tiistai 20. tammikuuta 2015

Miksi näin?

Miksi aloin käyttämään? Koska päätin että minusta tulee narkomaani. Ehei. Päätin kyllä että kokeilen, mutta en todellakaan päättänyt jääväni riippuvaiseksi. Tuskin kukaan on päättänyt että "isona musta tulee huumeriippuvainen". Moni luulee että käyttäjä on päättänyt alkaa käyttämään, mutta ei Se ole niin. Siihen noidankehään vaan ajautuu pikkuhiljaa huomaamatta. Miks kukaan tekis päätöksen tulla riippuvaiseksi? Ei kukaan sellaista halua. Järjetöntähän narkkaaminen on, mutta niin on myös järjetön ihmisten päätelmät käyttäjistä. Ja ennakkoasenteet. Narkkaritkin on erilaisia persoonia. On tyhmää leimata toinen riippuvuuden takia. Järki käteen ja yrittäkää ymmärtää jos teistä on sellaiseen.

2 kommenttia:

 1. Itse nuorempana romantisoin huumeidenkäyttöä ja voi sitä ihanuutta kun niitä pääsi kokeilemaan ekan kerran! Pitkään oli vain viihdekäuttöä, mutta nykyään jotain ihan muuta... Vitun opiaatit.
  -V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän Se on että ei Se onni kauaa kestä. Sen vaan tajuaa aivan liian myöhään! Ikävää että olet samassa tilanteessa :( tsemppiä!

   Poista