torstai 2. huhtikuuta 2015

Ajatuksia

Oon valvonu koko yön ja työstäny tätä blogia. On tää kyl terapeuttista ja mahtavaa. Voi jakaa asioitaan muillekin, tuntuu etten ole niin yksin ongelmieni kanssa kun voin kirjotella ja kuvata videoita. Oon nyt täs pitkin aamua kuvannu videoklippejä ja teen niistä sellasen koosteen missä selviää millasia mun päivät on. Toi videobloggaaminen tuntu aluks pelottavalta, mut ihan hyvin se onnistuu. Tää bloggaaminen on avannu mulle uusia projektejakin. Musta tehdään taideteos, pääsin kirjottamaan ja kuvittamaan yhtä lehteä ja musta halutaan tehdä myös dokkari. En viel tarkemmin tiedä siitä dokkarista, mut kovasti se kiinnostaa. En ois ikinä uskonu et mun blogista tulee näin suosittu. Noin 1000 kävijää päivässä. Mikähän tästä tekee niin mielenkiintosen? Moni lukija on kehunu tätä mun touhua. Enemmän on tullu positiivista palautetta. Alussa mua dissattiin ja sain jopa tappouhkauksenkin (AHAHAHA!!!) joltain pikkukakaralta :D Se oli kyl koominen tapaus. Ihan kun pelottas, kuoleman kanssahan mä oon leikkiny koko ikäni ja monta kertaa nähny sitä vierestä ja melkein mennyt itse mukana. Huh huh, ei oo narkkarin elämässä panoksena kuin oma henki.. Kovat on panokset. Mut itepä oon leikkiin lähteny. Onneks nyt on elämä rauhottunu jonkinverran tässä viime aikoina. Vaikuttaa siltä että ehkä mä selviänkin tästä. Toivottavasti.

5 kommenttia:

 1. Luetko sä muiden blogeja, jos luet, niin mitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo viel alkanu lukee. Oon kyl miettiny mut ei oikeen tahdo löytyä aikaa hyvien blogien etsimiseen kun on tän omankin blogin kanssa paljon hommia.

   Poista
 2. Kannattaa miettiä sitä dokkaria, musta tuntuu, että voit saada kovasti paskaa niskaan - ihmiset eivät osaa käsitellä asiaa ja sinusta saattaa tulla pilkan kohde. Tietenkin dokkareita on erilaisia, mutta tv:ssa usein haetaan katsojien provosointia ja silkkaa viihdettä toisen elämän kustannuksella. Tsemppiä kovasti, toivoisin että sinä pääsisit kuiville ja elämä toisi sinulle paljon iloa ja onnea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyl mä lähen siihen dokkariin mukaan. Onhan mulle tullu paskaa niskaan jo tän bloginkin kautta, mut en mä siitä välitä. Monet tyypit on puhunu musta paskaa jne mut se on heidän häpeänsä.

   Poista