keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Keskustelujen helmiä


 Tässä parhaimpia/koomisimpia kommentteja vauva.fi sivuston keskustelusta http://www.vauva.fi/keskustelu/4441162/ketju/hulttiotyton_huumeblogi Ihan mielenkiinnosta ajattelin kommentoida näitä "helmiä" :D
Tuo jatkuvasti esille tota ongelmaansa, mitä ei ilmeisesti edes pidä ongelmana. Eli ilmeisesti on vaan ylpeä siitä että käyttää. Luulee olevansa jotenkin uniikki. Tulee mieleen patologinen valehtelija ja muutenki heikkolahjanen tyyppi
- En ole ylpeä käyttämisestäni. Kerron siitä koska asia on vieläkin tabu ja haluan näyttää ihmisille millaista arkeni on. Jokainen ihminenhän on uniikki. Miten olen patologinen valehtelija? Kuka keksisi omasta päästään näin sairaita asioita?? Ja kirjottelisi vielä kaikesta omalla nimellään?? Ja lahjakkuus on suhteellista. Jos blogini käy kokonaisuudessaan läpi, niin sieltä tulee esiin se etten ole todellakaan lahjaton.


Blogin tarkotus ei ole ihannoida sitä rumaa maailmaa vaan näyttää mikä se todellisuus on pahimmillaan,tarkotus on varmasti näyttää mitä voi seurata jos menee tohon maailmaan elikkä jenna tavallaan uhraa itsensä julkisesti näyttääkseen mitä paskaa se on,siin on ihannointi kaukana. Se ei ole kaunista. Jennakin on ihminen ja mun mielestä aito ja rehellinen,ikävää että menny huonoille teille. Kaikille voi käydä niin,jopa teijän omille lapsillenne! Muuttuiskohan täällä ihmisillä ääni kellossa jos oma mukula alkais vetää kamaa elämäkseen? Luulempa että muuttuis,maailma ei ole aina niin kaunis "hyvillekkää perheille"... Aikuiset ihmiset hei! opetelkaa nyt jumauta käytöstapoja!  Itse toivon kaikkee hyvää blogin pitäjälle ja voimia tulevaisuuteen,kaikki järjestyy vielä :) 
- Hyvä että edes joku ymmärtää mitä blogillani haluan tuoda esiin.


Muistan tämän Jennan, asuttiin samalla paikkakunnalla kun olin yläasteella. Muistan myös miten itse silloin halveksuin, paheksuin ja pilkkasin Jennaa, koska tiesin hänen käyttävän huumeita. Mut olin tosiaan sillon n. 13-vuotias. Ahdistaa lukea tätä keskustelua, kun suurimmalla osalla kommentoijista ymmärrys näyttää olevan edelleen 13-vuotiaan tasolla. Jonkun mielestä oli "hirvittävää", miten paljon nisti maksaa yhteiskunnalle. Mun mielestä on paljon hirvittävämpää, että joidenkin ihmisten elämä on tällaista kuin bloggaajan. Luuletteko oikeasti, että Jenna on joskus esiteini-iässä päättänyt, että mä alan nyt elämään nistin elämää, koska se on niin jännää? Tai että hän on jatkanut tällä tiellä yli kymmenen vuotta ihan huvikseen? Luuletteko, että riippuvuuden kanssa eläminen on jotenkin kivaa tai valintakysymys?  

Huumeriippuvuus on sairaus, siihen voi johtaa monet eri asiat, toiset ihmiset on luonnostaan "heikompia" kuin toiset jne. Nistit VIHAAVAT itseään, ymmärrättekö? Suosittelen teitä tuomitsijoita ja halveksijoita vaikkapa lukemaan jotain: kaunokirjallisuus auttaa ehkä laajentamaan perspektiiviä, tieteelliset tekstit lisäämään ymmärrystä vaikkapa psykologiasta, lääketieteestä tai sosiaalityöstä. Ehkä sen jälkeen ymmärtäisitte, että ETTE ymmärrä ja lakkaisitte leikkimästä persoonallisuuspsykologian asiantuntijoita ynnä muita.

Joo, ja mä en ole Jenna, vaikka joku defensiivisesti niin itselleen uskottelisikin.
- Jopa minua paheksunutkin henkilö tajuaa pointtini. Hienoa että tämäkin tyyppi ymmärtää nykyään.


Mä pidän kyseisestä blogista. Välillä särähtää tuo 'ihannointi' huumeita kohtaan, mutta ihmekös tuo jos tuottaa edes hetken helpotuksen tähän julmaan maailmaan.
- Nimenomaan. Potentiaalista käyttäjämatskua kun tajuaa mistä voi saada "helpotusta". :)

No voi vittu. Ottaa heti koiran, kun pystyy. Sanoo tyyppi, jolla päässä naksahtaa ja kiduttaa muita ja jos kaverit ei tulis väliin, niin voisi tappaa. Toivottavasti tuo tappaa itsensä sitä ennen. Olisin koira-ajokortin kannalla, ellei se aiheuttaisi enemmin pahaa trokauksen ja lain kiertämisen takia.
 - EN ole ottamassa koiraa, haaveilen vain siitä. Tämän täytyy olla joku 12-vuotias kakara kun toivoo jopa itselleen täysin tuntemattoman iihmisen kuolemaa ILMAN mitään järkevää syytä. Tehkää nyt jo eläinsuojeluilmoitus kun narkkari (jonka pitäisi kuolla) haaveilee koirasta! :D


Rohkea teko pitää blogia ja tuo kuvillaan ja itsariyritystarinoillaan esille kuinka karmivaa elämä narkkarina on. Itselle iski ahdistus enkä näe, että houkuttelisi ketään kokeilemaan.
- Hänellekin pointtini tuli selväksi.


Mitä tuo rännitys tarkoittaa? Toivottavasti tappaisi itsensä tai laitettaisiin linnaan ilman mitään korvaushoitoja. Muutenkin vankiloissa pitäisi olla niin tiukkalinja ettei siellä saisi huumeita mitenkään eikä mitään loivennuksia narkeille.
- Ja taas toivotaan minun kuolemaani. Onko tällainen tervettä? Ei sillä, en ole itsekään terve, mutta tuo on jo sairasta kun toivotaan täysin tuntemattoman henkilön kuolemaa. Voiko tämä olla edes aikuinen???


Ja vielä tähän loppuun yksi pieni fakta: KUKA TAHANSA VOI SORTUA, MUTTA JOKAINEN ANSAITSEE IHMISARVOISEN KOHTELUN. 

8 kommenttia:

 1. Miten olet itse toteuttanut ihmisarvoista kohtelua muita kohtaan? Blogisi lukeneena pidän sinua kovin itsekkäänä ja lapsellisena. Tämä mielikuva tulee tosiaan vain blogin lukemalla. Vaadit kovasti itseäsi kohdeltavan kuin ihmistä, mutta miten itse toteutat tätä omassa elämässäsi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siten että en tuomitse etukäteen vaan annan jokaiselle mahdollisuuden näytä itse millainen on. Sit vasta teen johtopäätökset. Ja pyrin hyväksymään jokaisen selaisena kuin on. Ja tottakai mä olen lapsellinen. Aloitin käytön 11-vuotiaana niin henkinen kehitys on jäänyt vähän jälkeen, eikä mikään ihmekkään.

   Poista
 2. "En ole ottamassa koiraa" kuin taas tulevaisuuden haaveet postauksessa sanot ottavasi kun rahatilanne paranee? Etkö ole edes samaa mieltä itsesi kanssa? ������

  VastaaPoista
 3. tsemii sulle Jenna! sä oot miljoona kertaa vahvempi kuin noi vauva-palstan pullamössö-äitylit, jotka ei osaa ajatella asioita kuin omasta pienestä hyvinvointi-kuplastaan. Sul on hyvä tyyli kirjoittaa ja hyvät jutut, mä diggaan :) toivon sulle kaikkea hyvää, sä jos kuka olet aurinkoa elämääsi ansainnut!!

  VastaaPoista
 4. Heyyy voisitko kirjoittaa tarkempaa postausta siitä, millaista oli asuu sillon nuorena Loikalan kartanossa (jos nyt nimen muistan oikein :D)? Hyvää kevättä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voinhan mä siitäkin ajasta kertoa. Pitää laittaa muistiin. Kiitti vinkistä :)

   Poista