maanantai 12. tammikuuta 2015

Katkolle vai jatkoille?

Kävin subusulatuksessa ja ne ottivat katko asian taas esiin. Nyt ne kiristää että korvaushoito loppuu jos en mene katkolle. En haluis lähtee kun olen vasta mennyt kihloihin ja elämä hymyilee. Toisaalta katko tekis hyvää. Mulla on perjantaihin asti aikaa miettiä mitä teen. Eihän siinä mitään menettäis,tulee vaan ikävä miestäni. Ei Se katko kestäisi kuin pari viikkoa. Ehkäpä mä lähden,onhan sekin taas yksi kokemus lisää ja korvaushoito ei loppuis. Pitää nyt miettiä tarkasti. Mitä mieltä te lukijat olette? Antakaa hyviä neuvoja koska olen sen tarpeessa.

14 kommenttia:

 1. Mee ehdottomasti katkolle. Kyllä se mies sua tulee kattoo!!! Tai sitte meette yhessä(jos sekin narkkaa)!

  VastaaPoista
 2. Mulla ei ole kokemusta katkosta, mutta ehkä se pari viikkoa erossa kumppanista on kärsimisen arvoista, jos siitä on sulle apua. Muuten, mun mielestä sun kannattaa suunnata piirustusharrastukseen mahdollisimman paljon aikaa ja energiaa, koska olet piirtämisessä selkeästi hyvä ja sitä osaamista kannattaa hyödyntää.

  VastaaPoista
 3. Järki käteen! Eikö se oo itsestäänselvää että menet katkolle, jos haluut et sun xonehoito jatkuu? Ethän sä voi vetää kamaa ja olettaa et voit olla khoidos samaan aikaan..Se on joko/tai.. Voithan sä metkulle mennä, jos haluut jatkaa sekoilua ja kamanvetoo, mut sitä sä et varmaan halua... Kannattaa miettiä mihin suuntaan sitä haluaa oman elämänsä menevän, kaikki ei pääse khoitoon vaikka olis edellytykset siihen ja monet vaihtais paikkaa sun kanssa.. Eiköhän se mies odota sua sen 2 viikkoo, kun kerta ootte kihloihin menny. Jokatapauksessa toivon onnea ja menestystä sulle!

  VastaaPoista
 4. Katkolle! Ei siitä mitään haittaakaan varmaan ole.
  Ps. Älä jooko vedä sitä piripaskaa. Tai harkitse ainakin taukoa/lopettamista. Ikinä mitään hyvää seurannu siitä. Kilahtelen nykyään koko ajan. Ja tiedät että ei siitä enää loppujen lopuks saa kauheasti hyvää oloa irti.

  VastaaPoista
 5. Katko maksaa meille työssäkäyville sen parisataa/vrk. Miksi mennä sinne, jos ei kiinnosta? Paska kunta, jos uhkaa kprvaushoidon päättymisellä. Haittoja vähentävä on lakisääteistä. Mee katkolle, jos joskus oikeasti haluat huilia.

  VastaaPoista
 6. Mitä miettimistä tuossa on? Katkolle, jos haluat pysyä edes joten kuten kiinni jossakin. Tiedät sen itsekin. Korvaushoidon menettäminen on sama kuin ajautua takaisin pisteeseen a narkkarina. Pelkkää vetämistä ja siinä menisi siipankin korvaushoito pian kankkulan kaivoon, jonka jälkeen ootte rapanitkapariskunta ilman korvaushoitoa. Mene sinne Katkolle vaikka rakkaudesta mieheesi. Se on teille molemmille elinehto.

  VastaaPoista
 7. Mitä miettimistä tuossa on? Jos et mene katkolle, menetät korvaushoidon. Mitä se tarkoittaa sulle, entä miehellesi? Niinpä, siinä käy niin, että tuota rataa teillä ei ole kummallakaan kohta korvaushoitoa, koska jos toinen sen menettää, alkaa juhlinta, jota toinen toipuva ei kestä katsella. Pian olette molemmat täysin paskassa pisteessä. Menet totta kai katkolle, jos yhtään välität itsestäsi ja miehestäsi. Ainut syy olla menemättä on se, että ilman korvaushoitoa voi vetää rauhassa. Jos se kiinnostaa eniten, älä sitten mene katkolle vaan ala vetää kaksin käsin.

  VastaaPoista
 8. Mitä miettimistä tuossa on? Katkolle, jos haluat pysyä edes joten kuten kiinni jossakin. Tiedät sen itsekin. Korvaushoidon menettäminen on sama kuin ajautua takaisin pisteeseen a narkkarina. Pelkkää vetämistä ja siinä menisi siipankin korvaushoito pian kankkulan kaivoon, jonka jälkeen ootte rapanitkapariskunta ilman korvaushoitoa. Mene sinne Katkolle vaikka rakkaudesta mieheesi. Se on teille molemmille elinehto.

  VastaaPoista
 9. Jos haluat kuiville.ni ei muutaku katkasuun, jos taas haluut jatkaa vireenin vetoo ni mita sillon suotta katkasuun menee... Kakspiippunen juddu!

  VastaaPoista
 10. Ooo! Kerrotko kihlautumisesta vähän enemmänkin? :) onnea!

  VastaaPoista
 11. Oletko miettinyt oikeasti selvää elämää? Olen itsekin narkkari myönän sen jotta et tulkitse tätä provona "paremilta" ihmisiltä. Itse yritin päästä katkolle vastaus -"narkkaa 3kk testeissä käyden katsotaan sitten uudestaan". Kysytiin haluanko korvaus hoitoon vastasin en koska minusta se on itselleen valehtelemista. Vain roinan maksaja vaihtuu itsestä yhteiskuntalle. Jos oikeasti haluat viettää selvää elämää tai elämää korvaushoidossa "selvänä" elä lupaa itselesi eläkä muille että nyt alko loppu elämän selvä jakso. Laita tavoteeksi että olen tämän päin selvin päin. Liian kovat lupaukset johtavat liian koviin pettymyksiin jos retkahtaa. itse olin useaman vuoden selvin päin jos sattunaista kaljan juontia ei lasketa. Noh kerran sit retkahdin ja pettymykset olivat niin suuret että en pystynyt niitä käsitelemään josta alko uusi putki. Pettymykset kyllä kuuluvat elämään ja niiten kanssa on oppitava elämään. Mutta ennen kun on henkisesti valmis isoihin pettymyksiin kanattaa vältää niitä jos vain mahdolista. tämä on minun mielipide. Ja jos mietit "kanataako" katko mielestäni et sisimäisiessäsi ole vielä valmis selvään elämään koska halu ei ole niin suuri. Jos haluat selvää elämää jossa eivät dominoi Huumeet,väkivältä,rikokset,epäterveet seksuaaliset toiminat (sairaat pervesiot,väkisinmakaamiset+muut seksuaaliset rikokset) niin jos päädyt menemään katkolle mene sillä mielin että nyt se myös loppu. lupaa itsellesi että olet päivä kerrallaan selvin päin ja etsi ystäv'/kaveri/ammatilainen kelle voit soittaa/nähdä/yms jos tuntuu että nyt retkahtaa ja vältä tilanteita joissa normaalisti olet tottunut käyttämään aineita. Anteeksi saarna ja jeesustelu mutta toivon että näistä sanoista jäisi sisääsi jotakin miettimisen aiheita/aihe josta sinulle voisi olla apua kun samutat helvetin omalta kohdaltasi ja pääset elämään elämää joka on elämän arvoista. Rakkautta,pienistä asioista iloitseminen,luottamus, onnistumisen tunne ja myös pettymykset, suru, vastoin käymiset ne asiat jotka tekevät elämästä elämisen arvoisen. Voimia sinulle elämään ja päivitä näitä mahdolisiman usein sekin voi olla sinulle yksi pieni osa sitä taistelua mitä käyt "kama maailman" voitamisessa.

  VastaaPoista
 12. Kyllä mä katkolle lähden. Kiitos kun puhutte mulle järkeä! En halua menettää korvaushoitoani ja haluan yrittää elämää ilman aineita.

  VastaaPoista
 13. Ei mitään kiitämistä. Apua pitää antaa jjos pystyy vähänkin minusta koska se pieni apu voi toiselle olla isokin apu ja joskus voi sitä tarvita itse kukin. Mitä luin taitaa katko olla takana päin ? Toivotavasti siitä oli/on apua ollu. Itselle oli toi 3kk juttu vähän omituinen kun kuitenkin cola ratti (x2) ,törky h yms mitkä varmaan ois jo riittäny todentaa avun tarpeen mutta ei. Päivä kerrallaan eteen päin niin hyvä tulee ;) onneks sulla on nyt hyvän olonen mies joka varmasti tukee huonoina aikoina. Toivotavasti näistä mun jorinoista on ollu ees pien apu tai pysäyttäny miettimään asioita. Oot kuitenkin sen ikänen että ei oo peli pelattu, nätti, taiteelinen, selvin päin vaikutat ainakin fiksulta ja mukavan oloselta naiselta jolla on vielä maholisuuksia kouluun yms mihinkä itseäsi kiinostaa mennä. Ja muista arvostaa itseäsi joka pv. Kaikki olemme saman arvoisia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu katko on takana. Ei siitä hirveesti apua ollut mut olen nyt saanut elämääni parempaan kuntoon. Ja apua on sinustakin ollut. kiitti tsemppaamisesta :) Peli ei oo vielä pelattu, onneks oon saanut elämääni kohti parempaa. Ja on hienoa että pidät meitä kaikkia saman arvoisina.

   Poista