Blogi-Info

Mistä Blogi kertoo?
Narkomaanin elämästä hyvin henkilökohtaisesta näkökulmasta katsottuna. Kirjoittaja on huumeiden suurkuluttaja, joka yrittää päästä eroon aineista, rikoksista ja koko alamaailman kulttuurista. Ja onnistuukin siinä! Teksteistä avautuu huumemaailman julmuus ja raakuus, sairas kulttuuri, riippuvuuden voimakkuus, totaalinen elämän kaaos jota on vaikea hallita,riippuvuuksien hallitsema elämän ristiriitaisuus ja ihmisen heikkous riippuvuuden edessä. Kuinka liinat kiinni kohti kuolemaa meininki, huumeiden petoillisuus ja alamaailman elintavat muuttavat ja kovettavat ihmistä. Ja miten vaikeaa muutoksen tekeminen on, mutta ei silti mahdotonta. Blogi on yhden ihmisen kasvutarina, josta ajan myötä alkaa näkyä massiivinen muutos narkkarista taiteilijaksi.

Mitä blogi opettaa?
Miten tyhmä ja heikko riippuvainen ihminen voikaan olla. Silti jostain kumpuaa voima taistella vastaan. Kuinka suppeaa elämä on kun on koukussa aineisiin. Kuinka huumeidenkäyttäjät leimataan,tuomitaan ja heitetään yhteiskunnan ulkopuolelle. Miten Suomessakin vallitsee "nistivainot" eikä narkomaaneja edes haluta ymmärtää. Blogi paljastaa päihteiden käyttäjän elämää ja ajatusmaailmaa, taistelua kuolemaa ja riippuvuutta vastaan joka hetki. Blogissa tulee esiin myös alamaailman kulttuuri josta on leikki kaukana. Kuinka naurettavaa ja surullista narkomaanin arki on. Miten ihmismieli kestää ja kuinka se romutetaan täysin ja vieläpä omalla toiminnallaan. Ja kuinka syvältä voikaan ihminen nousta.

Teksteistä
Teksteissä näkyy huumeiden vallan,hyväksikäytön,riippuvuuksien,väkivallan jne turmeleman ihmisen rehellistä avautumista,ajoittain jopa inharealistista, mustaa huumoria sisältävää tekstiä elämästä josta on vaikea avautua, halu herättää ymmärrystä ja keskustelua aiheesta joka on aika tabu. Blogi on kirjoitettu kipeän henkilökohtaisesti ja itsensä julki tuomana, mitä ei monikaan uskaltaisi tehdä. Tekstit säväyttävät tavalla tai toisella. Joko niistä pidetään tai niitä vihataan. Sama se, kunhan niitä luetaan ja ymmärrys lisääntyy.

Kirjoittajasta
 Vuonna 1989 syntynyt, herkkä ja vahva nainen joka on käyttänyt päihteitä 11-vuotiaasta, joutunut fyysisen,psyykkisen ja seksuaalisen väkivallan kohteeksi, ollut koulukiusattu, kiertänyt laitoksia, nähnyt paljon kuolemaa ja elää monille turvatussa ympäristössä kasvaneille täysin käsittämättömässä maailmassa, jota on vaikea ymmärtää. Ei ole mikään heikko heittiö, säilyttänyt sielunsa kauneuden kaikesta huolimatta. Hyvin usein väärin ymmärretty ihminen joka ei jätä kylmäksi.

Miksi seurata blogia?
Kirjoittaja taistelee riippuvuuttaan vastaan ja etenee pienin askelin kohti parempaa. Välillä toivo on menetetty, mutta taistelu jatkuu ja elämä yllättää. Nähtäväksi jää onko blogilla onnellinen loppu.

Blogin tarkoitus?
Kertoa ihmisille huumehelvetissä elämisestä ja saada ihmiset ajattelemaan narkomaanejakin ihmisinä ja ymmärtämään heitäkin. Aiheuttaa keskustelua, herättää ajatuksia, toivoa kommenteja ja antaa ymmärtää sairasta mieltä. Halu näyttää että maanpäällisestä helvetistä voi nousta, tosin ei helposti. Tahtojen taistelua huumepirua vastaan. Antaa lukijalle tietoa näinkin ikävistä asioista ja toimia varoittavana esimerkkinä. Ja olla myös tuomassa toivoa siitä, että pahimmistakin vaikeuksista voi selvitä!

EI SUOSITELLA KENELLEKÄÄN TÄLLAISTA ELÄMÄÄ!

7 kommenttia:

 1. Missäain kaikkialla olet elämäsi aikana asunut? Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän siellä täällä ympäri suomea.. Olen lähtöisin täältä savosta, mut oon asunu pohjanmaalla, etelä suomessa, keski suomessa ja nyt täällä savossa. Tää paska kaupunki on mun koti vaikka paska mesta onkin. Silti mä haluan asua täällä. Pohjanmaalla meni TODELLA huonosti, siinä lähti henkiä ja kaikkee muutakin huumepaskaa. Onneks nyt on parempi meininki mun elämässä.

   Poista
 2. Et sattumoisesti varkaudessa lapsuudessa?:)

  VastaaPoista
 3. Laitoin sulle viestin fb. Jos ei heti näy niin mennyt varmaan muut kansioon..jos vietit aikaa savonmäessä niin muistelen leikkineeni sinun ja muiden kanssa aina hopenuolta pihamailla : D

  VastaaPoista
 4. https://unohdetutlapset.blogspot.com/?m=1

  Aloitin kirjoittamaan samasta aihepiiristä kun sinä
  https://unohdetutlapset.blogspot.com/?m=1

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä sulle! Itse menetin alkuvuodesta kuolemalle 26-vuotiaan poikani

  VastaaPoista