torstai 26. helmikuuta 2015

Ex-mieheni murha

Vuonna 2008 eräs ex-mieheni murhattiin. Se oli yksi suomen raaimmista murhista. Tekijät olivat meidän (minun ja uhrin) ystäviä. En tiedä miksi tämä tapahtui. He vain olivat vieneet exäni jollekin kämpälle ja alkaneet hakata häntä kaikella mahdollisella mitä käsiinsä saivat (kattilat, imurinputket, harjanvarret, puukot...) ja he silpoivat exääni pahasti. Leikkasivat mm. kyrvän irti ja tunkivat sen hänen suuhunsa. Mahasta revittiin sisukset ulos, silmät puhkaistiin koska heitä ärsytti kun ne olivat auki... Sairas väkivalta jatkui ja jatkui pitkään. Hänet siis kidutettiin kuoliaaksi. Luin molempien tekijöiden mielentilatutkimukset. Se oli kamalaa luettavaa. he menivät teon jälkeen ulos nukkumaan, toinen lähti jonnekin, toinen meni roskikseen. Exäni virui vessassa silvottuna. Seuraavana päivänä he sitten menivät itse poliisilaitokselle ja heidät tietty otettiin kiinni. Molemmat saivat EK:n (elinkautinen) ja istuvat sitä vieläkin. Kun sain kuulla murhasta, romahdin. Jouduin jälleen psykiatriselle ja tämän uhrin velikin oli siellä. Oltiin sitten toistemme tukena siellä ja käytiin asiaa läpi. Teolle ei löytynyt mitään järkevää motiivia. Ne vaan teki sen sekopäissään. Toinen tekijä oli myös minun ex-mies. Miten olen voinut olla sellaisen ihmisen kanssa? Miksi näin edes piti käydä? Isäni ei pitänyt uhrista yhtään, mutta sanoi ettei hänen noin julmasti olisi tarvinnut kuolla. Tämä teksti on vielä kirjoitettu kaunistellusti, en halua kertoa pahimpia yksityiskohtia. En voi käsittää miten ystävät tappaa toisiaan. Ja vielä ilman syytä. Ja noin julmasti. Sairasta. Lepää rauhassa, ex-mieheni.

13 kommenttia:

 1. Tollee nopeella googlettelulla saa kyllä selville, että tommonen juttu on tapahtunu 2006......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi se olla sillonkin tapahtunu, mulla on nää vuodet ollu aika hukassa.

   Poista
 2. On laadukkaat puliukot ollut exsänä ei voi muuta sanoa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdyn edelliseen tapaukset tuntien
   Kerro koulu uhkauksista mitä teitte blogissa.

   Poista
  2. hahaa, tiedät siis siitä hölmöilystäni :D Voin kirjottaa miten se koulu-uhkaus meni.

   Poista
 3. Järkyttävää :/

  VastaaPoista
 4. Oliko tuossa murhassa mukana myös nainen? Vai lieneekö eri tapaus?
  Kysyy kauan sitten Pmäellä asunut.

  P.S. Olet todella rohkea ja hieno nuori nainen. Tsemppiä edelleen.

  VastaaPoista
 5. Minua vähän ihmetytti tuo mielentilatutkimusten lukeminen. Ei kai niitä uhrin eksälle anneta luettavaksi? Salassapidettäviä asiakirjoja.

  VastaaPoista
 6. Onko nää jo vapaana?

  VastaaPoista
 7. Yli 13 vuoden avioliiton aikana en voinut synnyttää, minulla on keskenmeno, vaikka tulisin raskaaksi, kaikki lääkärit eivät voineet auttaa minua, kunnes siskoni ohjasi minut tohtori DAWNin luo, joka auttoi minua ja tulin raskaaksi ja nyt sinulla on kaunis tyttövauva,
  Hän auttaa myös monia ystäviäni, jotka ohjasin hänelle, tohtori DAWN on siunaus jokaiselle, joka ottaa häneen yhteyttä,
  *Jos haluat tulla raskaaksi.
  *Jos haluat lopettaa keskenmenon.
  *Jos haluat saada takaisin rakastajasi.
  *Jos haluat miehesi/vaimosi takaisin.
  *Jos haluat saada takaisin varastetun omaisuutesi tai rahasi.
  *Jos haluat hoitaa minkä tahansa sairauden,
  Ota häneen yhteyttä WhatsAppissa: +2349046229159

  VastaaPoista