keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Hulttiotyttö matkalla kotiin

Oon nyt kotimatkalla. Jännittää uuteen kotiin meneminen mut samalla Se on aivan mahtavaa. Kukaan ei tiedä missä asutaan niin saadaan olla ainakin rauhassa. Mukava päästä kotiin! Uuteen kotiin. Tänään on paljon asioita hoidettavana kuten sisustus,fillarin haku,tavaroiden purkaminen,verhojen laitto jne.. Onpahan ainakin tekemistä. Nyt on katko käyty ja muutoksen tuulet puhaltaa. Yritän pysyä irti. Paitsi sallitut setit otan,mut katukaupan tarjontaan en enää koske! Pysyn vahvana ja onneks on oma mies tukena. Onneks sekään ei käytä mitään niin on helpompi olla ilman. Eilen katkolla möläytin et mun ex mies tönäs mut alas rappusista. Kaikki alko nauramaan! Vitun törkeetä. Oli pakko poistua tilanteesta ja itkukin tuli. Eikä kukaan puuttunu asiaan! Ihan älytöntä antaa toisten nauraa mut lyttyyn, TAAS kerran. Onneks nyt pääsin pois. Olin siellä tosi yksinäinen ja mua syrjittiin. Huonekaveri oli tosi mukava. Hyvästelin sen koiratkin tippa linssissä. Laitan tänne kuvan musta ja koirasta katkolla kunhan pääsen kotiin. Ja kirjottelen sitten lisää.

5 kommenttia:

 1. No mitähän hauskaa siinä nyt on, jos joku on lentänyt portaat alas joskus. Ihme vajakkeja, ei sun niistä tarvitse välittää :)

  Miten kotiinpaluu sujui, odottiko kotona juhlakattaus eli kasa huumeita? Joko ratkesit?

  VastaaPoista
 2. kyllä sussa jotain itsekunnioitusta vielä löytyy, mikä on tosi hyvä kuulla. koita miettiä mitä haluat tehdä elämässä paitsi elää rakkaasi kanssa ja parantua mielenterveysongelmista ja pidä kiinni siitä punaisesta langasta jonka löydät itsestäsi (jos löydät).

  VastaaPoista
 3. Mua kiinnostas kanssa kuulla mite kotiinpaluu suju, ja mik tilanne nyt siel? Toivottavast kaikki rullaa hyvin!

  VastaaPoista
 4. ootko lopettanu blogin pitämisen?

  VastaaPoista