lauantai 31. elokuuta 2024

Hiipivä totalitarismi osa 9

Osa 9

On hulluutta leimata terve itsesuojeluvaisto vääryydeksi. Luulisi, että olisi aihettakin epäillä uudenlaista mRNA-rokotetta, jota ei ole ennen käytetty eikä sitä ole riittävästi tutkittu. Silti suurin osa ihmisistä suostui auliisti ottamaan tämän uudenlaisen rokotteen, ja moni paheksui niitä, jotka eivät sitä uskaltaneet ottaa. Jos itse suostuisikin ottamaan rokotteen ja osallistumaan globaaliin ihmiskokeeseen, ei kenelläkään ole oikeutta vaatia samaa toisilta. Vaikka siitä ei itselle mitään haittoja tulisikaan, toisille voi tulla, ja kuten nähtiin, monelle tulikin. Koronarokotetta ei ole tutkittu riittävästi ja se on täysin uudenlainen mRNA-rokote, joka ei ole rokote sanan perinteisessä mielessä vaan geeniterapeuttinen injektio, joka ohjelmoi ihmissolut toimimaan uudella tavalla. Puolimatka kertoo: "Kuten lääkeyhtiö Bayerin toimitusjohtaja Stefan Oelrich totesi lokakuussa 2021 Maailman terveyskonferenssissa: "Lääkeyhtiö Bayer haluaa tehdä kehitysharppauksen geeni- ja soluterapian käyttöönotossa. Viime kädessä mRNA-rokotteet ovat esimerkki tällaisesta geeni- ja soluterapiasta. Tuon aina mielelläni esille, että jos olisimme pari vuotta sitten kysyneet ihmisltä, olisivatko he valmiit siihen, että geeni- ja soluterapiaa ruiskutetaan heidän suoniinsa, 95 prosenttia ihmisistä olisi todennäköisesti kieltäytynyt." (Kirjasta Ihmisyys uhattuna). Nämä mRNA-rokotteet ovat geeni- ja soluterapiaa, eivät mikään tavallinen rokote. Mutta tietenkään tätä ei valtamediassa edes mainittu! Toistettiin vain iskulausetta "ota uudenlainen turvallinen rokote, pelastat itsesi ja maailman koronavirukselta!" Sanallakaan tuskin mainittiin, ettei rokote ollut tavallinen rokote, vaan geeni- ja soluterapeuttinen injektio. Ei ole ihme, ettei rokote antanut suojaa koronalta eikä estänyt sen leviämistä. "Rokotteen nimissä ihmiskehoon ruiskutetaan koronaviruksen piikkiproteiinin rakennusohjeita, joiden avulla ihmissolut pakotetaan tuottamaan keholle vierasta proteiinia. Tämä uusi rokoteteknologia otettiin laajamittaiseen käyttöön ennen kuin sitä koskevat turvallisuustutkimukset oli saatu tehdyksi." (Kirjasta Ihmisyys uhattuna) Eikä meille tietenkään kerrottu, että ottamalla rokotteen osallistumme globaalin ihmiskokeen koekaniineiksi! On käsittämätöntä, että rokotetta väitettiin turvalliseksi, vaikka sitä koskevia turvallisuustutkimuksia ei oltu edes tehty! 

WHO:n kansainvälisen neuvoa antavan komitean jäsen Jamie Metzl toteaa: "Ihmeenomaiset mRNA-rokotteet ovat vain alku." ja: "Meillä on nyt valtuudet hakkeroida ihmisen DNA:ta." Tämä kuulostaa todella pelottavalta! Jos nämä "ihmeenomaiset" rokotteet ovat vasta alku, kuulostaa siltä, että lisää ihmiskokeita on luvassa jatkossakin. Samaa aihetta koskien Metzl, joka toimii ihmisen geeniperimän muokkauksen alalla, sanoo myös, että heillä "on nyt valtuudet hakkeroida ihmisen DNA:ta." Karmivaa. Kun ihminen alkaa "hakkeroida" ihmisten DNA:ta, siitä hyvin todennäköisesti seuraa hirveyksiä. Hänen mielestään nämä rokotteet ovat "jumalallista teknologiaa". Seuraava vaan ei kuulosta kovinkaan jumalalliselta: Metzl myöntää, että "tähän projektiin liittyy riskejä kuten kokonaisten ekosysteemien romahtaminen, epäeettisten ja vaarallisten ihmiskokeiden käyttö, syrjivien käytäntöjen tukeminen, epätasa-arvon lisääminen ja ihmiskunnan tuho." Mutta hänen mielestään nämä riskit kannattaa ottaa. Mitä väliä, vaikka koko ihmiskunta tuhoutuisi? Maailman talousfoorumin filosofi Yuval Noah Harari sanookin: Meidän ihmisten pitäisi tottua ajatukseen, että emme ole enää salaperäisiä sieluja; olemme nyt hakkeroitavia eläimiä." Hän sanoo myös: "Ihmiset katsovat sadan vuoden kuluttua taaksepäin ja tunnistavat koronavirusepidemian hetkeksi, jolloin uusi valvontajärjestelmä otti vallan; erityisesti ihonalainen valvonta. Sen ansiosta ne, jotka keräävät ja hallitsevat tietoja, ymmärtävät ihmisiä paremmin kuin he ymmärtävät itseään." (Kirjasta Ihmisyys uhattuna). Kuka itseään ja toisia arvostava ihminen haluaisi nähdä itsensä ja toiset hakkeroitavina eläiminä? Ja kuka haluaisi, että näin ajattelevat ihmiset hallitisivat meitä? 

Uudessa mRNA-rokotteessa on riskejä: "On vaarallista ruiskuttaa kehoon ihmiskeholle vieraan proteiinin rakennusohjeita, koska emme kykene kontrolloimaan, missä soluissa ja missä määrin se tuottaa tätä vierasta proteiinia. Kun solu pakotetaan tuottamaan vierasta proteiinia, ihmisen immuunijärjestelmä hyökkää solua vastaan ja tuhoaa sen aiheuttaen samalla tulehduksen, mikä voi tuhota osittain tai kokonaan sen elimen, jossa solu sijaitsee.(Kirjasta Ihmisyys uhattuna). Ei ole ihme, että ihmisiä kuoli rokotteen otettuaan ja moni sai pysyviä terveydellisiä haittoja! Nämä riskit olivat varmasti tiedossa kun rokotetta alettiin jakamaan maailmanlaajuisesti. Siitä huolimatta kaikki kansat altistettiin tähän ihmiskokeeseen voimakkaan mielenmuokkauksen ja manipuloinnin avulla! Eikä vieläkään välitetä paskaakaan niistä, jotka kuolivat rokotteen otettuaan eikä niistä, jotka menettivät terveytensä tuon rokotteen takia! Minunkin lähipiiristäni useampi ihminen kuoli otettuaan rokotteen, vaikka he olivat olleet terveitä ennen rokotteen ottamista. Jo rokotuskampanjan alkuvaiheessa useampi tuttavani kuoli käytyään ottamassa rokotteen. Asiaa vain hyssyteltiin, eikä kuolleista saanut puhua. Oltiin vain kuin mitään ei olisi tapahtunut, vaikka useampi ihminen kuoli käytyään ottamassa rokotteen! Yleisestä mielipiteestä poikkeavista tapahtumista tehtiin tabu, koska pelko oli saanut vallan ihmisissä. Kun huomasin, että lähipiiristäni ihmisiä kuoli pian rokotteen ottamisen jälkeen, en todellakaan uskaltanut itse kokeilla, kuinka käy. Kun ystäväni kävi ottamassa rokotteen, hän sai samana yönä voimakkaan sydänkohtauksen ja joutui sairaalaan. Tämä järkytti minua kovasti ja vain vahvisti pelkoani rokotteen suhteen. Myös useampi tuttavani, ystäväni ja läheinen on kertonut rokotteen aiheuttamista pysyvistä terveydellisistä haitoista. Rokote ei todellakaan vaikuttanut niin turvalliselta, kuin media antoi ymmärtää. Monelle se oli hengenvaarallinen. Vaikka kuinka yritin varoittaa toisia näistä vaaroista, minua katsottiin kuin kummajaista eikä minua kuunneltu, vaan käytiin yhä uudestaan ottamassa rokote, joka ei edes suojaa taudilta. Joukkohypnoosin voima on pelottavaa. Vasta myöhemmin jotkut myönsivät, että varoitukset olivat olleet aiheellisia, mutta siihen mennessä heillä oli tullut vakavia terveyshaittoja rokotteesta. Nähtäväksi jää, mitä haittaa rokote tulee aiheuttamaan ihmisissä pitkällä aikavälillä"Kyseessä on poliittinen rokotus. Sillä rokotetaan pelkoa, ei tautia vastaan." (Kirjasta Ihmisyys uhattuna). Enää ei voi luottaa terveysviranomaisiin, mediaan, rokoteohjelmaan, lääkearviointiin, poliittisiin päättäjiin eikä ylipäätään viranomaisiin. 

Mikä ihme siinä rokotteessa on, kun sitä ei saisi kritisoida lainkaan ja kaikkia painostetaan ottamaan se, vieläpä toistuvasti? Aikaisemmin rokotteisiin sai suhtautua terveen kriittisesti eikä niistä kieltäytyviä leimattu "rokotedenialisteiksi", jotka ovat "vaara yhteiskunnalle". Rokote ei edes estänyt taudin leviämistä eikä tartunnan saamista, ja silti rokottamattomat muka olivat vaaraksi yhteiskunnalle. Mitä helevettiä? Rokote jakoi kansalaiset kahtia, aivan turhaan! On vähintäänkin epäilyttävää, että yksi rokote saa tällaiset mittasuhteet. Epäilyttävää on sekin, kun rokotekuolemia vähätellään, niistä vaietaan ja tilastoja ilmiselvästi vääristellään. Samoin tehdään myös rokotteesta seuranneiden haittojen suhteen. Ihmisten saamia vakavia terveyshaittoja peitellään ja vähähtellään. Väitetään jopa, että ne, jotka kertovat haittojen olleen vakavia, muka liioittelivat rokotteen aiheuttamia haittoja! Ja näin vakavatkin haitat luokiteltiin lieviksi haitoiksi. Miksi ihmeessä ihmiset liioittelisivat rokotteesta saamiaan haittoja? Tämä kertoo, että kansalaisten saamiin rokotehaittoihin suhtaudutaan todella välinpitämättömästi. 

Vaikka alusta asti varmasti oli nähtävissä, että ihmisiä kuoli rokotteeseen, silti sen markkinointia jatkettiin ja rokotetta väitettiin turvalliseksi. Näön vuoksi joitakin rokotteita vedettiin markkinoilta, mutta silti laajamittainen mRNA-rokotuskampanja jatkui. Kansalaisia kehoitettiin ottamaan "tehoste" annos yhä uudestaan, vaikka varmasti tiedettiin, että ihmisiä kuoli pian rokotteen otettuaan ja monilla ilmeni vakavia haittoja. Herää kysymys, että mitä rokotteen on tarkoitus "tehostaa", kun se ei edes suojaa taudilta eikä estä sen leviämistä? Kaikista rokotehaitoista ja -kuolemista huolimatta mediassa annettiin ymmärtää näin: "Ota turvallinen koronarokote, niin maailma pelastuu! Ota turvallinen tehosterokote, niin olet varmasti turvassa! 7. rokotuskerta toden sanoo! Mitä useamman rokotteen otat, sitä parempi kansalainen olet! (Ja sitä enemmän sinun geeneihisi ruiskutetaan vierasta proteiinia! Katsotaan, kuinka käy! Kiitos, että osallistuit ihmiskokeeseen, tule pian uudestaan!)" Eikä kansalaisille edes kerrottu, että kyseessä oli geeniterapeuttinen ihmiskoe, joka oli monille osallistujille ilmeisen vaarallinen. Tämä on lääketieteen historian epäonnistunein tuote sekä sen tehokkuuden että turvallisuuden kannalta. Ja silti sitä väitettiin turvalliseksi! Media valehtelee! Ja silti ihmiset uskovat sokeasti kaiken, mitä mediassa sanotaan. Herätys kriittinen ajattelu! Terveyden ja turvallisuuden nimissä ihmisten terveyttä ja turvallisuutta turmellaan, eikä välitetä lainkaan siitä, millaista tuhoa siitä seuraa! 


Nykyään terveys määritellään tilaksi, "joka tuotetaan ihmiseen valtion ohjaamilla terveydenhoitotoimenpiteillä, joihin mukautuminen on kansalaisvelvollisuus, ja jota vailla oleva ihminen muodostaa uhkan yhteisön terveydelle. Terveeksi määritellään vain hoitotoimenpiteiden kohteeksi alistunut ihminen, jonka kehon luonnollista toimintatapaa kehitetään ja muutetaan geeniterapeuttisestiNykyään terve on vain se, joka voi todistaa, ettei ole sairas.", Puolimatka toteaa ja jatkaa: "Jokainen ihminen on potentiaalisesti sairas: hän on turvallinen ainoastaan valtion terveydenhoidollisten ohjelmien muokkaamana. Valtion suunnittelemista hoidoista kieltäytyvät ovat uhka muiden ihmisten terveydelle ja heidät voidaan sulkea pois julkisista tiloista ja jopa työelämästä. Terveystyrannia kääntää terveyden merkityksen ylösalaisin." Millä perusteella luonnollinen ihminen muuttuu uhkaksi, jos hän on terve sanan luonnollisessa merkityksessä? Miksi meidän pitäisi suostua valtion muokkaustoimenpiteisiin? On päivänselvää, ettei ihmisen muokkaaminen ole turvallista. Lopulta ei ole enää mitään rajoja niille toimenpiteille, joita kansalta vaaditaan terveydenhoidon nimissä, ja ehtona on tietenkin lupa osallistua yhteiskuntaelämään. Jos et suostu näihin toimenpiteisiin, et ole enää yhteiskuntakelpoinen yksilö. Tämä on törkeä tapa pakottaa kansalaiset ihmiskokeisiin, jotka voivat olla hengenvaarallisia! Koronarokotteet olivat alku tälle eliitin mielivallalle, joka ei enää välitä lainkaan ihmisten hengestä. Puolimatka sanoo: "Koska jokainen ihminen luokitellaan kuuluvaksi "viallisten" tai "potentiaalisesti sairaiden" ihmisten kategoriaan, ihmiskeho ja -mieli asetetaan valtion suoraan valvontaan ja ohjaukseen." Tämähän on sitä samaa rotuhygieniaa, jota Natsi-Saksassa toteutettiin! Joidenkin transhumanistien mielestä "kansalaisten tulisi suostua tutkimuksen koekaniineiksi tulevaisuuden ihmisten hyväksi - jopa henkensä uhraten." Näin moni tietämättään tekikin ottaessaan koronarokotteen, ja moni menetti henkensä sen seurauksena. Kansa huijattiin osallistumaan ihmiskokeeseen, eikä kukaan ota siitä vastuuta! Ja tämä oli vasta alkua. Eliitti haluaa leikkiä Jumalaa ja pakottaa kaikki koekaniineikseen. Tämä on surkea yritys parannella ihmistä, ja sen lopputulos tulee olemaan karmea. Jos tämä saa jatkua, meille käy huonosti, koska lopulta "Kaikkien ihmisten on alistuttava eliitin toteuttamaan ihmislajin muokkaukseen, koska "parantelemattomista" ihmisistä tulee ennemmin tai myöhemmin täysin hyödyttömiä." Jos eliitti pitää ihmisiä vain muokattavina kohteina, joilla ei ole ehdotonta ihmsiarvoa eikä ihmisoikeuksia, siitä seuraa hirveyksiä. Maailman talousfoorumin suosikkifilosofi Yuval Noah Hararin mukaan ihmisen identiteetti muutetaan, hänen luontoansa muutetaan ja yksilöllisyyden käsite hajotetaan"Uudet teknologiat riistävät ihmiseltä vapauden ja alistavat hänet Googlen ja Facebookin algoritmeille. Niistä "tulee kaikkitietäviä oraakkeleita" ja ne "saattavat hyvinkin kehittyä toimijoiksi ja lopulta hallitsijoiksi""Ihmiset eivät enää ole itseohjautuvia kokonaisuuksia" vaan "osia valtavasta maailmanlaajuisesta tietoverkosta", joka "olisi kuin Jumala. Se tulee olemaan kaikkialla ja hallitsemaan kaikkea, ja ihmisten kohtalona on sulautua siihen." " (Kirjasta Ihmisyys uhattuna). Näin dystooppiset tulevaisuuden näkymät eivät kuulosta mielekkäiltä. Kuka haluaisi elää tuollaisessa valvontahelvetissä, jossa jokainen ihminen olisi vain muokattavissa oleva "hakkeroitava eläin", joka elää algoritmien ja ihmiskokeiden armoilla ja joka pakotetaan sulautumaan "maailmanlaajuiseen tietoverkkoon", josta lähinnä tulee mieleen Skynet Terminator elokuvista? Puolimatka sanoo: "Digitaalisten terveyspassien myötä kehittyvässä biomedikaalisessa turvavaltiossa totalitaarisen sorron uusi symboli on "tunteeton, välinpitämätön ja hiljaisesti biomassaa muokkaava algoritmi". -- Totalitarismi tuhoaa ihmisarvon; se ei anna sijaa tavallisten kansalaisten suunnitelmille ja valinnoille. Vaarana pidetään ihmisen luovuutta, joka voi toimia ennakoimattomasti ja horjuttaa ideologiaa." 

"Jos valtiolle annetaan oikeus määrätä ihmisten terveydestä, yksilö menettää päätösvallan yksityiselämästään ja viranomaiset voivat valvoa elämän kaikkein yksityisimpiä asioita.", Puolimatka kertoo. Ihmiset saadaan hallintaan luomalla katastrofaalisia kriisejä, joita media syöttää kansalle luodakseen kuolemanpelkoa. Eikö tällainen jatkuva pelottelu ole henkistä väkivaltaa? Kansalaisten tarkoituksellinen saattaminen kuolemanpelon valtaan pitäisi olla rikos. "Kuolemanpelko sai koronakriisin aikana ihmiset luopumaan perusoikeuksista ja vapauksista, joiden puolesta aikaisemmat sukupolvet olivat taistelleet." "Ihmisiä ohjataan ja jopa pakotetaan mukautumaan valvontakapitalistiseen järjestelmään luomalla jatkuvasti uusia uhkia ja katastrofeja." (Kirjasta Ihmisyys uhattuna). Tämä on niin nähtävissä uutisissa ja eri medioissa. Kansalaisia hallitaan ja manipuloidaan pelolla, jotta teknokraattinen terveystyrannia saataisi vallitsevaksi valtamuodoksi. "Tämän mahdollistaa väestössä aikaansaatu "alitajuinen ja mahdollisesti jatkuva pelko siitä, että virus (Covid-19 tai jokin muu virus) tarttuu henkilöön". Pelon vaikutuksesta "ihmiset ovat valmiita luopumaan yksityisyydestään ja suostuvat siihen, että tällaisissa tilanteissa julkinen valta voi oikeutetusti syrjäyttää yksilön oikeudet". Schwabin mukaan sairauden pelko vaikuttaa vielä pitkään tartunnan uhkan väistyttyä, ja pelolla tulee olemaan kauaskantoisia vaikutuksia. - Pandemian aikana Schwab julisti koronan erityistä vaarallisuutta maailmanlaajuisena tappajaviruksena. Kirjansa lopussa hän kuitenkin myöntää, että "koronakriisi on yksi kaikkein vähiten tappavista pandemioista, joita maailma on kokenut viimeisen 2000 vuoden aikana ja seuraukset - - terveyden ja kuolleisuuden kannalta ovat lieviä". Pysyviä seurauksia ei aiheuta virus vaan sen varjolla omaksutut toimenpiteet. Vastuuta toimenpiteistä petaan väittämällä yhteiskuntasulkujen aiheuttaman köyhtymisen perimmältään johtuvan ympäristönmuutoksesta." (Kirjasta Ihmisyys uhattuna). Tässä jälleen nähdään, kuinka valtaapitävät sanovat ensin yhtä ja sitten toista, ja lopulta välttelevät vastuuta haitallisista toimenpiteistään. Koronapandemia oli yhtä valheiden sekameteliä ja massiivista pelonlietsontaa, joka oli täysin tarkoituksellista ja tahallista. Ei todellakaan kannata luottaa siihen, mitä mediassa sanotaan.

Jatkuu seuraavassa osassa... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti