ja tappaakkin vielä joku sen takia kun jotain kommenttia heittää takaisin. Eikä kovin järkevää kielenkäyttöä noin "hyvin koulutelta" sotilaalta. Kyllä luulisi olevan verbaalisesti lahjakkaampi ja mieleltään korrektimpi ettei lähtisi tuommoiseen turhanpäiväiseen. Mutta anyways!

  VastaaPoista
 2. Tuo tappouhkaus on törkeää läppää. Lähes täysin varmasti ei totuuden hiventä.

  VastaaPoista
 3. Hahah, tuo on vain suomennettu versio nettiä pitkään kiertäneestä Navy Seal copypastasta:

  http://knowyourmeme.com/memes/navy-seal-copypasta

  taattua ylilauta-laatua taas vaihteeksi (Y)

  VastaaPoista
 4. Mitä vittua sanoit minulle, pikkuämmä? Sinun tulisi tietää, että olin luokkani paras Suomen laivaston rannikkojääkärikoulutuksessa, ja olen ollut mukana lukuisilla salaisilla tehtävillä Al-Qaidaa vastaan sekä nimissäni on yli 300 varmistettua tappoa. Olen koulutettu gorillasodankäyntiin ja olen koko Suomen armeijan paras tarkkuuskiväärimies. Sinä et ole minulle mitään muuta kuin vain yksi kohde lisää. Pyyhin sinut helvettiin maan päältä tarkkuudella, jollaista ei ole ikinä ennen nähty Maan päällä, sano minun vittu sanoneen. Luulet, että voit sanoa tuollaista paskaa minulle internetissä, ja selvitä siitä? Mieti uudestaan, runkkari. Tälläkin hetkellä otan yhteyttä salaiseen vakoojaverkkooni ympäri Suomen ja IP-osoitettasi jäljitetään parasta aikaa, joten sinun on parempi varautua paskamyrskyyn, pieni maan matonen. Myrskyyn, joka lakaisee pois sen säälittävän asian, jota sinä kutsut elämäksesi. Olet vitun kuollut, kakara. Voin olla missä tahansa, milloin tahansa, ja voin tappaa sinut yli seitsemälläsadalla tavalla, ja nekin vain paljain käsineni. En ainoastaan ole laajasti koulutettu aseettomaan taisteluun, mutta käytössäni on koko Suomen laivaston rannikkojääkäreiden arsenaali ja tulen käyttämään sitä sen kokonaisuudessaan, jotta saan pyyhittyä säälittävän perseesi pois tältä maanosalta, sinä pikkupaska. Jos vain olisit tiennyt, mitä ”nokkela” pikku kommenttisi tulisikaan tuomaan niskaasi, olisit pitänyt perkeleen kielesi kurissa. Mutta et pitänyt, et kyennyt ja nyt maksat hinnan, saatanan idiootti. Aion paskoa raivoa ympärillesi ja sinä tulet hukkumaan siihen. Olet vitun kuollut, kakara.

  VastaaPoista
 5. Oletko ihan tosissasi noin vitun tyhmä, vai esitätkö vain? :DDDDD Olet varmaan ensimmäistä kertaa internetissä.

  VastaaPoista
 6. Ikivanha mukahauska meemi http://knowyourmeme.com/memes/navy-seal-copypasta joka on vain suomennettu. En ottaisi mitään vakavasti kun ylilaudalle menee, siellä on tuhansia käyttäjiä ja sekaan mahtuu lapsista häiriintyneisiin aikuisiin. Suurin osa on vain hakemassa halpoja nauruja siellä.

  VastaaPoista
 7. Tuo on yli 5-vuotta vanha copypaste :D Ei mitään uhkausta ikinä ollutkaan

  VastaaPoista
 8. Jaa-a. Helvetti mikä pelle. Joku Olli-Petteri 13 v katsonut varmaan vähän liikaa toimintaelokuvia ja flipannut pahasti.

  VastaaPoista
 9. niin makoisaa pastaa :D

  VastaaPoista
 10. Äly hoi sinä itse. Kyseinen viesti on jo meemiksi iskostunut trolli. Joku ulkomaalainen pelaaja laittoi joskus hänet voittaneelle toiselle pelaajalle tuollaisen viestin ja se oli niin huvittava, että sitä alettiin jakamaan netissä ja muuttamaan eri muotoihin tuolla tavalla. Ei siis ole mikään tosijuttu vaan meemi samoin kuin Kalle Havumäki-jutut. Älä hyvä ihminen ota kaikkea tosissaan. Jos et tajunnut tuota niin et varmaan ymmärrä sarkasmiakaan? Noi on ns. yleisiä nettivitsejä joita kaikki, varsinkin lautoja selailleet, tietää

  VastaaPoista
 11. Vaikka tuo onkin läppä,Se on samalla myös tappouhkaus ja siitä joutuu vastuuseen. Pitäis teidän kakaroidenkin siellä ylilaudassa oppia tavoille,te ootte kylläkin jo toivottomia,menetettyjä tapauksia.säälittävää. Meillä on myöskin kokemusta siitä miten tämmöset asiat hoidetaan...

  VastaaPoista
 12. Niin, toi sun oma kommenttihan ei vaikuta lainkaan hämärältä... muuten kyl hyvin opettavainen blogi!

  VastaaPoista
 13. ^vinkkasin laittomasta uhkauksesta. Nauti bilepakustasi.

  VastaaPoista
 14. vaihda fontti ni ehkä joku jaksaa lukee

  VastaaPoista
 15. Voitko lopettaa narkomaaneista puhumisen "meinä"? Ei ole mitään vitun "teitä", jotain yhtenäistä porukkaa jota narkomania yhdistää. Puhu omasta elämästäsi ja asioista "minä" muodossa. Tunnen useita narkomaaneja, eikä ketään heistä ole lähellekään yhtä lapsellinen pelle kuin sinä! Jatka ihan omana itsenäsi lääkepakettien pussailua ja leikkipyssyjen esittelyä häviäjä!

  VastaaPoista
 16. Jenna Jenna, älä yleistä kaikkia ylilautalaisia, koska siellä tosiaan on tuhansia käyttäjiä ja ainoastaan muutamat on niitä häiriköiviä kakaroita. Ylilauta on muutenkin niin levoton foorumi, että siellä ei kyllä kovin usein mitään järkevää tule vastaan, ainoastaan niitä halpoja nauruja.

  Lähdet vain mukaan nauramaan, niin siitä tulee enemmän iloa kuin harmia. Joutavat vihjailut ja uhkailut taas on turhaa, tuskin saat syyllisiä kiinni ja mitä jos saisit, kävisit porukalla hakkaamassa jonkun teini-ikäisen kakaran, koska nimitteli? Ei ei... :)

  Pistä hurttihuumori-vaihde päälle ja vastaa samalla mitalla suuttumatta, eiköstä niin? PS:Ilman ylilautaa en olisi löytänyt erikoista blogiasi. T: Lapinleuku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eihän noille voi kun nauraa. En ottanu tätäkään uhkausta todesta,ihmettelen enemmänkin että miks tollasia edes kirjotellaan.

   Poista
 17. vittu sä olet tyhmä akka

  VastaaPoista