perjantai 9. tammikuuta 2015

Monttukeikoista

TääMonttukeikat on pahoja. Sillon on tosi kyseessä. Sieltä joko palataan hyvin,hyvin huonossa kunnossa tai sinne vain katoaa ihminen. Poissa lopullisesti. Kylmää kyytiä. En oo ite koskaan ollu montulla kuin perijä puolella vahtimassa tilannetta ja pelottelemassa ja hakkaamassa. Ne ei oo kivoja tilanteita. Siellä näkee paljon,mutta vähästä voi puhua. Ymmärrätte varmaan. Julmaa on tämä alamaailman meininki. Olkaa normaalit ihmiset onnellisia ettei esim teidän pankkilainoja peritä samoilla keinoilla kuin meillä täällä villissä lännessä. Tälläkin hetkellä Pitäis vähän montuttaa muutamaa tyyppiä jotka ei oo hoitanu asioitaan. Kun vaan kaikki Pitäs kiinni näistä Nii asiat ois hyvin: 1.maksa velkasi 2.ole oikeudenmukainen 3.älä tee ohareita/vedä välistä. Noi asiat vaan tuppaa niin monelta unohtumaan,mikä on ikävää. Mut kyllä ne vielä oppii. Joko puolikuollerks kidutettuna tai nappi otassa. Sitä saa mitä tilaa.

5 kommenttia:

 1. Oisko mitenkään mahdollista, että vaihtaisit blogin fontin? :) Nykyinen on tosi koukeroinen/epätasainen eli vaikee lukee!

  VastaaPoista
 2. vihdoinkin helpompilukuinen fontti, jes!

  VastaaPoista
 3. Tiiäkkö, et sää taida olla läheskään niin koukussa yhteenkään aineeseen kuin tohon elämäntapaan. Sä hingut sitä jännitystä ja "monttukeikkojas". Se sun juttu taitaa olla. Et kestä sitä, miten elämää eletään ilman monttukeikkoja. Siinä sun heikkous on; siinä maailmassa sä et pärjää. Et osaa etkä vissiin edes halua opetella.

  VastaaPoista
 4. olet kyllä nyt ihan hakoteillä. miksi mä olisin koukussa toisten satuttamiseen? Kyllä ne huumeet ohjaa mun jokaista toimintoa. huumeiden saannin takia olenkin joutunut noille ikäville keikoille.minua liikuttaa vain huumeet,ei muut ihmiset tai väkivalta,sitä olen nähnyt ihan liikaa elämässäni!

  VastaaPoista
 5. En usko että ylläoleva anonyymi tarkoitti tuota. Kyse on siitä ettet osaa saatika halua elää normaalia elämää ilman tuota jännitystä mitä huumeet elämään tuo.

  VastaaPoista