lauantai 10. lokakuuta 2015

Kiinnostaako huumeet?

Haluatko sinäkin kokea huumeiden tuoman nautinnon? Haluatko antaa itsesi ja elämäsi huumeille? Houkuttaako hallusinaatiot? Haluatko vaarantaa henkesi?


Jos vastasit yhteenkään kysymykseen kyllä, niin mieti myös mihin ryhdyt! Oletko valmis...

1. ..Ottamaan ainetta mistä et tiedä edes mitä se TODELLA on?
2. ..Maksamaan sikamaisen hinnan?
3. ..Kestämään ikävät olot kun vaikutus lakkaa?
4. ..Ottamaan riskin että aine on tappavaa?
5. ..Luottamaan diilereihin ja käyttäjiin?
6. ..Myymään kamahimoissa omaisuutesi?
7. ..Ostamaan velaksi vaarallisilta ihmisiltä?
8. ..Tekemään rikoksia että saa aineita?
9. ..Joutua huoraamaan että saa kamaa?
10. ..Pettämään läheisesi?
11. ..Jäämään yksin kun läheiset joutuvat ottamaan välimatkaa takiasi?
12. ..Myllertämään velkahelvetissä joka suuntaan?
13. ..Tulemaan hakatuksi (jopa tapetuksi) kun et pystykään maksamaan velkoja?
14. ..Joutua tekemisiin myös virkavallan kanssa?
15. ..Pitämään suusi kiinni asioista kun olet pidätettynä?
16. ..Kestämään kuolemantuomion JOS vasikoit?
17. ..Vankilakierteeseen?
18. ..Itsemurhaan?
19. ..Vierotusoireisiin?
20. ..Kaveriesi kuolemiin?
21. ..Todellisuuden vääristymiseen?
22. ..Paeta todellisuutta?
23. ..Menettää kaiken mikä oli joskus hyvää?
24. ..Kuolla huumeisiin?
25. ..Kestää vierotusoireet?
26. ..Yrittää kuiville useita kertoja siinä onnistumatta?
27. ..Saamaan narkkarin leiman ja vihat niskaasi?
28. ..Pääsemään eroon siitä helvetistä?
29. ..Voittamaan aineet lopullisesti?
30. ..Jättämään traumat huumehelvetistä taaksesi ja YRITTÄÄ jatkaa elämää?

Jos haluat tehdä elämästäsi helvettiä, käytä huumeita!!!

14 kommenttia:

 1. Loistavan realistinen kirjoitus, susta on Jenna paljon hyötyä kun jaksat raapustella näitä tekstejä! Ootko muuten ajatellu et tekisit auttamistyötä vieläkin enemmän, esim. SPR ois varmaan kiinnostunut tommosesta fiksusta ja oikeesti elämää nähneestä ihmisestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Oishan tuo mukava päästä auttamaan kohtalotovereita.

   Poista
 2. Voisi lisätä listalle: " Oletko valmis, että muut käyttäjät tai diilerit käyttää sinua seksuaalisesti ja monin muin tavoin hyväkseen ja pakottaa sinua rikoksiin vasten tahtoasi, koska olet velkaa?" " Oletko valmis ottamaan riskin, ettet koskaan onnistu vieroittautumisessa, elämäsi voi olla silkkaa kärsimystä ja kuolet huumeisiin, sairastut vakavasti tai teet itsemurhan, jos et pääsekään niistä irti?" "Oletko valmis ottamaan riskin, että kamaharhoissasi tapat jonkun toisen ihmisen tai että joku muu huumeharhojensa vuoksi vahingoittaa sinua vakavasti?" "Oletko valmis luopumaan itsemääräämisoikeudestasi? Päätätkö elämästäsi ja kuljetatko sitä itse vai oletko riippuvuuden armoilla?"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Listaa voi jatkaa loputtomiin! Päätin listata vaan 30 asiaa mitä mieleen tuli. Nääkin mitä laitoit on liian tuttuja juttuja. Voimia!

   Poista
 3. Mitä kaikkea olet joutunut tekemään saadaksesi kamaa? Millaisia ovat olleet pahimmat viekkarit? Oletko koskaan joutunut myymään itseäsi? :-(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkea, kaikkea todella paskaa. Pahimmat reflat on ollu sanoinkuvaamattoman hirveitä kokemuksia. Sillon todella toivoo kuolevansa kun kroppa ja mielenterveys pettää eikä mistään löydy apua. Sitä vaan makaa sängyssä, oksentaa ja paskoo alleen, vapisee, joka paikaan koskee, välillä menee taju, ne kivut on HIRVEÄT! Ja kun pääkoppakin pettää.. Kuuluu ääniä ja näkee pikku-ukkoja.. ym kivaa. Totaalinen hajoaminen jota on vaikee kuvailla. Sillon vaan toivoo että kuolis.

   Poista
 4. Ei kommentti tähän tekstiin. Tuli vaan mieleen blogia yleisesti ottaen luettuani.

  Respect! Jos avaa pandoran lippaan on aika vaikea palata aikaan sitä ennen. Luultavasti mahdotonta. Mutta sopeutua tähän maailmaan, voi, ainakin osin.
  ”Annoin pikkusormen, se vei koko käden” sopii hyvin siihen kun näkee, kokee ja tuntee ihmisaistumuksien ulkopuolelle. -Laajenee- lienee yksi ilmaisu, -tietoisuus muuttuu-, toinen. Huumeet on väline tehdä se hyppy. Muitakin on. Vähemmän haitallisia, ilman aineita. Luomu matkailua, sanoisin. Suosin niitä. Tuskin siihen vielä ollaan valmiita yleisesti ottaen. Jos ihminen kokee ja aistii enemmän kuin muut se on vieläkin pöpi tai huumeissa. Ei ummarra.
  Mieli on laatikko. Suurin osa ihmisistä haluaa kokea ja uskoa vain sen mitä näkee, voi koskettaa, haistaa tai lukea netistä. Se vain on totta, muuta ei ole. Kärjistetysti on kahdenlaisia ihmisiä. Niitä jotka uskaltautuu mielen ulkopuolelle ja tavan tallaajat. Tiede seuraa aina ensimmäisiä. Yhden ihmisen tietoisuuden hyppäys on usein ollut sadan vuoden päästä massatietoisuudelle todistettu aineisto. Jossain historian vaiheessa bakteerit ja virukset oli siis scifiä. Paljon on vielä scifiä tieteelle opittavana. Kaikki olevaiset tasot ja niitähän riittää :) Kaikkea hyvää ja iso hali!

  VastaaPoista
 5. Kokeilin vähän aikaan sitten piriä ja tuntuu jo nyt että jäin jollain tavalla "koukkuun" miten pääsisi eroon heti aluksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koita olla ottamatta lisää. Hyvä että tiedostat ton että se meinaa viedä jo mukanaan. Sun ei pidä antaa sille valtaa. Jos oot vasta kokeilu asteella, sun on helpompi päästä siitä eroon kun ei oo vielä fyysistä koukkua. Sillon se vasta vaikeeta onkin kun reflat tulee. Se pitää olla mielessä ettei aineet todellakaan auta mitään loppupelissä. Tuskin haluat elämästäs helvettiä hetkellisen hyvän olon tunteen takia. Kannattaa miettiä mihin kaikkeen voi joutua jos antaa sen jatkua. Se nimittäin vaan pahenee, ainekin menettää tehonsa aika nopeesti. Paljon voimia sulle! Pysy vahvana äläkä anna periks. Vaikka miten himottas, kieltäydy vielä kun voit.

   Poista
 6. Hei, Jenna ja kiitoksia mielenkiintoisesta blogistasi. Tämä teksti on hyvä muuten, mutta minun mielestäni kuvituskuvia ei ollut kovin hyvä, koska siinä oli kannabis yhdistetty koviin huumeisiin. Kannabishan ei kovin realistisesti sovi noihin listattuihin asioihin. (Olkoonkin että on "huume", koska on laiton). :)

  VastaaPoista
 7. Typerää ja musta-valkoista puhua huumeista yleistäen. Kaikki päihteet ovat erilaisia eikä niitä voi todellakaan niputtaa samaan kategoriaan. Päihteiden laillinen status ei perustu millään muotoa järkeen tai mihinkään loogisuuteen nykypäivänä, vaan perinteisiin ja tottumuksiin sekä poliitikkojen omien etujen tavoitteluun. (Kts. Sota huumeita vastaan.) Voin veikata että hulttiotytölle,kuten muille päihdeongelmaisille, eniten ongelmia ovat aiheuttaneet lääkeyhtiöiden myrkyt kuten opiaatit, benzot, alkoholi ja amfetamiini joka sekin lääketeollisuudesta lähtenyt. Näillä kun on helpoin turruttaa päänsä. Myöskin lähes jokainen päihde on turvallinen jos sitä osaa käyttää oikein. Mukaanlukien nuo äsken mainitsemani. Se ei vaan aina näytä olevan niin helppoa ihmisille. Kannabis, psykedeelit ja mm. Mdma äärimmäisen turvallisia oikein käytettynä ja tämän voi jokainen mennä itse toteamaan tieteellisistä artikkeleista näin internetin ihme aikana. Toivon todella että punnitsisit eri päihteiden oikeita haittoja ja pidät homman aitona etkä syytä kaikkia päihteitä kaikista ongelmistasi. Ymmärrän että tämä on hankalaa koska juuri tätä ihmiset ja yhteiskunta haluavat kuulla. Ainoa arvo kokemuksillasi on kuitenkin vain jos kerrot asiat kuten ne on etkä mene tähän yhteiskunnan toivomaan helppoon muottiin, jossa ennen sinulla meni huonosti koska pahat huumeet, mutta nykyään parannuit näistä saatanallisista aineista. Asia kun ei kuitenkaan ole loppupeleissä näin yksinkertainen ja yleistettävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on, kuten sanoit. Ei se, mitä sä vedät, vaan se, MITEN sä vedät. Aineesta kuin aineesta saa paskaa aikaan, kun sitä käyttää väärin. Oikein käytettynä monesta "huumeesta" olisi ja on apua monelle lääkinnällisessä merkityksessä. Esim. meikäläisellä ADHD-lääkitys oikein käytettynä ratkaisi mun huumeongelman. Kun sain Elvanset, ei oo enää ollu tarvetta vetää päätä sekaisin.

   Poista