torstai 12. helmikuuta 2015

Millainen on Hulttiotyttö?

Tässä merkinnässä mieheni kertoo millainen tyyppi olen.

1. Millainen oli ensivaikutelma?
Kun näin jennan ensimmäisen kerran, tuli rauhallinen ja hyvä olo. Katse kertoi kaiken. Silmät valtasi mielen ja rauhoitti. Niistä näkyi kova elämä. Jenna vaikutti hyvin seesteiseltä, rauhottavalta ja turvalliselta. Ulkoisesti todella kaunis ja herkkä, erikoinen, persoonallinen, avoin ja mukava nainen.

2. Millainen luonne?
Jenna on kiltti, luotettava, avoin, rehellinen, suorapuheinen, rauhallinen, rento, herkkä mutta henkisesti vahva.

3. Hyvät ja huonot puolet?
Hyvät: suorapuheisuus, pitkämielisyys, luotettavuus, rehellisyys, oikeudenmukaisuus, kiireettömyys, lahjakas monissa asioissa.
Huonot: huono itsetunto, traumatisoitunut, pessimistinen, pelokas, laiska ja suuttuessaan vaarallinen.

4. Millainen arvomaailma?
Oikeudenmukaisuuteen painottuva, periaatteet kohdallaan.

5. Millainen persoona?
Avoin, rehellinen, harvinaislaatuinen, kauniina säilynyt sielu, lahjakas, tunteellinen, muita arvostava, ei ota ennakkoluuloja, kiltti mutta tarvittaessa myös julma, katkeroitunut, kovia kokenut, traumatisoitunut, kovettunut. Selvinnyt ikävistä tapahtumista yllättävän hyvin. Ei mikään heikko tyyppi. Selviää haasteista, on pitkämielinen ja tunnollinen.

6. Millainen maailma?
Jennan maailma on synkkä paikka jossa joutuu näkemään paljon pahaa. Sellainen kovettaa.

7. Millainen elämäntyyli?
Jenna on anarkisti. Julman maailman koulima kiltti tyttö joka on säilyttänyt sielunsa kauneuden. Jenna elää suhteellisen hallittua elämää pyrkien oppimaan virheistään ja selviytymään menneisyyden traumoista.

8. Luotettavuus?
Jenna on luotettava ystävä ja puoliso. Ei puhu turhia ja pitää asiat omana tietonaan.

9. Millaiset tavat?
Jennalla on hyvät käytöstavat. Ottaa muut huomioon, on avulias, ei minkään etiketin orja, vaan tavat ovat syntyneet eletystä elämästä.

10. Millainen tyyli?
Erikoinen. Kaunis goottityttö joka uskaltaa erottua joukosta. Hyvin omalaatuinen ja aito tyyppi. Ei esitä mitään vaan on oma itsensä rohkeasti.

11. Millainen puoliso?
Jenna on paras puoliso. Huomioonottava, rakastava, pitkämielinen, luotettava, rohkea, rehellinen, ihana. Nainen jonka kanssa jokainen päivä on elämänmakuinen. Rakastettava puolisoni.

4 kommenttia:

 1. Kommentoin tähän nyt vähän myöhässä koska löysin blogisi vastikään, mutta on pakko kysyä: miten miehesi suhtautuu huumeiden käyttöösi? Onko hänellä itsellään samanlaista taustaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieheni ymmärtää mua ja ongelmaani hyvin. On silläkin jonkinlaista taustaa, muttei niin rankkaa kuin mulla, se on ollu enemmänkin kokeilua hänellä. Mutta hyvin se mua ymmärtää, yllättävän hyvin.

   Poista
  2. No kiva kuulla :) Olen iloinen että olet löytänyt rakkaan. Kiinnostaisi vielä että miten te tapasitte? Ja miten päädyitte yhteen? Jos ei ole liian henkilökohtainen kysymys... Tykkään rakkaustarinoista ;)

   Poista
  3. Me tavattiin yhden meidän kaverin luona ihan sattumalta :D Ja samantien molemmat rakastuttiin. Se todellakin oli rakkautta ensisilmäyksellä. Ja sitten sovittiin heti että nähdään seuraavana päivänä ja siitä asti ollaan oltu yhdessä :) Aivan ihanaa ollut. Odotin sitä tapaamista innolla, kuten miehenikin, se oli jo lähdössä mua ettimään kun olin pari minuuttia myöhässä, mut sit ilmestyinkin ja lähdettiin håänen mökilleen. Me ei oikeestaan edes tunnettu toisiamme, mut molemmista tuntu wet oltais tunnettu aina. Ja niin tuntuu vieläkin vaikka ollaan opittu toisistamme paljon uutta tän yhteisen taipaleen kanssa. Mieheni tossa just sanoo että Hänestä tuntui kun kohdattiin että hän olis tullut todella kauniiseen rakkaaseen kauan kaivattuun kotiin. Samat fiilikset oli mullakin, ja on yhä. :) 7.7.2015 me mennään naimisiin! <3

   Poista