torstai 2. huhtikuuta 2015

Hulttiotytön VideoBlogi osa 1 - Ruiskutuhoaja
Tässä nyt on lukijoiden toiveesta toteutettu ensimmäinen videoblogi. kertokaa mitä tykkäätte, mitä toivotte että käsittelen jne.. Tässä osassa näette millaista kohtelua rakas ruiskuni minulta saa...

5 kommenttia:

 1. Oot yllättävän reippaan olonen ja virkeä tos videolla, et yhtään semmonen hidas tms. mitä olisi voinu ex-narkomaanista luulla! :) Voisit videolla kertoo vaikka tämänhetkisestä tilanteesta; vierotusoireista, kuntoutumisesta ja sit ois mielenkiintosta kuulla mimmonen on sun normaali päivärytmi/arki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sitä on reippaana kun piristeitä vetää :D Siis ADHD-lääkkeitä. Ne on amfetamiinijohdannaisia ja tää ADHD-lääke mitä vedän on ihan puhdasta amfetamiinia. Se tekee reippaaks vanhuksenkin. Jos taas oisin vetäny opiaatteja niin oisin ollu tosi flegmaattinen ja väsy. Kiitos vinkeistä, yritetään toteuttaa :)

   Poista
 2. Millon oot viimeks kokeillu olla ottamatta mitään lääkkeitä?
  Ihan mielenkiinnosta kyselen, mitä tapahtuis jos et ottaiskaa enää mitään? Siis vieroitusoireiden lisäksi? Palautuukohan kroppa enää tollasesta huumerallista tai voiks joku sydän pettää yhtäkkiä tms.. Mietin vaan. aika hurjaa!

  ps. noi videot on kivoja! oot yllättävän luonteva videolla :) Mä olisin varmaan paljon jäykempi tai sillee, jännittäisin enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä se kropan pettäminen on yks riski jos lopettasin kaikki lääkkeet seinään. Siinä on isot riskit. Ja tuskin kroppa täysin normaaliks palautuu tällasen rallin takia. Paljon oon itsestäni menettänyt ja kaipaan kaikkea sitä menetettyä.

   Poista