torstai 2. huhtikuuta 2015

Hulttiotytön VideoBlogi osa 3 - Hulttiotytön normi aamu

Tässä tältä aamulta kuulumisia videoklippien muodossa. Pientä poreilua havaittavissa, annos siis vähintäänkin mieluisa. Sielussa virtaa suboxone ja ADHD-lääkkeet. Tähän videoon tulee vielä jatkoa sitten..

15 kommenttia:

 1. Mahtavaa!! Lisää vaa tulemaan :)

  VastaaPoista
 2. Toivottovasti tää ei nyt kuulosta tökeröltä,mut puuttuks sulla toinen etuhammas..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo puuttuu. Yks kusipääjätkä veti mua turpaan niin se lähti. On noi hampaat ihan paskana narkkaamisen takia ja pelkään hammaslääkäriä ihan älyttömästi, en uskalla mennä sinne sitten millään. Häpeen ulkonäköäni ihan vitusti.

   Poista
 3. Millasessa kunnossa sun hampaat on? Ootko käynyt milloin viimeks hammaslääkärissä tai onko sulla ajatuksena hoitaa niitä kuntoon? Ja mitä meinaat subusulatuksella? Korvaushoitoako?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella huonossa kunnossa. Narkkaaminen tuhoaa hampaatkin. Haluaisin hoitaa hampaani kuntoon mut mul on hammaslääkärifobia. Subusulatus on just se mun korvaushoito. Sitä sanotaan sulatukseks sen takia kun ne subut sulatetaan kielen alla. Ne ei kato toimi muuten.

   Poista
 4. olisi mielenkiintoista tietää esim postauksen muodossa miten aineet ovat vaikuttaneet sun hampaisiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllä olevissa kommenteissa kerroin jo jonkin verran, mut voinhan mä siitä ihan tekstinkin kirjottaa. Laitetaan asia korvan taakse.

   Poista
  2. Monia varmaan kiinnostaa tää! Älä turhaan häpeile, lapset on ne jotka haukkuu ja huutelee, mutta meitä lukijoita ja ihmisiä nyt yleensäkin vaan kiinnostaa tosi paljon kaikki "erilaiset" asiat, tai jos joku ei oo samalla tavalla, kun yleensä.

   Mullaki on hammaslääkäripelko, mutta hammaslääkäriinki pystyy varaamaan aikaa sellasille pelkääjäspesialisteille, niillä oon uskaltanu käydä. Ai nii ja sit tää pitää näyttää sulle kans :D :D musta tää kuva oli hyvä! "hammaslääkärit pelkää sua varmaan yhtä paljon, ku sä niitä" tms oli alkuperäinen kuvateksti http://i.imgur.com/iZo43jT.jpg

   Poista
 5. Ihanaa, että sulla menee hyvin. Tsemii

  VastaaPoista
 6. Onks sulla ollut menkat koko käyttöajan?

  VastaaPoista
 7. Elehdit aika äijämäisesti. :) Älä ota pahalla. Miksi niiskutat koko ajan videolla? Olen ymmärtänyt, että olet ottanut enemmän suonensisäisesti. Onko niiskutus huumeiden käytöstä tullut refleksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niiskutan siks kun mulla on nuha ton c-hepatiitin takia. Se on yleinen oire jonka C aiheuttaa.

   Poista
 8. uijuku! oot kyl hieno immeine täytyy sanoo! tuli nii hyvälle tuulelle tost sun videost ku höpäjät jotai ja saa nähäd sua iha tälleetällee. täs oon ny lukenu 8 asti tätä sun blogii ja se lusifer kirjotus oli kyl hieno:D kaveri oli yrittäny hirttää itteänsä ja ei onnnistunu. oli sairaalas heränny ja sano vaa et ei enää ikänä aio tappaa itteesä ku piru oli tullu hakemaa ja sanonu et "mä tulin hakeemaa sua". jäi ikuiset traumat hänelle siitä. mut tsemppii sulle et pääset eroon kaikesta! ite oon päässy kaikesta eroon vaik nii vaikeelta se tuntuki..pitelen sulle peukkui!!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kiva että blogi viihdyttää. Hurja juttu tuo sun kaveris homma, huh huh! Henkimaailma.. Se se vasta onkin pelottava!

   Poista
 9. Niiskutuksesta nistin tuntee :) Mahtava blogi anyway!

  VastaaPoista