lauantai 18. huhtikuuta 2015

Tulevaisuuden haaveeni

Kun ajattelee tulevaisuutta tulee välillä aika epätoivoinen olo. Mut on mulla haaveitakin. Mä haluan mennä mieheni kanssa kesällä naimisiin ja pitää pienet ja kauniit kirkkohäät. Mun häämekko ei olis musta, vaan valkonen. Eka ajattelin mustaa (kun aina pukeudun mustaan), mut häissä haluan olla valkosessa kauniissa korsettimekossa. Ois myös ihanaa olla enemmän tekemisissä isäni kanssa. Kyl me soitellaan usein mut ois kiva nähdä häntä useammin. Ja ajattelin alkaa pitää toistakin blogia joka keskittyy virkkaaminseen. Oon taas innostunut virkkaamaan niin haluaisin tuoda teokseni julki. Haluaisin oppia siitä enemmän ja tehdä kaikkea älyttömän siistejä juttuja virkkaamalla. Tää projekti onkin jo alkanut. Mä toivon myös että tulevaisuudessa mulla ois enemmän kavereita (jotka eivät käytä) ja että blogini menestyisi ja minusta ajateltaisiin positiivisemmin. Siksi mä tätä blogia pidän että ihmiset alkaisi ymmärtää millaista narkkarin elämä on. Että ihmiset alkais ymmärtää tätä toisenlaista elämää. Sitä mä toivon. Ois ihanaa saada myös koira. Joko husky, akita tai saksanpaimenkoira. Kunhan rahatilanne paranee niin me kyllä hankitaan koira mieheni kanssa. En oikeen osaa suunnitella tulevaisuutta, elän päivän kerrallaan, välillä minuutti kerrallaan. helppoo ei ole, mut nyt näyttää tulevaisuus paremmalta. Mulla on ADHD lääkärille aika 6.5 ja taas katsotaan mun lääkitystä. Toivottavasti se menis hyvin. On noista ADHD lääkkeistä ja subusta ollu paljon apua, mut toivon että vielä joskus voisin elää ilman subua. Haluaisin päästä siitä irti. Ilman ADHD lääkkeitä en kyllä tule toimeen. Vielä ainakaan. Saa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan. :)

8 kommenttia:

 1. Ei kannata otta koiraa, kun oma elämä on vielä noin sekaisin ja et pysty itsestäsikään huolehtimaan. Ajattele sitä eläintä, joka ansaitsee kunnollisen kodin ja varmuuden siitä, että siitä huolehditaan jokaisena päivänä vuodessa. Ei eläintä ole tarkoitettu tuollaisiin olosuhteisiin. Koiran ottaminen tarkoittaa rahan menoa ja vastuun ottoa johon et tekstiesi perusteella ole mitenkään valmis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ajattelinkin että vasta sit hankin koiran kun olen kunnossa.

   Poista
 2. Oletko omasta mielestäsi valmis ottamaan koiran? Varsinkaan kyseisiä rotuja. Helposti kasvaa sakusta taikka akitasta väkivaltainen jos pääsee kohtaamaan sun "pahan puolen". En tykkää yhtään ajatuksesta, että ottaisit koiran. Hoida ensiksi ittesi kuntoon ja opettele rauhottumaan. Katso koiraa vasta 15vuoden päästä. Ei kaikki heti mulle nyt

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai hoidan itseni ekaks kuntoon. Tässä olikin kyse haaveista, ei niiden toteuttamisesta.

   Poista
 3. Vaikutat musta tosi sympaattiselta ja sydämelliseltä tytöltä :) Paljon tsemppiä! <3

  VastaaPoista
 4. Viikonlopun aikana kävin läpi tuotoksesi. Sain kysymykseeni vastauksen, jota alunperin tulin blogiisi etsimään. Tiedän sinut siis entuudestaan, mutta minä olen sinulle vain anonyymi muiden joukossa. Tuskin edes muistaisit kohtaamistamme, olit (nätisti sanottuna) toisessa ulottuvuudessa.

  Mieleeni on kuitenkin tullut uusi kysymys ja se liittyy osittain nykyiseen kihlattuusi. Ymmärrän, jos haluat pitää tietyn yksityisyyden, mutta olenkin utelias vain sinun omasta näkemyksestä asiaan. Toivottavasti et ota tätä pahalla, sillä voin luvata aikeeni olevan hyvät. Olen onnellinen siitä, että olet vihdoin löytänyt elämääsi hyvä, kunnollisen ja rakastavan miehen, mutta mitä miehesi saa sinusta? Tiedän, että sinäkin osaat olla hyvä, lempeä, luotettava ja rakastava, mutta entä niinä huonoina päivinä? Myönnettäköön, että kaikilla on niitä, mutta vain harvalla yhtä laajassa skaalassa.

  Itse olen aika tavallinen, ehjä ja lainkuuliainen ihminen, ja minun olisi mahdotonta kuvitella itseni narkin puolisoksi. Suhdehistoriastani kuitenkin löytyy yksi mt-ongelmainen alkoholisti, sillä hän sai hetkeksi herätettyä suojeluviettini. Halusin näyttää, että myös hänellä on mahdollisuus rakastaa ja saada elämään muutakin sisältöä. Taisin tehdä karhunpalveluksen, sillä erottuamme hän ajautuikin monen viikon ryyppyputken jälkeen piristävien ja rauhoittavien maailmaan.

  Hukuin vähän sivuraiteille.. Joka tapauksessa, toivon teille kaikkea hyvää. Ja myös tarkoitan sitä. Olet kokenut niin, niin paljon pahaa, että ansaitsisit kaiken hyvän maailmassa tasataksesi vaakakupit. Ja jos eksyt joskus Jyväskylää, käydään kahvilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mun miehen mielestä olen hänelle (hänen omin sanoin:) "herttainen, suloinen, kaunis, käytöksessä hieman hiomista (hieman uusavuton) mutta olen hyvä, en ilkeä enkä rasittava, kiltti, ihana, mainio kumppani, loistava rakastaja ja aito" Huonoina päivinä kohditan vihani itseeni ja olen aika hissukseen. meillä menee tosi hyvin, olen ekaa kertaa elämässäni onnellinen, aidosti. Kukahan sä mahdat olla? Ois kiva tietää niin voitas sit kahvilla käydä jos jykylässä liikun :) Laita mulle vaikka sähköpostia jenna.harju89@hotmail.com

   Poista