torstai 2. huhtikuuta 2015

Kuvakertomus

 Aamulla olin vähän turhautunut ja vilkasliikkeinen. (kuten kuvasta huomaa hieman epämiellyttävän ilmeeni..)
Olin hyvinkin vauhdikkaalla mielellä lähdössä subu-sulatukseen silmät lautasina tosin.. (muuten hyvällä mielellä mutta subusta reflat piinasi jopa lautaspupillejani)
Piti siinä ennen lähtöö kerätä vähän itsevarmuutta ja sitähän saa toimivasta lääkityksestä ja oikeasta asenteesta. (hetken peilin edessä kasasin itseäni ja tässä lopputulos)

22 kommenttia:

 1. Mis sun etuhampaat on ?

  VastaaPoista
 2. Oon lukenut suht lyhyessä ajassa kaikki sun postaukset ja täytyy sanoa, että oot uskomattoman rohkee ihminen. Nostan hattua siitä, et kerrot avoimesti ja rehellisesti noin vaikeista asioista. Oon itse kamppaillut päihderiippuvuuden kanssa ja olen saanut sun kirjoituksista paljon voimaa. Itse kokeilin aikoinaan amfetamiinia ekan kerran suonensisäisesti ja ajattelin heti, että tää on mun juttu. Käyttö lisääntyi pikku hiljaa ja uskottelin itelleni, että ei mulla mitään ongelmaa ole. En tiiä mikä mun päässä napsahti, mut yks päivä havahduin omaan tilanteeseeni. Tuli sellanen olo, et onko tää sellasta elämää, mitä haluan viettää vielä 10 vuodenkin päästä? Nyt reilu 3kk ilman piriä ja kyllä selvä elämä vaan on parasta, niin kliseiseltä kun kuulostaakin. Himoja tulee tietty edelleen, välillä päivittäin, välillä paljon harvemmin. Pitää vaan mennä päivä kerrallaan ja päättää, et tänään en käytä.
  Tulipa pitkä, mutta halusin vaan kiittää sua tästä blogista. Tällainen vertaistuki on korvaamattoman tärkeää. Vaikka en tunne sua, niin vaikutat aivan ihanalta ja aidolta ihmiseltä. Toivon sulle kaikkea hyvää ja muista, että oot arvokas ihminen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kauniista sanoista :) Hyvä että blogistani on ollut sulle vertaistukea. Pysy nyt vaan kovana! Sä pystyt jättää sen paskan taakses, mä uskon suhun (vaikkei tunnetakaan) ja paljon tsemppiä! Jos tulee vaikeuksia niin voit kyllä mulle kirjotella jos siltä tuntuu. Mun sähköposti on näkyvillä tässä blogissa.

   Poista
 3. Kaiken ton kuoren alla on tyttö, jolla on sydän paikallaan. Ihan mahtavaa miten aidosti pystyt samaistumaan ja tukemaan tänne kirjoittelevia anonyymejä. Mahtavaa!

  VastaaPoista
 4. Mukavan erilainen blogi..rankasta aiheesta toki, mutta ainakin ihan oikeaa elämää eikä vaan mitään kuvia kauniisti asetelluista ruoka annoksista tai kymmenen eri kuvakulmasta otettua kuvaa uudesta laukusta ;) Jos saan ehdottaa niin tuota sinun käyttämää fonttia on todella ärsyttävä lukea, eli mielestäni tämmöisissä pitkissä teksteissä olisi lukijaystävällisempää käyttää jotain ihan "perus" fonttia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, hauskasti sanottu :D Kiva että blogini miellyttää :) Koitan kattoo jos löytäisin jonkin kivemman fontin.

   Poista
 5. Missä oot...monta päivää hiljaa ollut. Onhan kaikki hyvin..bloggaa pian..ei malta odottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hengissä ollaan! Oon vaan viettänyt vähän vapaa-aikaa. Mutta lisää tekstiä tulossa :)

   Poista
 6. Loppuko piristävät lääkkeet ku tekstiä ei enää tuu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei loppunu, kaikki ihan. Pidin vaan muutaman "vapaapäivän" :)

   Poista
 7. huhuu jenna, missä olet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin kuussa ettimässä lisää piristeitä :D Vitsi vitsi. Pidin vaan muutaman "vapaapäivän" :) Kaikki hyvin.

   Poista
  2. elämä tuntui yhtäkkiä kauheen tyhjältä ilman sun blogikirjoituksia! iski ihan ikävä päälle :) :D

   Poista
  3. Haha :D No, täällä taas ollaaan ! Mukavaa että tykkäät blogistani :)

   Poista
 8. Lisää näitä! Kerro myös siitä kun paha puolesi tuli esiin? Mitä tapahtui?Kärsitkö paniikkihäiriöstä? Oletko pettänyt ystäviäsi huumeiden takia? Mikä on uuden miehen suhde huumeisiin tällä hetkellä? Haluiaisitko joskus "perustylsän" arjen, kotieläimiä ja ehkä jopa lapsia?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun mun paha puoli tulee esiin mun päässä naksahtaa ja muisti menee. Tapahtuu HYVIN HIRVEITÄ asioita. Kirjottelen tästä sitten ihan erillisen merkinnän kun ehdin. Mulla on paniikkihäiriö kyllä. Oikeita, aitoja ystäviä (jotka on hyvin harvassa) en ole pettänyt, mut njää "kaverit" jotka pettää mut, mä teen niille sanoin. Mun miehen suhe huumeisiin on negatiivinen. Se ei käytä.

   Poista
 9. Tahtoisitko työelämään tai opiskelemaan? Oletko koskaan tehnyt kumpaakaan? Mikä on pisin aikasi ilman mitään käyttöjä narkomaanivuosien aikana? Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pisin aika ilman kamaa.. Hmm.. oisko 2-3kk. Mut sillonkin on kyllä menny subut ja ADHD lääkkeet, että ihan ilmlan mitään en muista olleeni vuosiin. Korkeintan 1-3 päivää ollu ilman mitään. En muista. En oo kyllä työ tai opiskelukykyinen.. Peruskoulukin jäi kesken.

   Poista
 10. itse olen metadon hoidossa kahdesti ollu subu hoidossa jotka epäonnistui kun oli pahat paniikki kohtaukset joihin tänä päivänäkää en saa apua ja kadulta joutuu bentstot hommaa koska täällä oulun seudulla niitä ei tipu juuri kellekkään siks hain ylläpito hoitoon missä ei tarvi seuloja antaa mutta ei saa kotilääkkeitä mutta tsemppiä luen mielenkiinnolla päivityksiäsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi hemmetti. Toi just on niin perseestä kun ei lääkärit halua auttaa! Kyl harmittaa sun puolesta. Itsellä on vähän samankaltainen tilanne, hirveet paniikkihäiriö oireet ollu viime aikoina, eikä varmasti lääkärit määrää mullekaan bentsoja. Tarve kyllä olis. En vaan uskalla enää palata kadulta etsimään, kun siinä on niin isot riskit joutua takas siihen maailmaan.
   Ootko kokeillut kysyä joltain yksityiseltä lääkäriltä apua? Tuli just tuokin vaihtoehto mieleen. Vois itsekin koittaa josko täältä löytyis joku järjissään oleva lääkäri. Paljon tsemppiä sulle! Koita jaksaa, mäkin koitan! Oon hengessä mukana, samassa paniikki-veneessä kun ollaan.

   Poista