keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Happy days

Oon nyt ollu viikon kotona ja hyvin on menny. Oon kyl ottanu dexamfetamiinia, subua ja pilvee. Dexut ja subu onkin mun peruslääkkeet. ainoana aineena on ollu pilvi. Nytkin yskin keuhkoni pihalle. Mut fiilis kaikenkaikkiaan on ollu 100 kertaa parempaa kun katkolla. Oon ihan eri ihminen. En oo alakulonen, itsetuhoinen enkä ahdistunut. Tänään ollaan oltu tasan 3kk yhdessä rakkaan kanssa <3 Olen onnellinen.

6 kommenttia:

 1. No et varmaa oo alakulonen ku narkkaat entiseen malliin :D sääliks käy. Toivottavasti pääset kamasta kokonaan eroon ja pääset normaaliin yhteiskuntaan kiinni. Tsemii!

  VastaaPoista
 2. Jospa kuitenkin yrittäisit lopettaa kokonaan???Onhan sinulle nyt rakkaasi, eikö edes hän anna sinulle tarpeeksi voimia muuttaa elämäsi suuntaa parempaan ja normaalimpaan?Keksi aineiden tilalle joku muu juttu. Vaikka ne käsityöt, etkö ollutkin niistä kiinnostunut?
  Väkisin ei vaan voi toista ihmistä muuttaa vaan kaiken muutoksen on lähdettävä ihmisen omasta halusta. Sinulla ei taida olla tuota halua??? Pelkäät että jäät tyhjän päälle jollei sinulla ole edes aineita päivääsi täyttämässä. Loppujen lopuksi taidat vaan yksinkertaisesti pitää liikaa aineiden tuomasta olotilasta...tai sitten pelkäät liikaa elämää ilman aineita. Onpas hankala tilanne.Voimia kuitenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet ihan oikeessa. En enää aio käyttää päihtymistarkoituksessa nyt kun sain ADHD lääkityksenkin. Yritän muuttaa elämäni parempaan suuntaan. Ottaa lääkkeet oikein ja olla ilman katukamaa.

   Poista
 3. Pistän tonne sun hoitolaitokselle kuvakaappauksen tästä sun foorumista, ei varmaan hirveästi arvosteta että on katkolla ja polttelee pilveä.

  VastaaPoista