perjantai 16. tammikuuta 2015

Hulttiotyttö goes to the katko

Moniin. Päätös on tehty. Mä lähden keskiviikkona katkolle ja aion hoitaa itteni kuntoon. Ehkä tästä vielä selvitään. Ikäväähän Se on joutua rakkaastaan eroon,mut ei Se ole kun pari viikkoo,Se menee nopeesti. Toivottavasti asiat lähtis parempaan suuntaan. Yritän kaikkeni. Ja onneks mieheni odottaa mua. Tuntuu et asiat vois lähteekin menee paremmin. Mitä ottasin mukaan katkolle? Mitä tekisin siellä ajan kuluksi? Ainakin virkkaan ja piirrän. Onko teillä lukijoilla ideoita et mitä voisin tehdä siellä? Lähden sillä asenteella et nyt ei pelleillä.

10 kommenttia:

 1. Moi. Ota mukaasi luettavaa, sarjakuva-albumeita, kirjoja (Mielensäpahoittaja on leppoisaa ja helppoa luettavaa) ja katso netistä valmiiksi ideoita virkkaamiseen. Saatko ottaa omaa läppäriä mukaan? Voisit ehkä katsella sitä kautta dvd-leffoja? Tsemppaan sua täältä käsin, paljon voimia ja energiaa!
  T.Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Hyviä vinkkejä :) on mukavampi lähteä kun tietää että joku on hengessä mukana.

   Poista
 2. ...ja sitten aiot juhlia katkolle lähtöä? Tee palvelus meille lukijoille, jotka toivois sulle hyvempää oloa vähemmillä päihteillä, jätä tänä viikonloppuna juhlinta väliin. Rauhoita vähän itseäsi olemaan ihan vaan rauhassa.

  No joo. Et varmaan pysty siihen. Mutta olisipa huikaisevaa, kun pystyisit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En aio juhlia lähtöäni. Pakkaan kaikessa rauhassa ja jännitän. Yksinkertasesti en vaan jaksa/halua juhlia lähtöäni. Parempi ottaa kaikessa rauhassa.

   Poista
 3. ota vihko ja kynä mukaan, sulta tulee usein tosi hyvin kirjoitettua tekstiä, varmasti siellä ollessasi saisit myös kirjoittamalla kulutettua aikaa!

  VastaaPoista
 4. Hyvä Jenna! Hurjasti tsemppiä! Mä uskon suhun :)

  VastaaPoista
 5. Eiköhän ikävän kestä kun mietit vaikkapa näin: 2 viikkoa hoidossa, tai vaikka 2 kk ei ole pitkä aika suhteutettuna siihen miten pitkä yhteinen elämä sulla on miehesi kanssa edessä ilman aineita. Voit leikkiä ajatuksella millainen elämä on edessä ilman huumeita jne. Sellaista pientä kivaa unelmointia! :) Muistaa vaan ettei se pelkkä katkohoito pelkästään riitä, antaa ymmärtääkseni todella hyvän kimmokkeen miettiä mitä oikeasti haluaa tehdä ja olla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu,eihän Se pitkä aika ole. Jännittää. Ja onneks mieheni odottaa minua ja siellä saa pitää puhelintakin! Mahtavan oloinen mesta. Pystyn siis bloggaamaan siellä ollessakin :) itse asiassa aika kivaa lähtee,vaihtelua ja toivottavasti saisin vielä lisää voimia tähän taisteluun.

   Poista
 6. Juu eipä se katko yksin ketään raittiiksi tee. Pitää tehdä tosi paljon töitä raittiuden eteen eikä se motivaatio voi lähtee muista ku itestä. Mut se on oikeesti mahdollista onnistua, nimim. toista vuotta putsina. Tsemppiä Jenna, elämällä on paljon annettavaa. Mä en usko et sä haluut viel 4-kybäsenä (jos tota menoo siis vaan elät sinne asti) miettii mistä saa seuraavat töötit ja pyörii samojen "sankareitten" kanssa. Jotain itsekunnioitusta pitää olla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Yritän lopettaa, en turhaan katkolle lähde. Toivottavasti onnistun.

   Poista