sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Asiat alkaa edetä hyvään suuntaan

Mun mies sai varattua mulle ajan hyvälle ADHD lekurille helsinkiin 12.2.2015 ja Se kuulemma hoitaa hyvin ADHD potilaita Mulla diagnosoitiin ADHD jo 13-vuotiaana mut koskaan sitä ei ole hoidettu. Toivottavasti nyt saan apua niin loppuis Tää päihdekierre. Keskiviikkona kotiin lähtö ja uus kämppä johon muuttaa. Ei Kyl kerrota hörhöille missä asutaan että saatais olla rauhassa. Jos saan oikean lääkityksen niin pystyn olla ilman aineita. Pelottaa vaan et miten selviän nää pari viikkoo ennen sitä lekuri aikaa. Varmaan retkahdan mut yritän kyllä tosissaan olla ilman. Tietty subut menee, en pärjäis ilman sitä. Tänään on ollu jotenkin oksettava olo ja tehty paljon lumitöitä. Tääl kaikki toiminta on pakollista,muuten ei saa puhelinta eikä konetta. Kiristysmeininkiä. Ja kovasti koittavat saada mua jäämään mut mul on siviilissä elämä ihan kesken ja asiat alkaa sielläkin näyttää hyvältä. En tarvii lisäaikaa. En malta odottaa et pääsen kotiin, uuteen kotiin. Ja hoi lukijat! Jos tiedätte jotain muhun liittyviä keskusteluja niin linkittäkää. Anteeks etten oo paljoo jaksanu kirjotella. Mulla on täällä vaan puhelin jolla dataan ja oon aika väsynyt iltaisin. Mut pidän teidät ajan tasalla. Jos ketään nyt kiinnostaa.

8 kommenttia:

 1. Luonteenlujuutta sulta löytyy, joten haistata paskat kamalle ja sille että niitä tekee mieli. Sano sun miehelle että saa vaikka sitoa sut kiinni tai pitää himassa väkisin ettet mee hakee kamaa. Vaihda numero ettei hörhöt soittele. Nauti uudesta elämästä, sehän on kuin syntynä, kaikki on uutta ja ihmeellistä. T; minttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos. Olen jättäny jo kaikki nistikaveritkin. hyvin on lähteny menee.

   Poista
 2. jos retkahdat niin retkahdat mutta älä ajattele vielä että retkahtaisit vaan ota päivä tai jopa tunti kerrallaan sitten kun pääset katkolta. jos retkahdat nii vedä sitten ihan amfea ja hyvää mielummin kun jotain hämärempää pulveria, se on terveellisempää. ja älä kuosaa vaan lääkitse pahimmat kitkut pois. pidä itsehillintä. kumminkin jos haluut ADHD:hen ja kaikkiin sun traumoihin ja mielenterveysongelmiin hoitoa niin et voi rännätä kaikilla rahoilla piriä. voimia!

  VastaaPoista
 3. Mä niin toivon sun puolesta ettet retkahtais!

  Käyttääks sun mies mitään?

  VastaaPoista
 4. Hei Hulttiotyttö,
  kyllä meitä lukijoita kiinnostaa. Kunpa saisit itsestäsi irti sen verran, että kerrankin antaisit keskeneräisten asioiden olla ja keskittyisit omaan hoiutamiseesi. Et muihin ihmisiin -vaikka he olisivat Sinulle kuinka tärkeitä. Niin minäkin tein. Ja onnistuin. Tuo "siviilimaailmassa on asiat kesken" -slogani on niin nähty. Toivon sydämeni pohjasta, että ymmärtäisit, mikä Sinulle on oikeasti tärkeää. Jos se on retkahtelu, lääkitys ja paluu vanhaan, toimi niin. Sitten et ole valmis muuhun. Jos haluat hoitaa ensin itsesi, että voit olla sellainen, kuin oikeasti olet, toimi niin. Kukaan ei dumppaa Sinua sen vuoksi, että hoidat itseäsi. Ei nyt eikä koskaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Oon nyt ollu kohta viikon "siviilissä" ja hyvin on mennyt.

   Poista